Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Radilky s velkým poprsím, kde kupujete podprsenky? Mám 95C a vždy když nějakou koupím do 14dnů vylézají kostice.
Kde tedy kupujete vy a kolik cca za podprsenku dáváte? Případně nějaký obchod v Ostravě, Děkuji
Jako košíčky C mi nepřijdou jako velké porpsí, obvod velký je. Nemáš spíš uplně blbě určenou velikost??Nepotřebuješ menší obvod a větší košíček??Protože jedna z možností, proč vylézají kostice je, že ti podprda nesedí
.Kde kupuješ??Já mám teda 80E, objednávám na netu- esprit, triumph,…Cena mezi 500-1000,–, spíš k té 500,– ale. Kupuji většinou v akci
.
I ja mam 85 obvod…a koukni na bonprix, jsem s nimi velmi spokojena.
Kupovala jsem od Trioly a teda bez kostic ale měla sem velikost 95H, teď mám 95 D, tak kupuju různě, co se mi líbí, ale většinou bez kostic
Zkus Domeček v Hrabůvce http://prodejna-domecek.webnode.cz/ Já jsem tam teda ještě nebyla (chystám se po odstavení, až budu potřebovat nové prádlo), ale všichni kolem si to chválí. Mimo jiné dělají i poradenství ohledně velikosti, a umí sehnat cokoliv (malé, velké, nestandardní, protetické… na co si vzpomeneš)
Na podprsenku 95 bys měla mít naměřený obvod víc jak 100. Já mám pod prsy 82 a obvod beru 75.
Výborný je obchod v Porubě na Hlavní třídě, prádlo Lucie. Zaměřuje se na mateřské, těhotenské a větší velikosti (ale mají i moji 75D).
Mám podprsenky i z Bonprixu, podle tabulky mi velikost sedla. A jsou super, široké ramínka. Kostice mi tedy nikdy z žádných podprsenek nelezly, pokud teda to nebyly kdysi ty od vietnamců. Jinak kupuju podprsenky i v Marks a Spencer třeba.
Moje oblíbená značka je Anita (85 E). Hele, ale to máš určitě blbě změřené. Kolik přesně měříš pod prsy? Měla bys mít podprdu o pár cm menší než si naměříš a asi to chce větší košíčky ![]()
95 je velký obvod, ale poprsí ne. Ovšem myslím si, že je to špatně změřeno.
A taky čím větší obvod, tím větší košíčky. Košíček C u obvodu 75 má jinou velikost než u 95.
@Monika Nika Naprosto nejlepší zkušnosti mám s www.astratex.cz
Já mám velká prsa a malý objem (75F) a jedině tam seženu kvalitní prádlo za rozumnou cenu.
Já mám tedy menší obvod, ale větší košíčky (75 D) a hezké prádlo mají v Lindexu, kde maj i tyhle velikosti. Zkus se spíš přeměřit, zda máš správnou velikost
.
A peres ty podprsenky v pracce? Pokud jo tak se nediv ze vylezaji kostice. Per je v ruce
Úpavan, berou z něj ženský z poloviny moji rodný vesnice. Všechny mají větší objem a prsa a nemůžou si vynachválit ![]()
@Monika Nika V první řadě bych ti doporučila se pořádně přeměřit a poté změnit pojmy, protože pokud máš míry takové, jaké píšeš, pak nemáš velké poprsí, ale velký obvod. Obvod podprsenky by měl být cca o 5 cm menší, než tvůj skutečný obvod. A podle obvodu se potom liší velikost košíčku. Chce to hodně zkoušet a hledat, která ti padne dobře.
Já mám 75 E/F (podle tvaru podprsenky, a také podle aktuální váhy
), to už jsou velká prsa. Sehnala jsem v Lindexu za slušnou cenu.
Ale kostice mi ven nelezou, a to peru v pračce
- tedy jen na ruční praní a obvykle v sáčku, pokud nezapomenu
![]()
Ahojte holky mám problém.. Vím že to sem nějak nepatří ale jsem tu nová a spěchá to a nováčci můžou vytvářet témata až po 12 hodinách a na to nemám čas..
Koupila jsem si nové šaty.. Ale je tu problém..Nemám do nich podprsenku.. A tak jsem se chtěla zeptat jestli nevíte o podprsence, která nemá tu přední část..Jestli ano.. Jak se jmenuje a kde bych ji mohla sehnat.. Děkuji moc předem..
![]()