Podráždění intimních partií

202
8.6.17 09:04

Podráždění intimních partií

Za 10 dní letíme k moři a už se začínám obávat každodenního holení intimních partií, abych v plavkách nebyla jak neandrtálec :mrgreen: Ale jak se často holím, tak mám kolem okrajů plavek červené zarudnutí a docela to i štípe. Existuje nějaká rada co po holení dělat abych pokožku tak nenamáhala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7332
8.6.17 09:06
@LucieM34 píše:
Za 10 dní letíme k moři a už se začínám obávat každodenního holení intimních partií, abych v plavkách nebyla jak neandrtálec :mrgreen: Ale jak se často holím, tak mám kolem okrajů plavek červené zarudnutí a docela to i štípe. Existuje nějaká rada co po holení dělat abych pokožku tak nenamáhala?

pořiďte si plavky, které nejsou tolik vykrojené, a nemusíte holit nic ;) Prodávají se různé střihy a je to vyřešeno a nemusíte se trápit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.6.17 09:12

Holit po směru ostrou žiletkou, po holení používat balzám na to určení, nikdy jsem neměla problém :nevim: Ale pokud se celý rok neholíš (nebo minimálně), tak se najednou podrážděné kůži nemůžeš divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
8.6.17 09:19
@radkka píše:
Holit po směru ostrou žiletkou, po holení používat balzám na to určení, nikdy jsem neměla problém :nevim: Ale pokud se celý rok neholíš (nebo minimálně), tak se najednou podrážděné kůži nemůžeš divit.

Holím se celoročně :mrgreen: V létě třeba i každý den, ale u toho moře mi to holení nějak nesedne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
8.6.17 09:20

Napadl mě dětský pudr. Že bych ho po holení vždy použila. Nevíte, je to účinné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.6.17 09:21
@LucieM34 píše:
Holím se celoročně :mrgreen: V létě třeba i každý den, ale u toho moře mi to holení nějak nesedne.

Aha, špatně jsem tě pochopila. A zkoušela jsi nějaký zklidňující krém/balzám? Že by tě dráždila ta sůl? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
8.6.17 09:27

Nejlepší metoda je chlupy vytrhnout a máš na dlouhou dobu pokoj. Když furt přejíždíš žiletkou po kůži, tak jí hrozně dráždíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
8.6.17 09:28
@linda755 píše:
Nejlepší metoda je chlupy vytrhnout a máš na dlouhou dobu pokoj. Když furt přejíždíš žiletkou po kůži, tak jí hrozně dráždíš.

To jsem si zkoušela na noze a brečela jsem jak želva, takže na intimní partie jsem to radši ani nezkoušela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.6.17 09:39

Tak bud zajit na profi depilaci, nebo si koupit kalhotky treba s nohavickou tam neni videt kdyz je den neoholeno. Ten pudr funguje docela dobre, ale nevim jak pres leto kdyz je clovek porad ve vode :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3159
8.6.17 09:42

Po vytrhávání mám kůži víc zarudlou než o holení žiletkou.
Zkus si dělat peeling.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek