Podrývání mojí autority

267
22.3.23 07:34

Podrývání mojí autority

Ahoj.
Většinou když batole 2r řve, dostanu nadané pak já. Přijde mi to jako podrývání mojí autority.
Včera přijdu z práce, párkrát s ním bucnu do peřin, řve, tak toho nechám. Dostanu nadáno.

Dnes ráno, beru ho, převlékám plenu z noci a oblékám. Řve. Dostanu nadáno, že ho ráno nenechám vklidu, že převlékám pomalu.

Když řve, neudělal jsem to správně. Jeho řev=já vynadano.

Mám chuť si ho nevšímat!

Jak to máte vy doma?
Děkuji, hezky den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Badboda
22.3.23 07:38

Hezký den, jako že od 2-letého batolete dostáváš nadáno?🤔

• Citovat
  • Upravit
267
22.3.23 07:44

:D Od přítelkyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14650
22.3.23 07:53

Batole řve v tom věku asi furt. Jdu mu oblect puncosky, tak rve, ze chce oblect puncosky 8o :lol: :lol: :lol: řeknu jdeme vařit a postavim se k plotně, on si vleze k lince na učící vez, a začne rvat, ať vařím :lol: Zřejmě ji řve i doma celej den, tak je pak paní naštvaná, že to slyší zas. Aspoň má ale komu vynadat, si vem, ze cely den nikomu vynadat nemůže, ale poslouchat to naopak musí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
22.3.23 08:07

@Tomatam Klidne ať naši dvouletí manželovi řvou dle libosti, ale ve vedlejší místnosti, ať to nemusím zase poslouchat :lol: Realita je asi taková, vyslekam z pyžama a je řev, oblékám a to samé. Pak si dovolil sundat kalhoty a dát dítě na záchod, řev, omylem počůrá kalhoty, chci je dát do prádla a řev, chci odnést talíř po snídani a hádej co… řev :lol: Vetsinou děti prostě řvou a nic a tím nikdo neudělá.
Já jsem některé dny tak na nervy, že manželovy vynadam večer i za to, že podle mě zavírá dveře moc nahlas a tím děti vzbudí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
22.3.23 08:11
@Tomatam píše: :D Od přítelkyně

A když se mu věnuje přítelkyně tak neřve?

• Citovat
  • Upravit
53190
22.3.23 08:15

A když ho přebaluje přítelkyně, tak je v klidu? Pokud ano, možná něco vážně neděláš dobře a bylo by fajn polknout hořkou slinu a nechat si poradit. Třeba věta „miláčku, nevím, co dělám špatně, můžeš mi pomoct?“ bude fungovat skvěle :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.3.23 08:16

Nicméně děti řvou. To je fakt. O to víc ty, které ještě neumí pořádně mluvit. Je to prostě způsob jejich komunikace. Vy s partnerkou byste měli mít trochu vyvinutější systém :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.3.23 08:24
@Tomatam píše:
Ahoj.
Většinou když batole 2r řve, dostanu nadané pak já. Přijde mi to jako podrývání mojí autority.
Včera přijdu z práce, párkrát s ním bucnu do peřin, řve, tak toho nechám. Dostanu nadáno.

Dnes ráno, beru ho, převlékám plenu z noci a oblékám. Řve. Dostanu nadáno, že ho ráno nenechám vklidu, že převlékám pomalu.

Mám chuť si ho nevšímat!

Jak to máte vy doma?
Děkuji, hezky den.

My nedostáváme nadáno, spíš vynadáno. Ale ne, nikdy se mi toto při péči o dítě nestalo. Moje dítě moc neřvalo. Bylo spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33846
22.3.23 08:24
@Tomatam píše:
Ahoj.

Mám chuť si ho nevšímat!

Jak to máte vy doma?
Děkuji, hezky den.

A proč si necháváš nadávat? Jí dítě nikdy neřve? Co to je za logiku, když řve, neudělal jsem to správně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5933
22.3.23 08:32

Přítelkyně tě ještě neopustila, má teda s tebou svatou trpělivost. Už jsi přestal dělat kravál v garáži a omezil chlast. Možná už ji prudíš jenom tím že se na tebe musí dívat, tak si hledá záminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
22.3.23 08:47

@Badboda ano, ale mě řve víc a podporuji ho v tom řevu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
22.3.23 09:02

To má jednoduché vysvětlení - partnerce nejspíš konečně dochází, s jakým individuem si pořídila potomka… a takové prozření bohužel nebývá úplně snadné. Tak jí holt občas tečou nervy, no :nevim: Až se uklidní, rozhoupe a zbaví se tě, bude to lepší, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.3.23 09:11
@Badboda píše:
Hezký den, jako že od 2-letého batolete dostáváš nadáno?🤔

Tak ted jsi mě rozsekala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
22.3.23 09:12

Manželovi batole řve víc než mě, ale většinou si nechá vysvětlit proč a pak už neřve :think:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML