Podvod na kamarádku

Anonymní
26.5.21 11:07

Podvod na kamarádku

Dobrý den jdu si pro radu měla sem dlouho letou kamarádku… Která teď je na mateřské a docela ji hrabe :pocitac:
Je zřejmé ve finanční tísni a vyjela na mě že ji dlužím peníze o kterých já nevím a prý má papír ohledene něco z mým podpisem a chce po mě vrátit něco co sem si nevzala prý na.me podá žalobu že jsem ji podvedla a že se na ni obohacují už rok v kontaktu nejsem nějak výrazně jak se mohu bránit nebo myslíte si že může falšovat můj podpis a obstojí mám z toho docela obavu mě je 24 ji 35 nechápu její chování :nevim: :nevim: prosím o radu jak tuhle řešit s jestli se z tímto chováním setkal děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20892
26.5.21 11:10

Tak buď ji řekni, že jí to všechno dáš, ale až ti ukáže ten papír. A jinak si počkej s čím přijde k soudu. Pokud si všechno vymyslela, tak se nemáš čeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14709
26.5.21 11:11

Nic takoveho se mi to nestalo. Ale urcite bych po ni chtela ukazat ten papir. A pak uvidite, jak kvalitne je podpis zfalsovany. A jestli vubec takovy papir existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
26.5.21 11:13

Jestli jsi to opravdu nepodepsala urcite se jde nejak branit, minimalne ten podpis asi nebude overenej, kdyz o nem nevis, tim bych asi zacala, pak bych se nebranila nejakymu prozkoumani pisma,… taky bych ten papir chtěla vidět, treba to jen zkousi a doufa, ze se nekdo chytne a kdyz ne, tak da pokoj - ta lepsi varianta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
26.5.21 11:15

Pokud jsi jí nic nepodepsala, tak jí vesele ignoruj a pokud ti přijde obsílka od soudu (což nejspíš nepřijde, jen to zkouší - a možná nejen na tebe), tak pak bude potřeba zpochybnit pravost podpisu. Pokud to není nějaká nejlepší kámoška, těžko bude znát tvůj podpis, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
26.5.21 11:16
@Anonymní píše:
Dobrý den jdu si pro radu měla sem dlouho letou kamarádku… Která teď je na mateřské a docela ji hrabe :pocitac:
Je zřejmé ve finanční tísni a vyjela na mě že ji dlužím peníze o kterých já nevím a prý má papír ohledene něco z mým podpisem a chce po mě vrátit něco co sem si nevzala prý na.me podá žalobu že jsem ji podvedla a že se na ni obohacují už rok v kontaktu nejsem nějak výrazně jak se mohu bránit nebo myslíte si že může falšovat můj podpis a obstojí mám z toho docela obavu mě je 24 ji 35 nechápu její chování :nevim: :nevim: prosím o radu jak tuhle řešit s jestli se z tímto chováním setkal děkuji

když je ve finanční tísni, žalobu asi nepodá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
26.5.21 11:20
@Anonymní píše:
Je zřejmé ve finanční tísni a vyjela na mě že ji dlužím peníze o kterých já nevím a prý má papír ohledene něco z mým podpisem a chce po mě vrátit něco co sem si nevzala prý na.me podá žalobu že jsem ji podvedla a že se na ni obohacují už rok v kontaktu nejsem nějak výrazně jak se mohu bránit nebo myslíte si že může falšovat můj podpis a obstojí mám z toho docela obavu mě je 24 ji 35 nechápu její chování :nevim: :nevim: prosím o radu jak tuhle řešit s jestli se z tímto chováním setkal děkuji

Tak ať ti ten papír ukáže :nevim: Pokud si seš na 100% jistá, že sis od ní nic nepůjčovala, tak jí nech atˇsi žalobu podá, a dokáže že jo, podle mě to na tebe jen zkouší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 11:21
@Janča6 píše:
Nic takoveho se mi to nestalo. Ale urcite bych po ni chtela ukazat ten papir. A pak uvidite, jak kvalitne je podpis zfalsovany. A jestli vubec takovy papir existuje.

@Janča6 viděla sem ten podpis a není můj nemá ho ani nějak stvrzený nic nechápu to ano v této době má každý finanční krizí ale to neznamená že bude napadat nevinného člověka

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.5.21 11:22
@arinecka píše:
Tak ať ti ten papír ukáže :nevim: Pokud si seš na 100% jistá, že sis od ní nic nepůjčovala, tak jí nech atˇsi žalobu podá, a dokáže že jo, podle mě to na tebe jen zkouší.

Taky si myslím že zkouší ten podpis není můj vyhrožuje že bude psát mým kamarádům apod nechápu co jí je

• Citovat
  • Upravit
37131

Jestli o nicem nevíš, tak ji ignoruj, nějaký papír sepsany doma na stole nemá žádnou váhu, musela bys podpis ověřit (což těžko půjde bez tebe a tvých dokladu) a nebo by musela mít svědky(ale nějaké nezaujaté, ne třeba partnera nebo své příbuzné). Plus teda když je v blbé finanční situaci, tak si těžko bude moct dovolit právníka, aby te mohla žalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
@Anonymní píše:
@Janča6 viděla sem ten podpis a není můj nemá ho ani nějak stvrzený nic nechápu to ano v této době má každý finanční krizí ale to neznamená že bude napadat nevinného člověka

V tom případě bych si ji dala do blokace a byla úplně v klidu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@Kriss Tina podpis není můj

• Citovat
  • Upravit
37131
26.5.21 11:24
@Anonymní píše:
@Kriss Tina podpis není můj

Tak buď v klidu, oni když na to přijde, tak můžou udělat rozbor a podle písma bude jasne, zes to nepsala ty. By musela byt sakra dobra padelatelka, aby ji to vyšlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.5.21 11:29
@Kriss Tina píše:
Tak buď v klidu, oni když na to přijde, tak můžou udělat rozbor a podle písma bude jasne, zes to nepsala ty. By musela byt sakra dobra padelatelka, aby ji to vyšlo :D

No jsem zvědavá co bude dál :zed: docela.me to od ní mrzí měli jsme super vztah :zed:

• Citovat
  • Upravit
33566
26.5.21 11:30
@Anonymní píše:
Taky si myslím že zkouší ten podpis není můj vyhrožuje že bude psát mým kamarádům apod nechápu co jí je

Tak jí jen řekni, že pokud se tě chystá pomlouvat a psát kamarádům, tak na ní podáš TO. Víš že podpis není tvůj, nic jí nedlužíš, tak jí zabloku a neřeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová