Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak buď ji řekni, že jí to všechno dáš, ale až ti ukáže ten papír. A jinak si počkej s čím přijde k soudu. Pokud si všechno vymyslela, tak se nemáš čeho bát.
Nic takoveho se mi to nestalo. Ale urcite bych po ni chtela ukazat ten papir. A pak uvidite, jak kvalitne je podpis zfalsovany. A jestli vubec takovy papir existuje.
Jestli jsi to opravdu nepodepsala urcite se jde nejak branit, minimalne ten podpis asi nebude overenej, kdyz o nem nevis, tim bych asi zacala, pak bych se nebranila nejakymu prozkoumani pisma,… taky bych ten papir chtěla vidět, treba to jen zkousi a doufa, ze se nekdo chytne a kdyz ne, tak da pokoj - ta lepsi varianta
Pokud jsi jí nic nepodepsala, tak jí vesele ignoruj a pokud ti přijde obsílka od soudu (což nejspíš nepřijde, jen to zkouší - a možná nejen na tebe), tak pak bude potřeba zpochybnit pravost podpisu. Pokud to není nějaká nejlepší kámoška, těžko bude znát tvůj podpis, ne? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den jdu si pro radu měla sem dlouho letou kamarádku… Která teď je na mateřské a docela ji hrabe
Je zřejmé ve finanční tísni a vyjela na mě že ji dlužím peníze o kterých já nevím a prý má papír ohledene něco z mým podpisem a chce po mě vrátit něco co sem si nevzala prý na.me podá žalobu že jsem ji podvedla a že se na ni obohacují už rok v kontaktu nejsem nějak výrazně jak se mohu bránit nebo myslíte si že může falšovat můj podpis a obstojí mám z toho docela obavu mě je 24 ji 35 nechápu její chování![]()
prosím o radu jak tuhle řešit s jestli se z tímto chováním setkal děkuji
když je ve finanční tísni, žalobu asi nepodá
@Anonymní píše:
Dobrý den jdu si pro radu měla sem dlouho letou kamarádku… Která teď je na mateřské a docela ji hrabe
Je zřejmé ve finanční tísni a vyjela na mě že ji dlužím peníze o kterých já nevím a prý má papír ohledene něco z mým podpisem a chce po mě vrátit něco co sem si nevzala prý na.me podá žalobu že jsem ji podvedla a že se na ni obohacují už rok v kontaktu nejsem nějak výrazně jak se mohu bránit nebo myslíte si že může falšovat můj podpis a obstojí mám z toho docela obavu mě je 24 ji 35 nechápu její chování![]()
Tak ať ti ten papír ukáže
Pokud si seš na 100% jistá, že sis od ní nic nepůjčovala, tak jí nech atˇsi žalobu podá, a dokáže že jo, podle mě to na tebe jen zkouší.
@Janča6 píše:
Nic takoveho se mi to nestalo. Ale urcite bych po ni chtela ukazat ten papir. A pak uvidite, jak kvalitne je podpis zfalsovany. A jestli vubec takovy papir existuje.
@Janča6 viděla sem ten podpis a není můj nemá ho ani nějak stvrzený nic nechápu to ano v této době má každý finanční krizí ale to neznamená že bude napadat nevinného člověka
@arinecka píše:
Tak ať ti ten papír ukážePokud si seš na 100% jistá, že sis od ní nic nepůjčovala, tak jí nech atˇsi žalobu podá, a dokáže že jo, podle mě to na tebe jen zkouší.
Taky si myslím že zkouší ten podpis není můj vyhrožuje že bude psát mým kamarádům apod nechápu co jí je
Jestli o nicem nevíš, tak ji ignoruj, nějaký papír sepsany doma na stole nemá žádnou váhu, musela bys podpis ověřit (což těžko půjde bez tebe a tvých dokladu) a nebo by musela mít svědky(ale nějaké nezaujaté, ne třeba partnera nebo své příbuzné). Plus teda když je v blbé finanční situaci, tak si těžko bude moct dovolit právníka, aby te mohla žalovat.
@Anonymní píše:
@Janča6 viděla sem ten podpis a není můj nemá ho ani nějak stvrzený nic nechápu to ano v této době má každý finanční krizí ale to neznamená že bude napadat nevinného člověka
V tom případě bych si ji dala do blokace a byla úplně v klidu ![]()
@Anonymní píše:
@Kriss Tina podpis není můj
Tak buď v klidu, oni když na to přijde, tak můžou udělat rozbor a podle písma bude jasne, zes to nepsala ty. By musela byt sakra dobra padelatelka, aby ji to vyšlo ![]()
@Kriss Tina píše:
Tak buď v klidu, oni když na to přijde, tak můžou udělat rozbor a podle písma bude jasne, zes to nepsala ty. By musela byt sakra dobra padelatelka, aby ji to vyšlo
No jsem zvědavá co bude dál
docela.me to od ní mrzí měli jsme super vztah ![]()
@Anonymní píše:
Taky si myslím že zkouší ten podpis není můj vyhrožuje že bude psát mým kamarádům apod nechápu co jí je
Tak jí jen řekni, že pokud se tě chystá pomlouvat a psát kamarádům, tak na ní podáš TO. Víš že podpis není tvůj, nic jí nedlužíš, tak jí zabloku a neřeš.
Je zřejmé ve finanční tísni a vyjela na mě že ji dlužím peníze o kterých já nevím a prý má papír ohledene něco z mým podpisem a chce po mě vrátit něco co sem si nevzala prý na.me podá žalobu že jsem ji podvedla a že se na ni obohacují už rok v kontaktu nejsem nějak výrazně jak se mohu bránit nebo myslíte si že může falšovat můj podpis a obstojí mám z toho docela obavu mě je 24 ji 35 nechápu její chování