Podvodnice gia2@email.cz

2426
20.8.11 22:26

podvodnice gia2@email.cz

ahoj všem, byla jsem napálená od paní, co má tento mejl gia2@email.cz
je tu též mezi Vámi některá,která by se přidala a šla by se mnou do trestního oznámení?
chtěla jsem koupit chůvičku,zaplatila dopředu a jakmile jsem zaplatila,nereaguje na mejly, zboží nedodala.

díky za info
napište mi kdyžtak do pošty, domluvíme se.
zjistila jsem na netu, že na různých webech též okradla maminky na rodičovské dovolené… vymlouvá se, že ji umřely dvojčata a vše prodává…

jitka hr.
Plzeň

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
13903
20.8.11 23:09
  • načítám...
74217
21.8.11 11:25

To už je do nebe volající co si některé podvodnice dovolí :cert: . To je furt dokola. Je mi to líto. Napiš Tereze adminovi, aby se na ten e-mail zaměřila.

• načítám...
480
21.8.11 13:30

Ahoj,
o této paní je diskuze na dvojcatech, u diskuze jsou napsané všechny její nicky, e-maily, telefonní čísla a čísla bankovních účtů. Mám za to, že na paní je již bylo jednou podáno trestní oznámení a byla odsouzena k podmínce. Ovšem to jí nebrání okrádat dál. Domlouvalo se podání dalšího trestního oznámení. přikládám odkaz na diskuzi, snad nebudou admini proti.

http://www.dvojcata.cz/node/690704

• načítám...
20820
21.8.11 16:12

Většina informací o této podvodnici je k mání v úvodním příspěvu diskuse Podvodnice v Bazárku na eMimino.cz.

Tereza

• načítám...
najbrtov
21.8.11 18:16

Dáváme dohromady trestní oznámení, pokud se chcete přidat, ozvěte se prosím na V.Najbrtova@seznam.cz

• Upravit
2426
23.8.11 09:09

díky všem za příspěvky, přidám se též k trestnímu oznámení.
 ji

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová