Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@KTM1104
Já sama jsem zvědavá, jak budu na svého muže reagovat. Zrovna dneska jsem mu dávala prát bundu, která byla zašpiněná. Žaludek se mi zhoupl neskutečně, když jsem z ní cítila jeho voňavku.
Jak ji mám jinak táák ráda, dneska mi smrděla naprosto nehorázně. ![]()
@laulenn vonavky zatim dobry ale pot a cigarety a nedejboze smrad z chlastu je peklo! ![]()
Mě tp vychází na 4.9.2017. ![]()
Zadařilo se po 2,5 letech. Zrovna ale v prosinci, kdy jsem měla horečky a ATB. Podezřívam, že mi to snížilo imunitu. Navíc jsem pila na trzích punče…Ach jo.
Test jsem si dělala v lednu na základě toho, že jsem měla dostat očkování proti tetanus. No..Byl pozitivní.
Na utz bylo menší. Já si totiž nezapisuji ms, tak je možný že jsem se setkala o týden…Nebo se opozdila ovulace.
Ahoj holky, tak jak pokračujete? Já jsem byla dnes u Dr. měla bych být 5+6, Dr, viděla jen dělohu a žloutkový váček, prý vývoj odpovídá, mám přijít za 3 týdny, snad bude vše v pořádku ![]()
Zdravím všechny tehulky
![]()
Pridávám se a hlásím, ze dle tehu kalkulačky na netu, mám termín porodu 2.10.2017
na gyndu se chystám 8.2. Tak jsem zvedava, co mi poví tam
![]()
Doufám, ze uz bude vidět srdíčko a ze bude všechno v pořádku ![]()
V říjnu 2015 jsem prodělala ZT a byla na revizi…pak jsme si dali S pritelem větší pauzu, začali v lednu tohoto roku a ono se i hned zadarilo ![]()
Ani jsem tomu nemohla uvěřit uvěřit jsem neskutečně šťastná, jen ten strašák abych znovu neprodelala potrat, ve me stále je…
Jinak holky bolí Vás podbrisek? Me celkem často přes den poboliva a nejvíce u pravého vajecniku, kdy mi bolest vždy vystřelí do třísla a následně do stehna, dosti nepříjemné, snad to neznaci ni hrozného…prsa me sem tam pobolivaji, ale pred týdnem bolely více
nevolnosti zatím žádné, spíš se mi často motá hlava, asi tlak a taky mi lítá cukr,..mám DM II.typu …
Pardon, trochu jsem se rozjela ![]()
Jo a bude to naše první! ![]()
@Martulka23
Ahoj a gratuluji, mě bolí podbříšek dnes, takové lehké píchání, trošku špiním, dr. mě upozorňovala, že po vyšetření můžu, tak snad je vše v pořádku. Ten začátek mi přijde hrozný, nějak pomalu to utíká a navíc pořád přemýšlím, jestli je vše OK. Mám už druhé těhu, ale řeším to snad víc než v prvním ![]()
Dr mi řekla, že bolest v podbříšku je normální. Prý se to dá přirovnat, když máte dostat ms. Je to tím, že deloha je prokrvená. Však já čekala, kdy to přijde a preventivně jsem si dávala tampon, když jsem šla ven. No dnes jsem v 9+4 ![]()
Kontrolu mám příští týden. Na prvním utz vypadalo vše ok. Tak uvidím, zda tomu bude i teď. Jo, taky to je první těhotenství vůbec ![]()
@S.maya určitě bude všechno v pořádku! Držím palečky ![]()
Já už se nemůžu dočkat první kontroly ![]()
@Martulka23 píše:
@S.maya určitě bude všechno v pořádku! Držím palečky
Já už se nemůžu dočkat první kontroly
No na první kontrole dle ms to mělo odpovídat o týden starší. Ale já si ms neznačila, takže jsem to pouze odhadla a určitě jsem se sekla min. o 5 dní. Takže na první kontrole to bylo podle velikosti 6+3 a už hezky bilo srdíčko.
@Martulka23 píše:
@S.maya určitě bude všechno v pořádku! Držím palečky
Já už se nemůžu dočkat první kontroly
A kdy máš kontrolu? Uvidíš, že to bude ok. Já se taky bála, protože jsem asi ve 4 tydnu měla zánět v krku, kdy mi dr dala ATB. Díky bohu, že mi dala penicilin, protože to jsou jediný ATB, co se můžou po celou dobu těhotenství. Já samozřejmě v té době o tom ještě nevěděla. Měla jsem 4 dny teploty a horečky, který jsem bohužel srážela nurofenem stop grip. Ten se v těhotenství nesmí, protože způsobuje potraty a srdeční vady. Brala jsem celkem 5 prášku za 3 dny, tak doufám, že to bude ok. O tom sem dr neřekla na 1 kontrole, jsem zapomněla.
@S.maya jdu 8.2., jak jsem psala myslim
je to ještě dlooooouha doba…
Věřím tomu, ze vše bude ok, musí! ![]()
S těmi prášky to snad budeš mít v pohodě, dle mě kdbyby bylo něco špatně, tak by se třeba plod přestal vyvíjet, tak držím palecky, at je vše v pořádku!
![]()
Ahoj holky
taky se k vam z dovolenim pridam
je mi 23 a neplanovane jsem otehotnela
… zitra zacinam 7 tyden a k doktorce jdu az 14.2. Tak doufam, ze bude busit
jako blazen ![]()
@001Nikky001 moc gratuluji
to už srdíčko bude bušit jak o život ![]()
Mě je 24 zatím, za půl roku 25, fuj to to utíká ![]()