Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky.. taky bych se k vám ráda přidala. Na kontrolu jdu ve středu. Skoro po měsíci. To bych měla být 10+3 tak mam docela nervyky ![]()
Ahoj, taky bych se přidala
Koukala jsem, že je tu na tom některá podobně - nečekaný, neplánovaný třetí prcek. TP mám asi 21.9., ale poslední MS jsem odhadla, snad správně… U dr. jsem byla v 6+0, ale srdíčko ještě nebylo dobře vidět, na další kontrolu jdu až 23.2., takže to budou asi největší nervy, aby to bylo v pořádku.
Ahoj holky, ráda bych se přidala. Mám termín 4.9. Bude to me prvni mimi. Jsem zároveň natěšená i vydešená
![]()
Ahoj holky tak se taky pridavam, miminko nebylo úplně plánované původně jsem ještě chtěla jet na prázdniny do zahraničí kde přes léto pracuji a vydělat si na to, ale jednou jsme to zkusili, da se říct jen tak a ono to vyšlo. Nečekala jsem to v 35 hned napoprvé, ještě ke všemu jsem ted na dovolené s kamaradkou na 3 týdny na Filipínách tak se trochu bojím cesty domu, protože jsem to zjistila az tady. podle těhu kalkulačky je termin 23.9. Zatím se nechci moc těšit, uvidím co mi řekne pan doktor, na ty všechny lety a rentgeny. jinak bych porad spala
![]()
@Riuna Let ani rám na letišti nevadí a u nás, když nechceš přes rám, tak se to dá domluvit a „jenom“ tě prošacují. V minulém těhotenství jsem byla v prvním trimestru taky v Asii a dopadlo to dobře ![]()
Ale když to půjde tak jim asi řeknu jestli by to šlo, i když jsem to googlila, ze to zase tak neadi, tak proč to pokoušet, ale děkuji, je mile to slyšet od někoho kdo ma zkusenost
Dobrý ranko holky…
tak já jdu nakonec k mudr ve čtvrtek, ne ve středu, ve středu maj dovču,..
nicméně, už se tam těším, hlavně z důvodu, že budu chtít neschopenku, tedy asi by mi ji měli dát i sami jako diabetičce atd…ale povím vám, že kdyby mi nebylo tak zle, ani bych ji nechtěla, ale sotva funguju, jelikož musím, zrovna dnes jsem v práci a kroutím se tu na židli jak paragraf a furt lítám jen na wc…:(
@Riuna Já jsem to taky googlila a rozhodla jsem se to neřešit, ale jen jsem se tak zminila u te kontroly, jestli to nevadí, kdyz jsem těhotná a sami mi nabídli, ze můžu jít okolo. Zpáteční let jsem ale už prošla normálně.
Ahojky holky
jsem ze skupinky termín porodu Listopad 2016 ![]()
Budu prodávat věcičky po mojí vysněné holčičce. Jde o symbolické ceny
za oblečky.
Hrací Deka 600,–
Koš na miminko 1600,–
Balík mix universal věci 40ks za 500,–
Dupačky 5×
body kr. rukáv. 2×
body kl rukáv 5×
overálek 2×
legínky 9×
rukavičky 3×
ponožky 4×
kombinéza 2×
mikyna 2×
ortopedické kalhotky 2×
kombinézky 2× 200,–
@Sedlajda123 píše:
Ahoj holky, ráda bych se přidala. Mám termín 4.9. Bude to me prvni mimi. Jsem zároveň natěšená i vydešená![]()
To máme úplně stejně!!
Termín 4.9.2017 a je to první ![]()
Zdravím vás…a přidám se…jsem terpve 6tt, ale potřebovala bych poradit. Dr. mě vyšetřil pohmatem + zrcadla. příští týden krevní testy..ale utz prý až 12tt?..jsem z toho zmatená, doufala jsem že zkontroluje srdíčko a aspon aby byl tam kde má byt…jaké máte zkušenosti? Děkuji moc ![]()
Zdravím, a taky se mohu přidat. 19. ledna konečně pozitivní těhotenský test po roce a půl snažení. Snad teď bude vše dobré
Minulý týden ve čtvrtek už jsem viděla bít srdíčko a mimísek je tam, kde má být. ![]()
@Petunie44
Ahoj, no já byla minulý týden ve čtvrtek a byla jsem na začátku 7tt a malinké srdíčko už tam šlo vidět a dr. říkala, že ještě nemusí jít vidět. Asi to záleží na dr., protože já mám jít ku podivu znova zase příští týden ![]()
@Petunie44 Podle mě by dr. měl udělat UTZ, aby vyloučil mimoděložní těhotenství. Ultrazvuk až ve 12 tt je na dnešní praxi většiny lékařů dost pozdě. V těhotenství se gynekolog mění špatně, ale do budoucna bych o tom popřemýšlela. Neříkám, že je to špatný lékař, ale nenabízí podle mě všechno, co by mohl. ![]()