Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky máte někdo problem s cukrem? Mě zjistili zvýšený cukr a hned me hnali na diabetologii. Drzim dietu a mam spatny odběr na lacno. ![]()
@Sedlajda123 já mám DM II. Typu…neberu prášky ani inzulín, jsem na dietě, jediné jediné beru je Euthyrox na štítku, jód, kyselinu listovou a Vigantol..
Na gyndu jdu ve čtvrtek, tak uvidím, co se mnou udělají dál ![]()
Každopádně ja mám nalacno hodnoty v pohodě, ještě tak před 14ti dny mi dost lítal po sladkym cukr nahoru…red jelikož mi je zlé a nejim, mi zase lítá dolů…
Kolik máš hodnoty?
Jsem dnes 10+0..Ranni hodnotu mam 5.7 většinou. 2 hodiny po jidle mam obvykle 5.1 -5.3. Trochu se bojim inzulinu, paní doktorka říkala, ze ta nalacno je moc vysoka
@Martulka23 Taky beru na stitnou Letrox a kyselinu a jeste jód. Taky mi byl doporucen rybi tuk ![]()
@Sedlajda123 tak na lacno je mirne zvýšený, ale po jidle máš super hodnoty, já mám vyšší
Ahoj holky
, pristi tyden mam jit na prvni kontrolu. Uz mam pres tyden vynechanou MS a pozitivni test. Nikomu jsme to s manzelem jeste nerekli. Miminku jsme nechavali volny prubeh, ale jak je to tady jsem z toho vyvalena jak pojistka a vubec nevim co mam cekat
. Mely jste nektera podobne pocity? Je to smisenost radosti, strach, nervozity, smichu. No vsecko
pripadam si jak blazen ![]()
Ahoj holky,
tak mi to nedalo a už jsem u jiné dr. Jsem spokjenější a klidnější. Vše je tam kde má, utz mi udělala a odpovídá to 5tt. Tak jsem ráda. Všechno mi vysvětlila, řekla co mě dál čeká. ![]()
@Verunek26 Poprvé jsem to měla stejně, teď už vím, do čeho jdu, tak mi sice hlavou běží obavy, jak to zvládneme, co všechno se změní, ale jinak už je to skoro rutina ![]()
@xxpav.ka Tak to jsem rada ze nejsem divna. Je mi hrozne, protoze to nikomu nerikam
a nevim ty nazory. Asi jak si o tom budu mit s kym promluvit, tak to bude lepsi.
diky za povzbuzeni ![]()
@Verunek26 Já jsem se tenkrát svěřila kamarádce, ale teď jsme to taky ještě nikomu neřekli, tak to ventiluju aspon tady
Reakce budou pozitivní, uvidíš
Ahoj holky, muzu se taky pridat?
po 7 mesicich snazeni se to konečně povedlo a ja mam pozitivní TT
k doktorce je ještě brzo, jenže to ještě nikomu nechci moc říkat a potřebuju se nekomu svěřit tak aspon tady.. moje první miminko na který se hrozně moc těším ![]()