Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny maminky, moc ráda bych vám poslala moje pohádky, které načítám z toho důvodu, že jsem jako dítě mívala moc ráda pohádky před spaním. Chtěla jsem vytvořit něco, z čeho bych mohla mít dobrý pocit a protože mám k dětem hodně blízko, rozhodla jsem se namluvit svou knížku. Budu ráda za každého kdo mi napíše jak se pohádky vašim nejmenším líbily, popř za sdílení, aby se dostaly k co největšímu počtu dětí a mělo smysl s nimi pokračovat. Neberte to prosím jako nějakou reklamu, sice bych se této činnosti (a jí podobné) chtěla věnovat naplno, ale hlavním cílem je nějakým způsobem oživit českou literaturu. Neříkám tím, že moje pohádky jsou něco světoborného i tak si ale myslím, že mají určitě vyšší úroveň, než třeba pohádky o hovínku, na které jsem před lety v knihkupectví narazila. Děkuju a přeju příjemný poslech ![]()
Tak jsem hledala diskuzi k oživení, jestli si někdo vymýšlí vlastní pohádky pro děti a co s nimi dělá (zda je šíří do světa) a jsem moc ráda, že jsem narazila na Váš příspěvek..krásný hlas, ilustrace i děj:-)
Já jsem zkusila blog http://rozarcinypohadkynadobrounoc.blogspot.cz/,
kde chci každý měsíc přidat jednu pohádku. Mé tvorbě říkám, že to není nic světoborného
Ale i tak dcera chce o Rozárce poslouchat pořád dokola ![]()
Jestli bude bráno jako reklama, smažu nebo nechť je smazáno..
Bydlíme v paneláku. Podle paní co odváděla neměl pán nic společného s místem ani s malým osobně. Pouze se mu líbila malého energie tak se s ním zdržoval. Odešel v klidu. Odváděla nám ho na dálku.