Pohlaví a genetika

63
25.8.20 14:41

Pohlaví a genetika

Z čeho pocházíte vy, vaši rodiče nebo váš manžel(tím myslím rodina složená z holek, kluků, nebo smíšená) a co máte? A co mají vaši sourozenci? Někde jsem slyšela že když je několik sester, pak zase ony mají kluky aby se to prolomilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32888
25.8.20 14:45

Všude okolo rodiny smíšené. Snad jen teta měla tři holky ( a ty mají tři holky a dva kluky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
25.8.20 14:52

U manžela v rodině jsou většinou kluci, oni 2 kluci, švagr má taky 2 kluky, jeho teta 4 kluky, bratranci taky kluky, jen my máme pár, naopak v mé rodině převažují holky, popřípadě jsou páry, můj taťka má ještě další 2 holky, strejdové mají páry, sestřenice zatím jen holky, ale už je v očekávání kluk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
25.8.20 14:57

Ja I manzel z kombinace 2 kluci+1 holka. Bratr 2 holky+kluk, ja 2 kluky. Dalsi sourozenci deti nemaji.

Srandovni je to v generaci mych rodicu, treba jedna strana 2 kluci+2 holky, z kluku mel jeden 2 kluky a jeden 2 holky, v dalsi generaci se to zopakovalo - z tech 2 kluku mel zase jeden 2 kluky a druhy 2 holky.

Jinak v tom ale vubec zadna souvislost neni, a tahle cisla jsou I prilis mala, aby se poradne ukazala nejaky statisticky trend ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
25.8.20 15:23

Mám 2 sestry a všechny 3 sestry máme dvě dcery (6 vnucek). Z manželovi rodiny jsou samý kluci, bratranci… Ti zatím děti nemají. Tchyně má 2 sestry (obě mají dva syny), a moje máma 2 bratry (jeden bezdetny, druhý 2 dcery). U nás vládnou ženy :) :lol:

• Citovat
  • Upravit
45
25.8.20 15:26

Manžel má jen bratry, já sestry a bratra. I jeho bratři i moji sourozenci mají kluky. My čekáme holku :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14605
25.8.20 15:32

Z mojí strany je to takové míchané, z toho se nedá nic moc vyvozovat. Manžel je ze tří bratrů, kteří mají zatím dohromady tři holky a dva kluky. Manželův otec je taky ze tří synů, jeden jeho bratr má dvě dcery a druhý 5 dcer a tři syny. Takže jistou snahu o vyváženost ze strany přírody tam vidím :D Ale stejně bych řekla, že je to většinou o náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
25.8.20 15:38

Já ze 4 holek (sestry mají 2kluky, kluk a holka, my čekáme holku) manžel je ze 2 kluků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4854
25.8.20 15:47

No ne že bych na to věřila, tohle je vždycky o náhodě, ale v mé rodině to v jedné linii celkem i sedí :mrgreen: babička byla z 5 sestrer a sama měla 3 syny (ostatní sestry už to ale měly namíchané).
Můj otec je ze 3 bratrů - a mají jeden dvě dcery, druhý jednu dceru a taťka 2 dcery a jednoho syna, takže zase dost převažují holky.
No my jsme 2 sestry a 1 bratr - a já mám holku a kluka, sestra 1× kluka, brácha zatím bez dětí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4122
25.8.20 16:18

S manželem ještě děti nemáme, ale táta je ze dvou bráchu a má dvě dcery. Máma je tedy ze smíšených sourozenců.

Zato sousedi měli tři dcery, ty postupně už mají také děti a až na čtvrtý pokus se dočkali vnučky, jinak samí kluci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
25.8.20 17:20

Můj taťka měl brachu, moje mati měla brachu. Já jsem ze tři sester a moje segry mají dohromady tři holky, já mám dva kluky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
25.8.20 17:41
@Michelle_M píše:
Z mojí strany je to takové míchané, z toho se nedá nic moc vyvozovat. Manžel je ze tří bratrů, kteří mají zatím dohromady tři holky a dva kluky. Manželův otec je taky ze tří synů, jeden jeho bratr má dvě dcery a druhý 5 dcer a tři syny. Takže jistou snahu o vyváženost ze strany přírody tam vidím :D Ale stejně bych řekla, že je to většinou o náhodě.

Počítám dobře, osm dětí má ten strýc? :mrgreen: :palec:
Jinak k otázce. Já bych zde souvislosti neviděla. Ze strany matky byli kluci/holky napůl, jediná máma má dcery a syna, ostatní její sourozenci mají jen kluky.
Já mám sestry i bratra. Manžel má pouze bratry. Děti máma namíchané obojího pohlaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14605
25.8.20 18:07

@pe-terka Ano, po pěti holkách se dočkal vytoužených synů - dvojčat a pak přišel ještě jeden chlapeček neplánovaný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
25.8.20 21:55

Mamka má 2 bratry, my jsme 3 sourozenci ( 2 holky a kluk ). Jeden strýc má syna, druhý strýc má 2 holky. Mám syna a dceru. Partner je jedináček, jeho maminka má dvě sestry.

• Citovat
  • Upravit
191
26.8.20 15:54

@ghzkmk

Moje babička z maminky strany je ze dvou holek. Moje mama z 5 holek. Ja jsem že 3 holek. Všechny moje sestry včetně mě máme holky. Můj přítel má 4 holky a já jsem velice zvědavá, co čekám v bříšku, ale vypadá to zase na holku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová