Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holčiny,
začnu 22.tt a pořád se nedá určit pohlaví, mám fotku. Nevíte, zda to můžu já nějak vykoukat?Doktor řekl, že tuší, co to je, ale neřekne nám to, dokud si nebude jist.
Ahojky, no nám to pan doktor řekl, bylo tam krásně vidět, že tam mezi nožkama nic nemá, a tak nám to vlastně i řekl… a manžel, který byl se mnou to věděl ještě dřív než to pan dr.vyslovil prostě to poznal, já než se v tom vždy zoorientuju, tak už je po všem, a už se zaměřoval někam jinam..zkus to vykoukat, ale já si myslím, že pokud tam není přímo jen záběr mezi nožky tak tam nic nevykoukáš…
já už jsem ráda, že to vím, už jsem byly docela zvědavá, a plodovka nám holčinu potvrdila, tak to máme jasný, a pak je asi super 3D utz, tam by to taky řekly a myslím, že se nepletou…
ale jinak co jsem viděla fota kluků u nás na diskuzi, tak tam ten pytlík byl zřetelně vidět i s pindíkem, zkus jí dát do galerky a můžeme hádat i my
![]()
Díky, bohužel nemám scener a mám to jen na fotce. Mám fotku mezi nohama, přímo, ale prý tam vede pupečníková šňůra. A na bříšku má černý flek - není to srdce, má tam 2 černé fleky.
No, já podle doktora čekám holku, byl si na 99% jistej, tak mu věřím a koupila jsem už pár holčičích kousků ![]()
Doktor říkal, že holka vypadá jako kávové zrnko. A to jsem tam viděla i já, na fotce co mám to neni tak dobře vidět, na obrazovce to bylo lepší.
Ale nám tam pupeční šňůra nevedla. Vypadalo to jako dva půlměsíčky proti sobě
Tak zkus zkoumat.
ahoj,ja slyšela,že pokud to ma byt holčička tak ma pravidelně pěkně kulatou hlavičku.kluci maji spiš šišku
,ale to se spravi.My čekame holčičku,a ma kulatoučkou hlavu.kamaradka kluka a nema tak pěkně kulatou.řikaly nam to na prenatalni klinice.pááá