Pohlaví mimča???

4243
28.12.08 13:54

Pohlaví mimča???

Ahoj holčiny,
začnu 22.tt a pořád se nedá určit pohlaví, mám fotku. Nevíte, zda to můžu já nějak vykoukat?Doktor řekl, že tuší, co to je, ale neřekne nám to, dokud si nebude jist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
220
28.12.08 14:33

tak sem vlož fotěnku třeba poradíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
28.12.08 14:37

Ahojky, no nám to pan doktor řekl, bylo tam krásně vidět, že tam mezi nožkama nic nemá, a tak nám to vlastně i řekl… a manžel, který byl se mnou to věděl ještě dřív než to pan dr.vyslovil prostě to poznal, já než se v tom vždy zoorientuju, tak už je po všem, a už se zaměřoval někam jinam..zkus to vykoukat, ale já si myslím, že pokud tam není přímo jen záběr mezi nožky tak tam nic nevykoukáš… :) já už jsem ráda, že to vím, už jsem byly docela zvědavá, a plodovka nám holčinu potvrdila, tak to máme jasný, a pak je asi super 3D utz, tam by to taky řekly a myslím, že se nepletou… :wink: ale jinak co jsem viděla fota kluků u nás na diskuzi, tak tam ten pytlík byl zřetelně vidět i s pindíkem, zkus jí dát do galerky a můžeme hádat i my :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
28.12.08 14:38

a nebo opravdu vložit sem a když dáme hlavy dohromady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
28.12.08 14:59

Díky, bohužel nemám scener a mám to jen na fotce. Mám fotku mezi nohama, přímo, ale prý tam vede pupečníková šňůra. A na bříšku má černý flek - není to srdce, má tam 2 černé fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
29.12.08 19:53

No, já podle doktora čekám holku, byl si na 99% jistej, tak mu věřím a koupila jsem už pár holčičích kousků :-)

Doktor říkal, že holka vypadá jako kávové zrnko. A to jsem tam viděla i já, na fotce co mám to neni tak dobře vidět, na obrazovce to bylo lepší.
Ale nám tam pupeční šňůra nevedla. Vypadalo to jako dva půlměsíčky proti sobě :-) Tak zkus zkoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
světluš3
18.10.10 14:33

ahoj,ja slyšela,že pokud to ma byt holčička tak ma pravidelně pěkně kulatou hlavičku.kluci maji spiš šišku :lol: ,ale to se spravi.My čekame holčičku,a ma kulatoučkou hlavu.kamaradka kluka a nema tak pěkně kulatou.řikaly nam to na prenatalni klinice.pááá

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky