Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
přesně tak nejdůležitější je zdravíčko a aby se těm naším prďolkum dařilo:-)
kdepááák,já jsem rada za každý názor a jen tak mě zajíma co ostatní maminky:-)))
![]()
soldi píše:
tak aj ja pridam foto pindika, je moja oblubenatiez 20tt, to uz mas za par martiluky, to Ti ubehne rychlo
No jo pindik jak vysitej, mam jeste jednu ze 30. tydne je to zespoda prdelka a koulicky…
martiluky píše:
kdepááák,já jsem rada za každý názor a jen tak mě zajíma co ostatní maminky:-)))![]()
dělala se si jen srandu
hlavně at je to mrnátko zdravoučký jinak je vcelku jedno co to bude ![]()
Já taky vidím pupeční šňůru a pindík nikde…tak tipuju holčičku ![]()
Ajla píše:soldi píše:No jo pindik jak vysitej, mam jeste jednu ze 30. tydne je to zespoda prdelka a koulicky…
tak aj ja pridam foto pindika, je moja oblubenatiez 20tt, to uz mas za par martiluky, to Ti ubehne rychlo
Fakt? a není to patička?
Ale doktor to určitě určil dobře, přece jenom těch kouliček už pár viděl
))
No my to mame z 20. tydne na 100% a ted ve 30. mi to jeste potvrdil nozicky tam nejsou vubec je to prdelka s koulickama jakoby plaval nad nama..teda spon takhle mi to Dr popisoval ![]()
Ale ve 20. na 3D to bylo neprehlidnutelny ![]()
zakladatelce, rekla bych ze je jeste brzy na urceni pohlavi, jelikoz kdyby to byl chlapecek tak jeste neni vyvinuty, vyvyji se pozdeji… a na to ty mas jeste par tydnu cas…
Me take ve 14tt rekli, ze to je holcicka a pak najednou ve 20tt ze tam je pindik, takze cekame chlapecka..
Takze doporucuji jeste vydrzet ![]()
: určitě vydržím,ale ta zvědavost:-) moc blahopřeji ke chlapečkovi,ať roste a je vše jak má být:-) ![]()
martiluky píše: : určitě vydržím,ale ta zvědavost:-) moc blahopřeji ke chlapečkovi,ať roste a je vše jak má být:-)
Dekuji, tobe teeez
A ty se opatruj
a davej na sebe pozor… setri se a nenos nic tezkeho, jen si to tehulkovani uzivej ![]()