Pohlaví miminka podle pocitu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
79
12.9.16 15:15

Pohlaví miminka podle pocitu

Ahojky mám takový zvláštní dotaz, par dní mám sny a pocity že se mi narodi kluk…Jsem ve 13tt a už mu asi hrabe…moc bych si přála holku…Stali se vám některé ze ste opravdu poznali pohlaví miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
302
12.9.16 15:17

Ano, u obou dětí jsem od začátku věděla, ze to první bude holka, druhe kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
12.9.16 15:18

To se stát jistě může. Ale protože je to 50:50 tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000

@Bambula6 U prvního ještě než jsme věděli pohlaví se mi zdálo, že u našich kojím chlapečka.. Opravdu se chlapeček narodil.. A teď u druhého se mi zdálo, že jsme na procházce a za ruku vedu krásnou růžovou princeznu.. Jsem 36tt a čekáme holku.. ;)

• Citovat
  • Upravit
397

@Bambula6 ahoj - tak u první jsem věděla také hned, že čekám holčičku a měla jsem pravdu a teď si to myslím taky, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780

Ne, cítila jsem, že čekám holku a nakonec to byl kluk jak buk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
12.9.16 15:20

Upřímně, jestli to bude kluk i když bys chtěla holku..ono je to pak jedno, to miminko bude úžasné nehledě na pohlaví. mam ročního chlapečka a jsem z něj celá pryč, i když mám první dceru a chtěla jsem ji, u toho chlapečka to nějak víc prozivam, je prostě roztomilejsi,,nevim proč to tak je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
12.9.16 15:22

Ne, tuhle intuici já jsem vůbec neměla, že bych si byla od začátku jistá, co čekám… Přikláněla jsem se teda spíš ke klukovi a čekám holku. Na pocity bych se nespoléhala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
12.9.16 15:22

No nejspíš to tedy kluk bude :D A já bych tak chtěla princeznu…nu co hlavně aby byl prcek zdravi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.9.16 15:23

Já jsem si myslela, že čekáme kluka a ona to byla holčička. Možná mě ovlivnilo to, že mi v raném stádiu těhotenství kluka tipla jedna paní, která má prý na tyto věci čich. A já tomu uvěřila a vsugerovala si, že to tak taky cítím :D

Je ovšem pravda, že ze začátku těhotenství, když jsem ještě ani nevěděla, že jsem těhotná, se mi zdálo, že mám dceru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15053
12.9.16 15:23

Já pohlaví vycítila vždy, to je třikrát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
12.9.16 15:32

Mne kazdy hadal kluka, pry holcicky berou krasu, pri holcickach je cloveku vic zle a podobne nesmysly. Moje tchyne je znama tim, ze dokaze predpovedet 100%, co clovek ceka, udajne se nikdy nemyli a taky rekla kluk. Cekam holcicku, takze asi tak.

Co se tyka meho vlastniho pocitu, prvnich x tydnu jsem byla presvedcena, ze to je kluk. Pak ale naraz pochybnosti. Na prvnim velkem ultrazvuku v 13 tydnu nebylo nic videt ale jako vubec nic. Mala byla mezi nozkami hladka jako sklo. Manzel rekl, ze by to teda mohla byt holcicka, kdyz tam jako neni nic videt. :D A mel pravdu. Mohl se samozrejme mylit, ale i ja jsem byla naraz uplne presvedcena, ze to holcicka bude a zatim si jsou vsichni doktori jisti, ze je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
12.9.16 15:33

Ja mám doma dva kluky a ani u jednoho jsem to necitila, proto bych si moc přála holcicku :D Tak budu pořád doufat že v břichu hnízdí princezna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
12.9.16 15:35
@Bambula6 píše:
Ahojky mám takový zvláštní dotaz, par dní mám sny a pocity že se mi narodi kluk…Jsem ve 13tt a už mu asi hrabe…moc bych si přála holku…Stali se vám některé ze ste opravdu poznali pohlaví miminka?

U prvního jsem si říkala, že to bude kluk, u druhýho jsem si říkala, že to bude holka a je to kluk. Jo byla jsem z toho pár dní ne nějak na msrt zklamaná, ale mrzelo mě, že tu culíkatou mít nebudu. No a teď díky bohu za 2 kluky, s holkama je to pekelně těžký :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
12.9.16 15:38

Dětí mám pět a intuice mě nikdy nevedla správně, spíš naopak. Mám pocit, že ani v těch snech to nesedělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí