Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky mám takový zvláštní dotaz, par dní mám sny a pocity že se mi narodi kluk…Jsem ve 13tt a už mu asi hrabe…moc bych si přála holku…Stali se vám některé ze ste opravdu poznali pohlaví miminka?
Ano, u obou dětí jsem od začátku věděla, ze to první bude holka, druhe kluk.
@Bambula6 U prvního ještě než jsme věděli pohlaví se mi zdálo, že u našich kojím chlapečka.. Opravdu se chlapeček narodil.. A teď u druhého se mi zdálo, že jsme na procházce a za ruku vedu krásnou růžovou princeznu.. Jsem 36tt a čekáme holku.. ![]()
@Bambula6 ahoj - tak u první jsem věděla také hned, že čekám holčičku a měla jsem pravdu a teď si to myslím taky, tak uvidíme
Ne, cítila jsem, že čekám holku a nakonec to byl kluk jak buk.
Upřímně, jestli to bude kluk i když bys chtěla holku..ono je to pak jedno, to miminko bude úžasné nehledě na pohlaví. mam ročního chlapečka a jsem z něj celá pryč, i když mám první dceru a chtěla jsem ji, u toho chlapečka to nějak víc prozivam, je prostě roztomilejsi,,nevim proč to tak je
Ne, tuhle intuici já jsem vůbec neměla, že bych si byla od začátku jistá, co čekám… Přikláněla jsem se teda spíš ke klukovi a čekám holku. Na pocity bych se nespoléhala.
No nejspíš to tedy kluk bude
A já bych tak chtěla princeznu…nu co hlavně aby byl prcek zdravi ![]()
Já jsem si myslela, že čekáme kluka a ona to byla holčička. Možná mě ovlivnilo to, že mi v raném stádiu těhotenství kluka tipla jedna paní, která má prý na tyto věci čich. A já tomu uvěřila a vsugerovala si, že to tak taky cítím ![]()
Je ovšem pravda, že ze začátku těhotenství, když jsem ještě ani nevěděla, že jsem těhotná, se mi zdálo, že mám dceru.
Mne kazdy hadal kluka, pry holcicky berou krasu, pri holcickach je cloveku vic zle a podobne nesmysly. Moje tchyne je znama tim, ze dokaze predpovedet 100%, co clovek ceka, udajne se nikdy nemyli a taky rekla kluk. Cekam holcicku, takze asi tak.
Co se tyka meho vlastniho pocitu, prvnich x tydnu jsem byla presvedcena, ze to je kluk. Pak ale naraz pochybnosti. Na prvnim velkem ultrazvuku v 13 tydnu nebylo nic videt ale jako vubec nic. Mala byla mezi nozkami hladka jako sklo. Manzel rekl, ze by to teda mohla byt holcicka, kdyz tam jako neni nic videt.
A mel pravdu. Mohl se samozrejme mylit, ale i ja jsem byla naraz uplne presvedcena, ze to holcicka bude a zatim si jsou vsichni doktori jisti, ze je.
Ja mám doma dva kluky a ani u jednoho jsem to necitila, proto bych si moc přála holcicku
Tak budu pořád doufat že v břichu hnízdí princezna ![]()
@Bambula6 píše:
Ahojky mám takový zvláštní dotaz, par dní mám sny a pocity že se mi narodi kluk…Jsem ve 13tt a už mu asi hrabe…moc bych si přála holku…Stali se vám některé ze ste opravdu poznali pohlaví miminka?
U prvního jsem si říkala, že to bude kluk, u druhýho jsem si říkala, že to bude holka a je to kluk. Jo byla jsem z toho pár dní ne nějak na msrt zklamaná, ale mrzelo mě, že tu culíkatou mít nebudu. No a teď díky bohu za 2 kluky, s holkama je to pekelně těžký ![]()
Dětí mám pět a intuice mě nikdy nevedla správně, spíš naopak. Mám pocit, že ani v těch snech to nesedělo.