Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U holek míří pohlavní hrbolek dle Dr. dolů, jelikož tam není základ pro varlata..tak to Dr. vysvětloval nám v 13tt, když jsem byla na screeningu a vypadalo to na holku, což se potvrdilo ![]()
@fabulous píše:
Ahojfotka je z 13tt. Doktorka mi řekla, ze to vypadá na holčičku
co myslíte podle pohlavního hrbolku. Nepleťte si pohlavní hrbolek s pinďou
To máš fuk. Hlavně aby se to narodilo zdravý a ty taky byla zdravá.
No je rovně
my ho měli opravdu hezky dolů, ale dle info. jinde mají holčičky dolů nebo rovně, takže by to odpovídalo
ale je opravdu brzo..i nám řekl Dr.60:40..
@vaks mne doktorka sdělila pohlaví na screeningu za poplatek 100,– a prý na 95% holcicka
Tady to je hezky vyfocené, takže pokud si je Dr.ve 13tt na 95% jistá, tak to asi holka bude ![]()
Mně napřed řekla, že to bude asi spíš kluk. Ale ke konci vyšetření, jak se jinak otočilo, že to teď vypadá spíš na holku, a říkala právě to o páteři a výstupku rovně s ní. Já jsem neviděla nic, tak uvidíme jestli na utz v 18 tt něco bude, nebo pak na 4D ve 20tt. Hodilo by se nám to vědět, už máme dva kluky a jsme holt zvědaví. Ale v tom 13-14 tt je to ještě dost brzo a nejisté.
Ty už jsi tu psala, se stejným dotazem
Hočičku jsme ti takřka všechny potvrdily, a od lékaře to víš skoro na 100%…Takže…nechápu. Čekáš, že jí doroste pindík? ![]()
Me řekl doktor holku najisto ve 12+1 a holka to je. Proste bylo dobre vidět, ze ten hrbolek je rovne s pateri, takže si byl úplně jistej.
Ahoj holky patřím mezi zvědavky a chci se zeptat nepoznáte někdo pohlaví? ![]()
@Kopretina93
já bych teda dle hrbolku rovnoběžného s páteří tipla holčičku
@Pety2 děkuji za tip v pátek jdu ke svému doktorovi, tak snad se dozvím více ![]()
Ahoj
fotka je z 13tt. Doktorka mi řekla, ze to vypadá na holčičku
co myslíte podle pohlavního hrbolku. Nepleťte si pohlavní hrbolek s pinďou