Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Rozpadly se mi pohodlny chalupni pantofle kupovany v Actionu vloni za par kacek. Asi bych ted chtela neco, co nevydrzi jen rok, ale da se v tom v lete venku courat se psem a clovek neskonci s odrenejma nohama. Nejaky tipy prosim? Klido drazsi ale aby staly za hrich. Jo a nemam uplne uzky chodidla, ale mohlo by to bejt i horsi. Dekuju ![]()
Nemám žádné zkušenosti s dobrými gumovými pantoflemi. Ze všech mě dřou nohy a můžou být jakýkoliv.
@Zeoli prave ty levny mely podsitej ten pas pres nart nakou textilii…
@negra píše: Více
Taky jsem na ně slyšela samou chválu a hodně je mají i ve zdravotnictví. Moc se mi líbí, že se přizpůsobí noze a to opakovaně. Až si trochu na šetřím, jdu do nich. ![]()
Legwoody jsou nejlepší boty jaké jsem kdy v práci a nasledne i doma měla. Jedny tahám přes deset let, vozim je na chatu, k rybníku, k mori, kamkoliv.
Ahoj,
u nás v práci opravdu hodně mají ty „Peter Legwood“ - má je i mamka, která běhá 12hodin denně po nemocnici a prý jsou úžasný. Kupovala je v nějaké specializované prodejně, kde je bahřáli a mamka do nich dala nohu a ony se tak přizpůsobí noze.
Já tedy v práci chodím v pantoflích bosá a říkám si, že ta guma by mi podřela nohu ![]()
A dokonce je dělají i pro děti.