Pohovor - mám říct pravdu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj. Hlásila jsem se do firmy na malém mestecku. Jeden známý mi rekl (asi mě chtěl naštvat?) Že tam kamarad protlači svoji babu, vsichni se tam znají. Ted mi přišel email ohledně výběrového řízení, kdy máme termín pohovoru za týden. Mám se na to vykašlat, a napsat jim že se toho jen nezúčastním? Nebo mám napsat i důvod? Fakt mě to namichlo.O tu práci stejně už asi nemám zájem, ale jsem teda plná hněvu.
A to jim napíšeš co? Že jeden pán povídal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud o tu práci už stejně nemáš zájem tak bych se na to vyprdla, slušně bych jim napsala že se pohovoru nezúčastním a důvod bych neuváděla… ![]()
Ono taky Bůh ví jak to celé je i když samozřejmě na každém šprochu je pravdy trochu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdi normalne na pohovor a na konci se zeptej, co je na tom pravdy, ze na toto misto ma nastoupit pani XY a uvidis…
- Citovat
- Upravit
Na pohovor normálně jdi. Nevíš, co na tom je nebo není pravdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych na pohovor šla. Tedy pokud bych měla o místo opravdu zájem. Ty odstoupíš z výběrka, přitom jsi mohla být horká kandidátka s velkou šancí pohovor vyhrát.
Pokud tě nevezmou, tak získáš další praktickou zkušenost s absolvováním výběrového řízení.
Vypisování e-mailů s nepodloženými (byť třeba pravdivými) informacemi se mi zdá dětinské. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Inu výběrové řízení…
@Anonymní píše:
Ahoj. Hlásila jsem se do firmy na malém mestecku. Jeden známý mi rekl (asi mě chtěl naštvat?) Že tam kamarad protlači svoji babu, vsichni se tam znají. Ted mi přišel email ohledně výběrového řízení, kdy máme termín pohovoru za týden. Mám se na to vykašlat, a napsat jim že se toho jen nezúčastním? Nebo mám napsat i důvod? Fakt mě to namichlo.O tu práci stejně už asi nemám zájem, ale jsem teda plná hněvu.
- Citovat
- Upravit
To co psala Hanka1 zní dobře. Radši tam jdi, co ty víš. Možná ta baba je d.bil, takže ji nepřijmou, nebo holt bude protekční hadr, pak pohoří a bude neschopná, tak ji vyšoupnou ve zkušebce a tebe mohou kontaktovat, jestli nemáš zájem. Zázraky se dějí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bellino píše:
To co psala Hanka1 zní dobře. Radši tam jdi, co ty víš. Možná ta baba je d.bil, takže ji nepřijmou, nebo holt bude protekční hadr, pak pohoří a bude neschopná, tak ji vyšoupnou ve zkušebce a tebe mohou kontaktovat, jestli nemáš zájem. Zázraky se dějí.
Jako takhle když to čtu, to zní hodně dobře ale bohužel ta realita je jiná.
Protože tyhle takzvaní protekční spratci i když jsou neschopní tak tím že jsou protekční tak si je tam prostě drží z nějakého prapodivného důvodu…
Takového protekčního synáčka jsem zažila v bývalé práci a bylo to hrozné. Ten člověk nedělal absolutně nic jenom si to tam odseděl a když udělal nějakou chybu tak jsme za to mohly my protože přeci je tam (už celý rok
) nový a máme to po něm kontrolovat. ![]()
Ale tam to tehdy bylo celkově postavený na hlavu ty vztahy…
No, uvidíme co zakladatelka, jestli na ten pohovor nakonec půjde nebo se na to vyprdne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale prosím tě, je ti patnáct? Takhle to zkrátka funguje, to je prostě realita. Tím mailem by ses jen ztrapnila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zajdi tam, třeba se jen chtějí zbavit předem konkurentů.
Kdyby tam byla paní sama, tak je jasné, že vyhraje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jakou pravdu? Vždyť ani nevíš jestli to pravda je.
Normálně bez na pohovor a uvidíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj. Hlásila jsem se do firmy na malém mestecku. Jeden známý mi rekl (asi mě chtěl naštvat?) Že tam kamarad protlači svoji babu, vsichni se tam znají. Ted mi přišel email ohledně výběrového řízení, kdy máme termín pohovoru za týden. Mám se na to vykašlat, a napsat jim že se toho jen nezúčastním? Nebo mám napsat i důvod? Fakt mě to namichlo.
O tu práci stejně už asi nemám zájem, ale jsem teda plná hněvu.