Chtěl bych vydělávat víc peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1677
7.9.23 20:58

Chtěl bych vydělávat víc penez

Ahoj.Mam málo peněz a dělám obyčejnou práci ve fabrice a chci dát výpověď protože mám jen přes 20 tisíc a jiné možnosti kromě úklidu nebo pomocného kuchaře moc nemám. Nevim co mám dělat chtěl bych vydělávat víc. Pracak u nás o žádných kurzech moc nevi

Anketa

Hlasovalo:

Loreipsum doloret

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
7.9.23 21:07

Dodelej si maturu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8458
7.9.23 21:08
@Roman18 píše:
Ahoj.Mam málo peněz a dělám obyčejnou práci ve fabrice a chci dát výpověď protože mám jen přes 20 tisíc a jiné možnosti kromě úklidu nebo pomocného kuchaře moc nemám. Nevim co mám dělat chtěl bych vydělávat víc. Pracak u nás o žádných kurzech moc nevi

Kolik ti je? Co máš za školu? Jsi dost inteligentní na to, abys mohl vystudovat nějakou VŠ?

Zkus hledat pozice s plným home office, to můžeš mít zaměstnavatele třeba callcentrum z Prahy nebo Pardubic a pracovat po zaučení z domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
7.9.23 21:09
@Tarjei píše:
Dodelej si maturu.

To už jsem dávno zkousel a neudělal jsem to. Uceni mi moc nešlo na střední to uceni tam je moc těžký matematiku jsem v prvaku tenkrát nedal skončil jsem

Příspěvek upraven 07.09.23 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8458
7.9.23 21:10
@Roman18 píše:
Ahoj.Mam málo peněz a dělám obyčejnou práci ve fabrice a chci dát výpověď protože mám jen přes 20 tisíc a jiné možnosti kromě úklidu nebo pomocného kuchaře moc nemám. Nevim co mám dělat chtěl bych vydělávat víc. Pracak u nás o žádných kurzech moc nevi

Kolik ti je? Co máš za školu? Jsi dost inteligentní na to, abys mohl vystudovat nějakou VŠ?

Zkus hledat pozice s plným home office, to můžeš mít zaměstnavatele třeba callcentrum z Prahy nebo Pardubic a pracovat po zaučení z domu.
@Roman18 píše:

Resp. jdi na jobs.cz a odepiš na všechny pozice, kde jen trochu splňuješ požadavky. Třeba tě někam pozvou na pohovor. Na pohovoru si řekni o trochu víc peněz, než kolik chceš skutečně brát. Třeba to vyjde a pokud ne, tak nemáš co ztratit, jen nějaký ten čas na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
7.9.23 21:11

Pokud si nenajdeš nic lepšího, tak hlavně do ty doby výpověď nedávej. Mohl bys taky zůstat úplně bez práce.

• Citovat
  • Upravit
75907
7.9.23 21:11
@Roman18 píše:
To už jsem dávno zkousel a neudělal jsem to. Uceni mi moc nešlo na střední

tak běž jezdit kamionem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21643
7.9.23 21:13

@stinga vždyť psal, že neudělal na několikrát řidičák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
7.9.23 21:13
@stinga píše:
tak běž jezdit kamionem

To bych taky nedal protože představa že ridim něco tak velkýho a těžkého a musím najít cíl a já nevím jestli bych cesty našel tak si říkám že to mi tato nestoji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
7.9.23 21:14
@mado píše:

aha, já jeho diskuse nečtu, protože mě nebaví - tak nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
7.9.23 21:14

Tak pro to musíte něco udělat, jsou i různé internetové kurzy. Nechci psát, že vzdělání není důležité, ale pak jsou schopnosti jedince. A ty se musejí neustále rozvíjet, jinak si na vás každý smlsne.

• Citovat
  • Upravit
1677
7.9.23 21:15
@mado píše:

Protože nemám peníze na ridicak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
7.9.23 21:15
@Roman18 píše:
To bych taky nedal protože představa že ridim něco tak velkýho a těžkého a musím najít cíl a já nevím jestli bych cesty našel tak si říkám že to mi tato nestoji

no tak ale chápeš, že když neumíš nic zvláštního, tak ti nikdo víc peněz nedá?
co nabízíš zaměstnavateli? co umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.9.23 21:16
@Roman18 píše:
To už jsem dávno zkousel a neudělal jsem to. Uceni mi moc nešlo na střední to uceni tam je moc těžký matematiku jsem v prvaku tenkrát nedal skončil jsemPříspěvek upraven 07.09.23 v 21:11

Tak učební obor, řemeslníci jsou dneska placení zlatem. A sehnat kvalitního je celkem zázrak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75907
7.9.23 21:19
@Limi123 píše:
Kolik ti je? Co máš za školu? Jsi dost inteligentní na to, abys mohl vystudovat nějakou VŠ?Zkus hledat pozice s plným home office, to můžeš mít zaměstnavatele třeba callcentrum z Prahy nebo Pardubic a pracovat po zaučení z domu.

nemá maturitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat