Chtěl bych vydělávat víc peněz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
64827
8.9.23 07:17
@Kfětoslava píše:
Není potřeba. Jako šikovný řemeslník si vydělá více.
Romane, co umíš?

Chtel se zivit kapesnimi kradezemi. Mozna by mohl najit nekoho, kdo ho zaučí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
8.9.23 08:02

Dvacku máš v čistým nebo v hrubým?
Pokud v čistým, tak jinde o moc vic nedostaneš. Ja s maturitou ve veřejné správě, nepříliš kvalifikovana práce (organizacni odbor bez vyšší kvalifikace) mela jen neco málo přes dvacet v cistym.
Dneska, diky odvaze do toho praštit, ochotě ve čtyřiceti změnit obor, naucit se jazyk, a taky diky doporučení vhodného člověka (ze i přes nedostatek zkušeností budu na danou práci vhodná stran snahy, chytrosti, komunikativnosti,…) Mam ted po pár měsících o pár tisicovek vic a dobře našlápnuto na mnohem víc, šéfka je ze mě nadšená a dle jejiho oficialniho hodnocení jsem předčila veškerá očekávání.

Ale kňučením, proc to nejde, sezením na zadeli a hledáním důvodů, proč to smysl nema, jsem si to nevydobyla :nevim:

Mmch, ted pokukuji po vhodném dálkovém studiu, případně kurzech, obrážim po netu, co by mi mohlo pomoci i jen online v ramci „reklamnich“ zdarma webinářů, sleduju v mem oboru podcasty na Spotify a vůbec své práci věnuju čas i mimo pracovní dobu a nikdo mě za to neplatí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aleriga
8.9.23 08:15
@Roman18 píše:
Jenže já nemám povahu hlídat někoho jestli někdo krade nebo ne to není práce pro me
:dance: :dance: :pankac: :hug:
  • Citovat
  • Upravit
1677
8.9.23 23:10
@Aleriga píše: :dance: :dance: :pankac: :hug:

Nevím co to má znamenat prostě co je na tom že práci securitaka bych dělat nechtel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
8.9.23 23:15
@Mar__tanka1983 píše:
Dvacku máš v čistým nebo v hrubým?
Pokud v čistým, tak jinde o moc vic nedostaneš. Ja s maturitou ve veřejné správě, nepříliš kvalifikovana práce (organizacni odbor bez vyšší kvalifikace) mela jen neco málo přes dvacet v cistym.
Dneska, diky odvaze do toho praštit, ochotě ve čtyřiceti změnit obor, naucit se jazyk, a taky diky doporučení vhodného člověka (ze i přes nedostatek zkušeností budu na danou práci vhodná stran snahy, chytrosti, komunikativnosti,…) Mam ted po pár měsících o pár tisicovek vic a dobře našlápnuto na mnohem víc, šéfka je ze mě nadšená a dle jejiho oficialniho hodnocení jsem předčila veškerá očekávání.

Ale kňučením, proc to nejde, sezením na zadeli a hledáním důvodů, proč to smysl nema, jsem si to nevydobyla :nevim:

Mmch, ted pokukuji po vhodném dálkovém studiu, případně kurzech, obrážim po netu, co by mi mohlo pomoci i jen online v ramci „reklamnich“ zdarma webinářů, sleduju v mem oboru podcasty na Spotify a vůbec své práci věnuju čas i mimo pracovní dobu a nikdo mě za to neplatí…

Přes 20 čistého mám. Ty jsi ale chytřejší máš maturitu a víc rozumíš vecem.Ja si myslím že moc možností prostě nemam ale nějaký rady tu jsou dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30369
8.9.23 23:19
@Big boss píše:
Hele Romane, já už tady na tebe párkrát reagovala, nic se u tebe nezměnilo, z rad ostatních sis nic nevzal.

Každý prostě nemůže vydělávat vatu.

Buď máš v hlavě a umíš peníze vydělat, klidně i bez vzdělání.

Nebo máš nějaký um, nevadí ti dřít a ty peníze taky vyděláš.

Nebo jsi úplný blbec s máš štěstí.

Pokud nepatříš ani do jedné z uvedených skupin, tak jsi ta poslední skupina…prostě makat a vydělávat málo, nebo průměr. S tím se naučit žít.

Ani jedna ze skupin nemusí být šťastná a spokojená.
To nastavení MÁM DOST, UMIM HOSPODAŘIT, VYJÍT S TIM CO MÁM versus JSEM SOCKA je v hlavě, ne v peněžence.

On si chce Roman prostě jenom povídat. Je mu jedno o čem, rady nepotřebuje, ve finále uzná, že má až dost. Jen touží po pozornosti a komunikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
8.9.23 23:21
@hanka.br. píše:
On si chce Roman prostě jenom povídat. Je mu jedno o čem, rady nepotřebuje, ve finále uzná, že má až dost. Jen touží po pozornosti a komunikaci.

Chtěl jsem se poradit jak mít víc peněz Hanko při mich moznostech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
8.9.23 23:27

@hanka.br. já nevím kdo tady touží po pozornosti když sem píšeš jinak bys sem nepsala. Misto rady akorat máš hloupé pripominky proti mě. To spíš ty toužíš po pozornosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
8.9.23 23:44

@hanka.br. a mám vyšší IQ než ty Hano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29863
9.9.23 02:16
@Roman18 píše:
@hanka.br. a mám vyšší IQ než ty Hano

Zajisté, citace nejmenovaného autora:
Chtěl jsem se poradit jak mít víc peněz Hanko při mich moznostech
:P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42148
9.9.23 05:36

Romane, neztrapňuj se :cert: vzhledem k tvým vyloženě praštěným až úchylným diskuzím, co v poslední době zakládáš, buď rád, že máš co máš… A můžeš si vzít brigádu po práci, já mám taky dva úvazky, abych utáhla samostatný bydlení i s maturitou. Ale kňučenim na emiminu bych ty prachy nevydělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
9.9.23 05:53
@hanka.br. píše:

Přesně. Každá jeho diskuse je, že chce pozornost. Jen vždy kňučí, lituje se. Opakovaně se mu psalo, ať jde dělat na stavby. Tam se dá vydělat víc. Ale je to za cenu, že práce je v zimě, v horku a v různém nepříznivém počasí.
Někdo radí úklid. Nevím, ale na úklid bych si domů takového člověka nepustila. Nepůsobí důvěryhodně, aby mu člověk svěřil vlastní domácnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42148
9.9.23 06:09
@Kelsey píše:
Přesně. Každá jeho diskuse je, že chce pozornost. Jen vždy kňučí, lituje se. Opakovaně se mu psalo, ať jde dělat na stavby. Tam se dá vydělat víc. Ale je to za cenu, že práce je v zimě, v horku a v různém nepříznivém počasí.
Někdo radí úklid. Nevím, ale na úklid bych si domů takového člověka nepustila. Nepůsobí důvěryhodně, aby mu člověk svěřil vlastní domácnost.

Já chodím uklízet kanceláře ředitelství jedné velké fabriky, dvakrát 5 hodin týdně, odpoledne, po práci. Tahle práce je v naší firmě top, pomyslný vrchol, tam se člověk musí vypracovat pílí, pečlivostí a důvěryhodností. Ale jsou i brigády, kde může začít, jít o víkendech uklízet do nepřetržitého provozu, socialky, jídelní koutky, sprchy a šatny se musí uklízet pořád, odpadky se taky musí vynášet pořád a zrovna u nás na ty víkendový brigády akutně někoho sháníme. Ale to by se mu muselo chtít pracovat, zadarmo ty peníze nejsou. A každý rozumný člověk už tuší, že s jeho možnostmi mu nezbyde nic jiného, než si tu chuť do práce aspoň vsugerovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16960
9.9.23 06:31

@Roman18 - promiň, ale v mekáči vidím i lidi s hodně nízkým intelektem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42148
9.9.23 07:10

Romane, na rovinu, tobě se moc hrábnout nechce, ty chceš prachy v podstatě ze židle a to je parketa velmi inteligentních nebo nadaných lidí. A ty, jak víme, nejsi ani jedno. A to je fakt, který už budeš muset přijmout a začít s ním pracovat. Takže ti zbývá jen fyzická práce podpořená pílí, ale není třeba zoufat, i takto se dají vydělat velmi slušné peníze, jen to nejde doma na pr. deli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat