Chtěl bych vydělávat víc peněz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1677
7.9.23 22:24
@Limi123 píše:
Ne, tam si můžeš dát inzerát, že chceš někomu uklízet byt a za kolik na hodinu. Pokud jsi tedy v úklidu dobrý.

Jo to můžu taky zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
7.9.23 22:26

Jaké pohrdání? To by mi za barem peníze nemizely.

@VitaminC píše:
@Prostě Vodnář Az takove pohrdani gastrem? :)
Ja to jako samoziva delat sla, kvuli penezum. Byly to skvele roky.
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
7.9.23 22:28

Nevím, v tomto směru nikoho neznám, ale obávám se, aby pod agenturou potom nebyl na svých dvaceti… ale to je asi můj vnitřní omyl.

@MermaidMotel píše:
Do německý fabriky třeba přes agenturu? Co vím, tak nikdo z okolí neuměl anglicky natož německy… :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
jana0979
7.9.23 22:32
@Prostě Vodnář píše:
A jsou i ženy, které to nemusí mít ani v hlavě a ani v rukách, ale také to je dřina…

Tak se jedině dobře vdát (samozřejmě vtip ;) ).

• Citovat
  • Upravit
2699
7.9.23 22:37
@Roman18 píše:
Ahoj.Mam málo peněz a dělám obyčejnou práci ve fabrice a chci dát výpověď protože mám jen přes 20 tisíc a jiné možnosti kromě úklidu nebo pomocného kuchaře moc nemám. Nevim co mám dělat chtěl bych vydělávat víc. Pracak u nás o žádných kurzech moc nevi

Staň se politikem. Pokud umíš mluvit a lhát bez uzardění, bude ti to bohatě stačit. A když budeš šikovnej a politicky korektní, hrát to na všechny strany, tak máš o doživotní flek postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
7.9.23 22:42
@lilith1 píše:
Sorry ale nic neumis, za co by to meli davat vice penez? Jedine makat nekde na stavbe nebo kopace. Popelare.

Tohle mu už někdo radil v jeho staré diskuzi - kopáče prý nemůže dělat, protože je dlouhej a hubenej, takže by se mohl přerazit vejpůl, popelnice jsou zase moc těžké.
 https://www.emimino.cz/…enez-386741/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31195
8.9.23 00:38
@Roman18 píše:
Protože nemám peníze na ridicak

To je chytrý dát pak výpověď v práci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.9.23 05:33

@saddreamer ony se delaj psychotesty pri ridicaku? Odkdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17024
8.9.23 05:44

Promiň, ale s tvým postojem k morálním hodnotám, raději úklid ne. Hledala bych klasické brigády pro studenty.. A po směně, další. Popř zkoušet jiné fabriky - máš už praxi, makat snad taky umíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101931
8.9.23 06:14
@Tarjei píše:
@saddreamer ony se delaj psychotesty pri ridicaku? Odkdy?

No, s B se ten kamion ridi blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2293
8.9.23 06:33
@saddreamer píše:
Tohle je už jeho několikátá diskuze na toto téma, takže pro ty z vás, kdo ho neznají: Roman je absolvent zvláštní školy, proto nemohl nastoupit na „klasický“ učňák, ale pouze na „éčkový“ obor, pomocné kuchařské práce. Po vyučení má více než 15 let a snažil se dodělat si maturitu na nějakých soukromých středních školách, ale po každé skončil v prváku. Řidičák také nemá, protože neprošel psychotesty.
Edit: vypadlo mi slovoPříspěvek upraven 07.09.23 v 21:25

Tak to je docela problém. Nevím, co a jak umí, jak je snaživý, jak pracovitý…? jedno z možných řešení by bylo najít si nějakého soukromého řemeslníka, který by si ho „vzal pod křídla“ a on by se u něho „propracoval“ ke kvalifikaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15010
8.9.23 06:35
@Tarjei píše:
Dodelej si maturu.

Není potřeba. Jako šikovný řemeslník si vydělá více.
Romane, co umíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
8.9.23 06:56
@j.a.n.i1 píše:
No, s B se ten kamion ridi blbě.

Aha, to jsem nevedela, ze u tech dalsich skupin se ty psychotesty delaj. Ja bych je teda zavedla i u toho becka. Byla by tam otazka :Touzite ridit bmw? A ti by sli prvni :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
8.9.23 06:59

Hele Romane, já už tady na tebe párkrát reagovala, nic se u tebe nezměnilo, z rad ostatních sis nic nevzal.

Každý prostě nemůže vydělávat vatu.

Buď máš v hlavě a umíš peníze vydělat, klidně i bez vzdělání.

Nebo máš nějaký um, nevadí ti dřít a ty peníze taky vyděláš.

Nebo jsi úplný blbec s máš štěstí.

Pokud nepatříš ani do jedné z uvedených skupin, tak jsi ta poslední skupina…prostě makat a vydělávat málo, nebo průměr. S tím se naučit žít.

Ani jedna ze skupin nemusí být šťastná a spokojená.
To nastavení MÁM DOST, UMIM HOSPODAŘIT, VYJÍT S TIM CO MÁM versus JSEM SOCKA je v hlavě, ne v peněžence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
8.9.23 07:01

Běž makat na stavby. Tam si vyděláš. Jestli jsi bez závazku můžeš se přestěhovat do větších měst na ubytovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat