Chtěl bych vydělávat víc peněz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Limi123 píše:
Ne, tam si můžeš dát inzerát, že chceš někomu uklízet byt a za kolik na hodinu. Pokud jsi tedy v úklidu dobrý.
Jo to můžu taky zkusit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jaké pohrdání? To by mi za barem peníze nemizely.
@VitaminC píše:
@Prostě Vodnář Az takove pohrdani gastrem?
Ja to jako samoziva delat sla, kvuli penezum. Byly to skvele roky.
- Citovat
- Upravit
Nevím, v tomto směru nikoho neznám, ale obávám se, aby pod agenturou potom nebyl na svých dvaceti… ale to je asi můj vnitřní omyl.
@MermaidMotel píše:
Do německý fabriky třeba přes agenturu? Co vím, tak nikdo z okolí neuměl anglicky natož německy…
- Citovat
- Upravit
@Prostě Vodnář píše:
A jsou i ženy, které to nemusí mít ani v hlavě a ani v rukách, ale také to je dřina…
Tak se jedině dobře vdát (samozřejmě vtip
).
- Citovat
- Upravit
@Roman18 píše:
Ahoj.Mam málo peněz a dělám obyčejnou práci ve fabrice a chci dát výpověď protože mám jen přes 20 tisíc a jiné možnosti kromě úklidu nebo pomocného kuchaře moc nemám. Nevim co mám dělat chtěl bych vydělávat víc. Pracak u nás o žádných kurzech moc nevi
Staň se politikem. Pokud umíš mluvit a lhát bez uzardění, bude ti to bohatě stačit. A když budeš šikovnej a politicky korektní, hrát to na všechny strany, tak máš o doživotní flek postaráno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše:
Sorry ale nic neumis, za co by to meli davat vice penez? Jedine makat nekde na stavbe nebo kopace. Popelare.
Tohle mu už někdo radil v jeho staré diskuzi - kopáče prý nemůže dělat, protože je dlouhej a hubenej, takže by se mohl přerazit vejpůl, popelnice jsou zase moc těžké.
https://www.emimino.cz/…enez-386741/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Roman18 píše:
Protože nemám peníze na ridicak
To je chytrý dát pak výpověď v práci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, ale s tvým postojem k morálním hodnotám, raději úklid ne. Hledala bych klasické brigády pro studenty.. A po směně, další. Popř zkoušet jiné fabriky - máš už praxi, makat snad taky umíš..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei píše:
@saddreamer ony se delaj psychotesty pri ridicaku? Odkdy?
No, s B se ten kamion ridi blbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@saddreamer píše:
Tohle je už jeho několikátá diskuze na toto téma, takže pro ty z vás, kdo ho neznají: Roman je absolvent zvláštní školy, proto nemohl nastoupit na „klasický“ učňák, ale pouze na „éčkový“ obor, pomocné kuchařské práce. Po vyučení má více než 15 let a snažil se dodělat si maturitu na nějakých soukromých středních školách, ale po každé skončil v prváku. Řidičák také nemá, protože neprošel psychotesty.
Edit: vypadlo mi slovoPříspěvek upraven 07.09.23 v 21:25
Tak to je docela problém. Nevím, co a jak umí, jak je snaživý, jak pracovitý…? jedno z možných řešení by bylo najít si nějakého soukromého řemeslníka, který by si ho „vzal pod křídla“ a on by se u něho „propracoval“ ke kvalifikaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei píše:
Dodelej si maturu.
Není potřeba. Jako šikovný řemeslník si vydělá více.
Romane, co umíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, s B se ten kamion ridi blbě.
Aha, to jsem nevedela, ze u tech dalsich skupin se ty psychotesty delaj. Ja bych je teda zavedla i u toho becka. Byla by tam otazka :Touzite ridit bmw? A ti by sli prvni
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele Romane, já už tady na tebe párkrát reagovala, nic se u tebe nezměnilo, z rad ostatních sis nic nevzal.
Každý prostě nemůže vydělávat vatu.
Buď máš v hlavě a umíš peníze vydělat, klidně i bez vzdělání.
Nebo máš nějaký um, nevadí ti dřít a ty peníze taky vyděláš.
Nebo jsi úplný blbec s máš štěstí.
Pokud nepatříš ani do jedné z uvedených skupin, tak jsi ta poslední skupina…prostě makat a vydělávat málo, nebo průměr. S tím se naučit žít.
Ani jedna ze skupin nemusí být šťastná a spokojená.
To nastavení MÁM DOST, UMIM HOSPODAŘIT, VYJÍT S TIM CO MÁM versus JSEM SOCKA je v hlavě, ne v peněžence.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Běž makat na stavby. Tam si vyděláš. Jestli jsi bez závazku můžeš se přestěhovat do větších měst na ubytovnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit