Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mám to samé. Začalo mi to covidem. Hlavně v lýtkách, ale teda i jinde včetně obličeje.
Je to otravné. Podle neurologa je to ok, tak už to neřeším. Jedině to magnesko a to stejně nepomůže na sto procent ![]()
@Myšák24 ja covid nemela jen ockovani a jdu na dalsi, a nerikal co to je nervy? Mela jsem strach jestli to nejsou zily
Nene, je to z dráždění nervové soustavy prý. Údajně prý zůstává ve svalech nahromaděna kyselina mléčná a proto záškubavaji. Teda tak mi to říkala doktorka. Už to neřeším. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mi to škube. ![]()
Presne cim vic na to koukam tim vic skube kdyz nohu propnu tak zacitim lehke brneni, rikalal jEm si ze to muze byt tou bederkou ale bala jsem se zil kdyz mam jit na dalsi davku, dr jsem volala a rekla jo to je ok
Brala bych klidně B-komplex… Na nervy jich působí víc než jen šestka
Dekuji, zkusim to, me slo o to, jestli to nejsou zily kdyz jdu na ockovani
@Anonymní píše:
@bobulka88 co to je?
No mohlo by to byt to, co popisujes.
Holky vzdy mi dobre poradite, kdyz lezim a mam pokrcene nohy v lytku tak pozoruji ze se mi hybe lytko, asi tak jako kdyz zacinaji v brise u tehotnych pohyb takove to tukani, kdyz chodim hybu se je to ok, znervoznuje me to ted pred ockovanim magnezko doplnuji tehotna nejsem nohy me neboli otok taky ne a teple je taky nemam, problem
Ma s bederkou ta me ted poboliva snazim se cvicit, co myslite, ze to muze byt? Diky a omlouvam se za anonym