Pohybující se autosedačka

559
23.1.12 21:50

pohybující se autosedačka

Holky, drzi vam autosedacky v aute na pevno nebo se trochu pohybuji? Mame novou a nejde pridelat uplne na pevno. Ma uzsi tu zakladnu a pasy maji to zapinani dal od sedacky. Nevim jestli jsem to napsala srozumitelne ale snad me pochopite :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
23.1.12 21:52

Jako silou s ni pohnu i v pasech, ale na takovy obycejny dotek drzi pevne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
23.1.12 21:54

Myslíš to, že se sedačka kýve do stran? Taky jsme nedávno nainstalovali novou (Chicco Key 1 XP) a trochu mě to znepokojilo. Máme starší auto, které už tak perfektně nenavíjí pásy, tak jsme si říkali, jestli to není tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
23.1.12 21:55
Herminka píše:
Myslíš to, že se sedačka kýve do stran? Taky jsme nedávno nainstalovali novou (Chicco Key 1 XP) a trochu mě to znepokojilo. Máme starší auto, které už tak perfektně nenavíjí pásy, tak jsme si říkali, jestli to není tím?

taky máme starší auto, tak jsem si říkala, že je to tím že se špatně navíjejí, ale nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
23.1.12 21:56
Barca12345 píše:
Jako silou s ni pohnu i v pasech, ale na takovy obycejny dotek drzi pevne!

můžu jen souhlasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
23.1.12 21:58

No, mně se kýve i na obyčejný dotek nebo když vyndávám/zandávám dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
23.1.12 21:59

N8m se pásy navíjejí dobře a taky se nám autosedačka občas kousek posune. Máme takovou vyvýšenou,polohovací od 9-25kg. :( Jsem z toho celkem nešťastná, zkoušela jsem to všemožně upevňovat, ale nedaří se mi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10178
23.1.12 22:02
Barca12345 píše:
Jako silou s ni pohnu i v pasech, ale na takovy obycejny dotek drzi pevne!

Taky tak, a to máme staré auto (pásy navíjejí hůře) i starší autosedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
23.1.12 22:16

my mame nove auto a novou autosedacku ale hejbe se tam strasne, pasama to u nas neni, spis polskou vyrobou autosedacky…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.1.12 22:19
Herminka píše:
No, mně se kýve i na obyčejný dotek nebo když vyndávám/zandávám dítě :nevim:

Tak to vubec, to drzi jako prikovana. Sedacku mame takovou stredni prumer - ani drahou ani levnou a oktavku mam zatim starou 15 let anic.
Az kdyz s ni zacloumam citim pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
23.1.12 22:20
hranika píše:
my mame nove auto a novou autosedacku ale hejbe se tam strasne, pasama to u nas neni, spis polskou vyrobou autosedacky…:(

Pokud je to znamejsi znacka, neni to „polskou“ vyrobou. Pokud je to nejaky suntik za 1000 Kc, tak uz to vyrobou byt muze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
23.1.12 22:20

Taky mám chicco key a taky se trochu hýbe…jezdím s ní střídavě ve třech autek a v každém trochu jinak…Paradoxně nejméně v tom nejstarším:-) Hodně jde i o tvar sedadla…jak je úplně rovné tak to je fajn a skoro se sedačka nepohne,ale nové auta mají jakoby ohraničené každé sedadlo zvlášť a to je docela problém… Toť můj laický názor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
23.1.12 22:34
jjj i já si myslím,že to je těma sedačkama v autě,jakej mají v některých autech sklon.
Brokianaa píše:
Taky mám chicco key a taky se trochu hýbe…jezdím s ní střídavě ve třech autek a v každém trochu jinak…Paradoxně nejméně v tom nejstarším:-) Hodně jde i o tvar sedadla…jak je úplně rovné tak to je fajn a skoro se sedačka nepohne,ale nové auta mají jakoby ohraničené každé sedadlo zvlášť a to je docela problém… Toť můj laický názor :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
23.1.12 22:37

máme Maxi Cosi Priori XP a nehne se, to spíš manžel rozhoupe auto,než aby se hnula sedačka… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
23.1.12 23:03

do stran se trochu hýbe, to může. ale nesmí se hýbat směrem dopředu. to musí sedět jako přibitá. ale jinak patvary sedaček v autě jsou fakt jen k naštvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí