pohyby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8276
4.5.05 15:16

pohyby

Ahoj, zdravim vsechny, jsem tu nova.
K tem pohybum, ja je citila od 18.t., a to cekam 1. mimco. Ale je to asi tim, ze jsem doma na neschopence, a tak na gauci nemam na praci nic jinoho, nez sledovat bricho.
Kdo je jeste necitite, budte v pohode. Aspon se zas nemusite nervovat, ze se mimco prestalo hybat, kdyz ho chvili necitite. (Jako ja vcera, chudak manzilek, byl ze me hotovej). A pak to bylo samozrejme v pohode.
Zaujal me ten termin porodu podle pohybu. Ja zadny takovy nemam, jak se to pocita?
Cau, Alenka 21.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2857
4.5.05 15:47

ahojky

počítá se termín pohybů + 20 týdnů - čili 18+20 - takže by mimčo mělo vykouknout někdy v 38 tt.

Já ale mimčo cítila taky v 18 tt, v 38 tt sice vykouklo, ale jen kvůli mé preeklampsii, porod byl tedy vyvolávaný a vůbec nepostupoval - tak malej šel nakonec CŘ. Možná chtěl dodržet ten termín podle pohybů.o))) Já osobně si myslím, že pokud by mi to nevyvolávali, tak jsem s bříškem chodila ještě měsíc.o)))

zdraví

Markéta a Michal (v pátek 11 týdnů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
5.5.05 14:34

Ahoj,
pokud jde o termín porodu podle pohybů, četla jsem, že by se neměl moc brát v úvahu, pokud už ti ho doktor určí. Já pohyby cítila už taky kolem 18tt, ale doktorka mi termín neposunula. Je to hodně individuální, tudíž i nepřesný. Takže bych se tím rozhodně neřídila. Nejpřesnější termín by měl být podle prvního UTZ.
Peťulda a Míša 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
5.5.05 18:32

Ahoj,

rozhodně se připojuju k názoru, že podle pohybů by se termín určovat neměl, já mimčo cítila taky už v 18.týdnu a podle UTZ ve 30.týdnu mi doktorka (zastupující) řekla, že se mi termín porodu posouvá ještě na dýl (mimčo bylo malé), takže jsem TP měla roztahaný v rozmezí více jak 1 měsíce :roll: . Nakonec jsem rodila přesně na den TP podle poslední menstruace :wink: .

Smokie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
15.6.05 21:25

Ahoj

termín podle pohybů se ,myslím, bere jako velice orientační, já osobně jsem cítila „něco“ už v 15tt, potom dlouho nic, nakonec jsem pro klid označila datum tak, aby byl kolem termínu podle PM, korekce je potom dle UTZ.
Ale víc mě straší tzv, četnost. Co je to. Na miminkách.cz je docela absurdní počítání 10× za 2 hodiny. Ženský, děláte to některá?

• Citovat
  • Upravit
379
16.6.05 08:04

ahoj holky,
tak ja malyho citila v 16+4tt!! opravdu nekecam,kopal tam nozickou pravidelne.sestricka mi vypocitala termin podle menstruace na 7.3.2004 a podle pohybu na 13.2.,2004.rozptyl teda jako blazen.a kdy myslite,ze se narodil?12.2.2004!!!!:-)))a to normalne zacaly jenom kontrakce-zadna praskla voda,zadny problemy.tak ted si to preberte:-)))

Monika+Ondras 16m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky