Pohyby 35tt

Anonymní
2.12.18 16:43

Pohyby 35tt

Ahoj maminky :srdce: chtěla bych se Vás optat momentálně jsem 34+1 a pohyby cítím při pohybu opravdu malinko spíše vůbec pak si sednu nebo lehnu a po chvíli se malá ozve “ jen se otře” ale taky to není žádná diskotéka jinak žádné jiné pohyby necítím. Měla to některá podobně?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
2.12.18 16:54
@Anonymní píše:
Ahoj maminky :srdce: chtěla bych se Vás optat momentálně jsem 34+1 a pohyby cítím při pohybu opravdu malinko spíše vůbec pak si sednu nebo lehnu a po chvíli se malá ozve “ jen se otře” ale taky to není žádná diskotéka jinak žádné jiné pohyby necítím. Měla to některá podobně?

Je klidně možné, že už tam má málo místa, tak to tolik necítíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.18 17:02

Už má málo místa, za mě normální. Já jsem 33+2tt a teda je pravda, že se tam chruje a kope mě dost, ale podle PA to není žádný obr takže má místa dost :) samozřejmě pokud se Ti to nezdá tak zajdi k lékaři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
2.12.18 17:15

Prcek se většinou ozýval, když jsem byla v klidu …hlavní diskotéka, byla večer u TV. Ke konci těhotenství, ale měl třeba méně akční dny a já jsem z toho byla někdy nervozní. Ale stačilo si dát něco sladkého a za chvíli se začal ozývat. Tak zkuste si dát nějakou čokoládu a uvidíte, každopádně kdyby to nepomohlo a měla by jste být z toho nervozní, tak si raději zajeďte k Dr . a tam prcka zkontrolují :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.12.18 17:24

S dcerou jsem měla placentu na přední stěně a téměř nic nebylo cítit, spíš takové lechtání. U syna jsem měla placentu na zadní stěně a to byla i dost zřetelně vidět přes břicho noha. :think: a pokud jsi nejsi jistá radši bych sjela k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.19 06:50

Ahoj, jsem ve 34+5 tt a 3. den cítím pohyby jen velmi málo. Minulý týden mimi kopalo až moc a v pátek mi doktor řekl, že se přetočilo konečně hlavou dolů. O víkendu jsem necítila skoro nic, proto jsem v neděli odpoledne vyrazila na pohotovost. Tam mrknul na mimi ultrazvukem a že prý vše v pořádku. Je úterý a já pohyby stále skoro necítím. Jen když si lehnu a soustředím se, ucítím třeba 1-2 kopanečky nebo převalení za hodinu. Je to normální? Připadám si jako plašan, může to být změnou té polohy? Je mi trošku blbé jet po tak krátké době znova do nemocnice.

• Citovat
  • Upravit
14379
18.6.19 07:02

Je to normální, já jsem 34.tt a cítím už spíš jen, jak se malá posouvá. Včera jsme byla na kontrole a má už 2200g, odhadem. Nemá místo a začíná se uklidňovat. Zkus si dát něco sladkého, lehni si na levý bok a uvidíš, že se ozve. I ty dva kopanečky jsou pohyby :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
18.6.19 07:05

Jen mrknul na miminko ultrazvukem? Možná by to chtělo natočit ozvy a zkontrolovat průtoky. Jestli máš nervy, radši jeď. Já jsem teda 31.tt, ale hýbe se fakt hodně a často. Nejspíš to u tebe souvisí s tím otočením, ale pro sichr asi jeď. Nebo neblíží se kontrola u dr.? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
M-A
689
18.6.19 07:24

Taky jsem 34+1 a pohyby cítím stále dost, často až bolestive, ale miminko mělo naposledy menší odhad, tak třeba to tvé už má méně místa a proto se tam moc nehyba.
Kazdopadne pro klid na duši si myslím, že by ti nevynadali v nemocnici kdybys tam přijela i teď a poprosila je o vyšetření abys měla klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
18.6.19 07:37

Zajela bych ke svému gynekologovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5038
18.6.19 07:47

@mau-mau Ultrazvukem vidí průtok, vidí srdeční činnost.
Zakladatelko jsem ve 36.tt a mimčo se taky už moc nehybe, nejvíc večer v leze. Pro klid duše si dojdi ke svému dr. A uvidíš, že je vše ok a mimčo už prostě nemá místo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí