Nízko uložený plod ve 4tt

5696
1.12.18 12:59

Řeknu Ti to asi tak, neřeš to. V této fázi těhotenství je absolutní nesmysl hned klusat k doktorovi, akorát se stresuješ a toto jsou všechna negativa časného testování a časné kontroly. Nikdo Ti neřekne, jestli se to udrží a ruku na srdce, ascorutin potratu fakt nezabrání. V takto rané fází těhotenství končí dalo by se říct většina těhotenství. Takže čekej a uvidíš. Vidí někdo nějaký smysl ultrazvukového vyšetření hned po pozitivním těhotenském testu? Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
1.12.18 13:00

Naděje je vždycky, i když třeba mizivá. Každopádně ve 4./6.tt.se nejedná o plod ale embryo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.18 13:16

@Zabatko já jela do nemocnice, protože mi to řekl doktor a tam jim nemůžu zakázat udělat ultrazvuk. Ascorutin mám na krvácení. Ty hormony co píšu jsou na udržení(utrogestan nebo jak se to jmenuje)…takže číst pořádně. Člověk se asi ptá jen pro zlepšení nálady, ať to dopadne jakoliv… @Nowuka2 děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
1.12.18 13:16

Ve 4tt nemuze na UZ nic byt videt, tak nechapu, jak tohle nekdo muze urcit.
Ale stejne se neda delat nic jineho nez cekat, ted tomu doktori nemaji jak pomoci, ascorutin ani progesteron tomu fakt nepomohou.
A uprimne, pokud embryo neni dobre, radeji at odejde samo a co nejdrive, nez se par tydnu ladovat hormonama na udrzeni a pak to nutne resit revizi. Nekolikera vlastni zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.18 13:23

@histep no to je další věc, jestli to vůbec užívat, neberu nikdy ani antikoncepci a podobné blafy. Každopádně vidět bylo vše co píšu, mám i fotku pro mojo doktorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
1.12.18 13:24
@Zabatko píše: Řeknu Ti to asi tak, neřeš to. V této fázi těhotenství je absolutní nesmysl hned klusat k doktorovi, akorát se stresuješ a toto jsou všechna negativa časného testování a časné kontroly. Nikdo Ti neřekne, jestli se to udrží a ruku na srdce, ascorutin potratu fakt nezabrání. V takto rané fází těhotenství končí dalo by se říct většina těhotenství. Takže čekej a uvidíš. Vidí někdo nějaký smysl ultrazvukového vyšetření hned po pozitivním těhotenském testu? Proč?

nevím, já volala na gyndu asi 2 dny po vynechane MS a s pozitivnim testem, chtela jsem se jen objednat a domluvit kdy dojit pokud ms fakt neprijde. rekli at dojdu pozitri :nevim: tj. ani ne týden od vynechane ms, tak to asi nejaky smysl mělo, jinak nevim, proč by mě zvali tak brzo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.18 13:31

@debra.morgan já si myslím, že každý lékař určí a dělá co uzná za vhodné. Já taky jen volala, že slabě krvacím, jestli mám přijít až ve čtvrtek nebo dřív a hned mě poslali do nemocnice. Já osobně nikam jet nechtěla…ale aspoň vím na čem jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
1.12.18 13:37

@Helenafisch Gestacni vacek muze byt na UZ videt nejdriv v 4+4 (5tt), prvni embryonalni struktury mohou byt videt nejdrive 5+3 (6tt).
4tt je 3+0 az 3+6, takze v teto dobe by na UZ nebylo nic videt. Pokud nekdo rika, ze jsi dle UZ v 4tt, je to nesmysl. Mozna spis mysleli embryonalni stari, ale ne tt ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.18 13:48

@histep ano to bude jak píšeš, to embrio.stáří. Protože poslední ms byla 20.10 a tím pádem je to 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
1.12.18 13:59
@debra.morgan píše:
nevím, já volala na gyndu asi 2 dny po vynechane MS a s pozitivnim testem, chtela jsem se jen objednat a domluvit kdy dojit pokud ms fakt neprijde. rekli at dojdu pozitri :nevim: tj. ani ne týden od vynechane ms, tak to asi nejaky smysl mělo, jinak nevim, proč by mě zvali tak brzo…

Nemelo, je xxx diskuzi, kde doktori straai mimodeloznim, prestoze hcg je pod 1000 a nic nemuze byt videt. Asi tupe sestry nebo nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
1.12.18 14:00
@Helenafisch píše:
@debra.morgan já si myslím, že každý lékař určí a dělá co uzná za vhodné. Já taky jen volala, že slabě krvacím, jestli mám přijít až ve čtvrtek nebo dřív a hned mě poslali do nemocnice. Já osobně nikam jet nechtěla…ale aspoň vím na čem jsem.

No ono to muze byt i prozaictejsi - za kazdou kontrolu v tehotenstvi ma docela dost od pojistovny, kdyz se kouknete do vypisu ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
1.12.18 14:01
@rozand píše:
No ono to muze byt i prozaictejsi - za kazdou kontrolu v tehotenstvi ma docela dost od pojistovny, kdyz se kouknete do vypisu ;) .

to je mi celkem jedno, nejradeji bych chodila 2× tydne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5501
1.12.18 14:05

@debra.morgan Mam za sebou ono zbytecne stresovani ze dite je male (bylo proste mladsi). A teda fakt nevim, k cemu je to dobre :roll: . Utz zahriva tkane a chodit na nej zvlast zezacatku casto ja osobne nepovazuji za moudre. Potratu se v tomhle stadiu stejne nezabrani, utrogestan je spis placebo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.18 14:12

@rozand jo jo, četla jsem různé diskuze. Holky, to byl dotaz asi jen ze zoufalství. Prostě to nějak dopadne. Když to nevyjde ted, tak jindy. Každopádně děkuji za vaše názory. Hezký víkend :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
1.12.18 14:17
@Helenafisch píše:
@rozand jo jo, četla jsem různé diskuze. Holky, to byl dotaz asi jen ze zoufalství. Prostě to nějak dopadne. Když to nevyjde ted, tak jindy. Každopádně děkuji za vaše názory. Hezký víkend :kytka:

Neboj, doktoři toho napovídají. Zkus myslet pozitivně a třeba budeš mile překvapená :)
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky