Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Možné to je, záleží na citlivosti testu, ale 3 denní zpoždění už by mělo být vidět aspoň něco
vydržela bych a v pondělí zkusila nějaký hodně citlivý test.
@Kriss Tina a nějaký typ na nejúčinnější? vůbec se v tom nevyznám. ![]()
@Lilly 1177 mě třeba vždycky spolehlivě vyšel mamatest nebo testy z dr Maxe. Ty mají vyšší citlivost. Ještě se hodně chválí clearblue, ty dělají i digitální, které ti poví i jaký seš týden, ale za mě jsou to vyhozené 2 stovky, když stejně dobře poslouží třeba ten mama za 40kc ![]()
Dnes ma většina testu citlivost 10. Pokud na nich nic není, tak těhotná nejsi. Jedině, ze by byla ovulace později než je bezne a pak by později vyšel i test. Ale - příznaky způsobuje hcg a ten by test již zachytil. Proto bych tvoje příznaky připisovala spíše pms
@Kriss Tina dobře, moc děkuji za radu… Moc si toho vážím. V posledních dnech jsem opravdu z toho celého mimo a opravdu si vážím každé rády… ![]()
Pokud by příznaky byly těhotenské tak by to už test ukázal, neboť příznaky způsobuje hcg hormon a právě test tento hormon zachytí ![]()
pokud by ty příznaky byly těhotenské tak by byl test pozitivní
ale to neznamená že těhotná být nemužeš (i když příznaky nejsou těhotenské)… udělej si za pár dní test znovu a uvidíš, pokud i ten bude čistý tak z toho nejspíš nic nebude