Pohyby mimča v 40+5 tt

711
18.9.11 16:51

Pohyby mimča v 40+5 tt

Ahoj potřebovala bych radu, dneska jsem 40+5 a dle poslední kontroly v pátek nic nenasvědčuje porodu. Ale od oběda se mimčo dost vrtí. Pohyby jsou na standartním místě, ale o hodně silnější a častější. V břichu mě kručí i když jsem najedená a bolí mě podbřišek jako při mentruaci, ale bohužel nemůžu přijít na to jestli je to od těch pohybů mimča nebo jestli jsou to poslíčci či blížící se porod. Můžou častější pohyby znamenat blížící se porod nebo nějaký jiný problém? Dám si sprchu a uvidím, ale už mám dost strach z dlouhého přenášení, jestli je u mě mimču dobře. Díky za rady panikařící prvorodičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alca a danik
18.9.11 17:11

Podle mě může, ale jsou to takové ty nejasné známky porodu :nevim: s otazníkem. každopádně třeba už se něco začíná rozjíždět, tak držim palce :wink: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36544
18.9.11 17:14

Ahojky, může to být ono ale také nemusí. :nevim: Zkus vanu, sex, červené víno atd atd.
Já jsem též přenášela, měla jsem už termín indukce a najednou se mi to samo rozjelo samo ve 40+5, porodila jsem 40+6. A přišlo to samo zničehonic mě k ránu probudily kontrakce.

Ale nijak nevnímala jestli malej vrtí víc nebo míň.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
18.9.11 17:20

Ahoj, tak to jsem měla úplně to samé. Mimčo začalo šíleně divočit, až to bolelo (ani jsem kvůli tomu nemohla ani spát). Moc se mi to nezdálo, protože s sebou i dost škubala a přišlo mi, že vůbec nespí. Tak jsem jela další den do porodnice, jestli je vše OK a tam jsem dostala vynadáno, že kvůli silným pohybům se nejezdí, že se jezdí jen když jsou pohyby slabé. No seřvali mě tam jako malou holku. Ale monitor udělali a vážně bylo vše v pořádku. No a nakonec mi porod stejně vyvolávali ve 42. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
18.9.11 17:58

Může to něco znamenat i nemusí… každopádně porod ti předem nemusí nic signalizovat, já jsem 40+6 jela na plánovaný monitor, bylo mi naprosto super (takže jsem jela do porodky sama, autem a jen s doklady) a už mě nepustili domů a během necelých 3 hodin byl malý na světě. Jo a taky prvorodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
18.9.11 19:24
tessika píše:
Ahoj, tak to jsem měla úplně to samé. Mimčo začalo šíleně divočit, až to bolelo (ani jsem kvůli tomu nemohla ani spát). Moc se mi to nezdálo, protože s sebou i dost škubala a přišlo mi, že vůbec nespí. Tak jsem jela další den do porodnice, jestli je vše OK a tam jsem dostala vynadáno, že kvůli silným pohybům se nejezdí, že se jezdí jen když jsou pohyby slabé. No seřvali mě tam jako malou holku. Ale monitor udělali a vážně bylo vše v pořádku. No a nakonec mi porod stejně vyvolávali ve 42. týdnu.

vynadali,ře jsi přřijela :?: co to ylo za pí… mě říkali příliš silné a časté pohyby nebo bez pohybů :think: a v tak velkým stupni těhu snad vždycky když se necítíš ok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
19.9.11 12:52

Známá kvůli pohybům taky jela do porodnice - naštěstí - mimčo bylo nějak blbě zamotané do pupeční šňůry, takže šla hned na cisaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí