Porod za dveřmi?

575
18.9.11 13:38

porod za dveřmi ?

Ahoj holky,
jsem v 37+5 tt a poslíčky mám už asi 3 týdny, ale ted se k tomu přidala taková lehčí bolest v podbřišku.

Přirovnala bych to k menstruační bolesti. Občas mě i pěkně řízne v rozkroku.
O bolení v tříslech ani nemluvim.

Myslíte, že je to již za dveřmi? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65312
18.9.11 14:02

No nevím…
předzvěst porodu já neměla vůbec…jen v den porodu jak jsem šla do kopce jsem měla takové to řezání…
a večer jsme jeli…
tak možné to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
18.9.11 14:11

Petra Z ahoj, nezlob se, ze pisu uplne mimo tema, mas krasny metrik, kde si ho nasla? :palec: diky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.9.11 14:13

Ahoj, taky mě v 37+5 trochu pobolívalo břicho … ale nějak jsem tomu nevěnovala pozornost. Až když to bylo pravidelně po 5 minutách A po 3 hodkách byla malá venku :huban:
Zkus to rozhánět sprchou, když to ustane=poslíčci, když ne, tak to třebas bude ono :palec: ale to stejně asi víš
U nás byla asi předzvěst to, že jsem den předtím byla v noci minimálně 10-12× čůrat :nevim: což bylo fakt podezřelý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
18.9.11 14:13

jana1111 tyhle „poslicky“ jsem mela cca od 29tt… a v den porodu jsem se citila paradoxne strasne dobre a pohodove az me to prekvapilo, ze me nic neboli, netlaci, nereze… a k ranu jsem od prasknuti vody do hodiny porodila ve 35+6tt… kazda to mame jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.9.11 14:17

no pravidelné to zatím není a sprcha nic nezměnila. ale jsem z toho nervozní abych něco nepodcenila :-(

No snad to už brzo přijde. Je to už dlouhý.
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.9.11 14:29

hmmm, tak si kontroluj čas … ono někdo nemusí mít pravidelné ani před porodem :nevim: ale to jsem tě asi moc nepotěšila, viď … no, když se ti něco nebude zdát, ber tašku a šup do porodky. radši 3× zbytečně, než jednou pozdě neee???
já si pamatuju, jak jsem se příteli ještě omlouvala, že ho ve 4 hodiny ráno budím, že to asi nic nebude, ale radši bych jela. bolelo to tak nějak zvláštně jinak-nedalo se spát :mrgreen: a nakonec jsme tam přijeli a už jsem byla na 5cm otevřena :palec:
tak nás informuj, jak jsi na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.9.11 14:36

Ahoj, jsem dnes v 38+1 a to co popisuješ se mi děje už asi 3 nebo 4 dny a zatím nic. :nevim: Ráda už bych to měla za sebou… :mrgreen: Kdy máš teda přesný termín porodu? Já 1. 10., tak uvidíme, kdy to na nás přijde. :lol: A ještě mě každý večer, když jsem v takovém pololeže na zádech, sem tam hrozně píchne v podbřišku a vystřeluje to až úplně tam „dolů“ (nevím jak to popsat). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.9.11 14:45

nemusí být pravidelný ? no to v tom mám ještě větší zmatek :lol:

Termín mám 4.10. ale podle pohybů mi ho vypočítali už na 12.9.....ale dr se řídějí tím hlavním…

To vystřelování ddolů do ní je přesně ono. Jako kdyby mi tam někdo vrazil nůž.

Tak to jsem zvědavá kdy se rozpadnem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.9.11 14:56

No to jsem taky zvědavá! :lol: :lol: Ale já si nějak nejsem jistá, jestli to píchání není tím, jak se malý hýbe. :nevim: Tak snad budem mít ten porod rychlý a co nejméně bolestivý. :roll: :-D Ale nechápu, jak podle pohybů ti vypočítávali termín porodu? To slyším poprvé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.9.11 15:01
takovéto poslíčky jsem měla minimálně měsíc před porodem - podle gynekologa už byla i na porod vše nachystané a přece nic.
poslíčci - kontrakce - byly celkem pravidelné (vlastní porodní kontrakce byly co do pravidelnosti úplně stejné), bolest rostla i u poslíčků, ale pomaleji než pak u vlastního porodu, pauza mezi kontrakcemi se zkracovala jak u poslíčků, tak u porodních kontrakcí. po teplé vaně ani poslíčkové, ani porodní kontrakce nepřestávaly.
někdo vůbec netuší, co to ti poslíčci jsou, někdo je má několik týdnů. takže bych řekla, že můžeš rodit klidně dnes, ale taky třeba až po termínu. moc jsem tě asi nepotěšila, že? no přála bych ti, aby porod přišel co nejdřív a byl co nejpohodovější
jana1111 píše:
Ahoj holky,
jsem v 37+5 tt a poslíčky mám už asi 3 týdny, ale ted se k tomu přidala taková lehčí bolest v podbřišku.

Přirovnala bych to k menstruační bolesti. Občas mě i pěkně řízne v rozkroku.
O bolení v tříslech ani nemluvim.

Myslíte, že je to již za dveřmi? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.9.11 15:05
a odhadováním termínu porodu podle prvních pohybů bych se moc neřídila… přijde mi to jako „jedna paní povídala…“ u nás se odhadovaný termín podle pohybů lišil od skutečného porodu asi o 6 týdnů, termín podle UTZ cca o 3 týdny a termín podle PM asi o týden…
jana1111 píše:
nemusí být pravidelný ? no to v tom mám ještě větší zmatek :lol:

Termín mám 4.10. ale podle pohybů mi ho vypočítali už na 12.9.....ale dr se řídějí tím hlavním…

To vystřelování ddolů do ní je přesně ono. Jako kdyby mi tam někdo vrazil nůž.

Tak to jsem zvědavá kdy se rozpadnem :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
18.9.11 15:14

Je fakt, že bolest při poslíčcích jako takovou taky nemám, spíš mi jen tvrdne břicho, ale to je bez bolesti. Horší to bývá v noci, kdy mě akorát trochu bolí kyčle a někdy přes den bederní páteř, toť vše. No a to píchání tam dole. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.9.11 15:16

ani já jsem se podle termínu „dle pohybů“ neřídím, ale během jednoho týdne jse vše tak nějak zhoršilo a a je to silnější.

No tak at to máme rychle za sebou a co možná nejméně bolesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
18.9.11 16:05

Já teda nevím, termín mám 1.10. a zatím nic kromě jakoby menstruační bolesti a občasného píchnutí „dole“ tvrdnutí břicha mi taky nic neříká…říkají, že už mi klesá břicho, ale přitom mě furt pálí žáha, tak jsem zvědavá kdy už se prdele bude chtít ven :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí