Porod za dveřmi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1505
18.9.11 16:17

holky, ať tak nebo tak, ať to máte co nejdřív za sebou!!! :palec: to se vám potom nádherně uleví a už ani ta žáha nebude pálit, to mě těšilo snad nejvíc :mrgreen: tedy samozřejmě kromě toho, že jsem se stala matkou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.9.11 16:43

no mě už žáha pálí jen občeas v noci… :-) Už aby byl venku a mohla jsem konečně spát zase na břiše :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
18.9.11 16:46

no mě už žáha pálí jen občeas v noci… :-) Už aby byl venku a všechno trápení za mnou :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
18.9.11 17:02

mě taky na konci pálila, ale strašně … spát jsem chodila zásadně v sedě, protože jinak se to nedalo. A spaní na břiše … neboj, za chvilku už se dočkáš a konečně se ti bude spát líp, ne že neeee :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.9.11 22:33

ahojky,

taky už je pro mě dlouhý, nekonečný, celé těhu docela utíkalo a ted se to vleče :-(

ani poslíčky nemám, otevřená na dva prsty ale monitory ukázkový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
19.9.11 14:33

ahojky holky. tak koukám, že všichni jsme už nedočkavé co? já teda taky sem 39t a už to chci mít za sebou.. břicho mi tvrdne pořád už asi 3 dny v kuse..a k tomu bolesti..ale nic pravidelného tak nevim..
Taky se chci ještě zeptat, v porodnici na sepsání porodopisu mi sestra skoro vynadala, jak jako asi chci rodit, když sem nechodila na žádné cvičení k porodu, tak mě docela vyděsila..to se mi tam ted ani nechce rodit..jak to máte vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
19.9.11 15:18

Já jsem taky nechodila na žádné předporodní kurzy ani na žádné cvičení pro těhotné, protože jsem na to kvůli práci zkrátka neměla čas. Ale myslím si, že rozhodně nejsi jediná, tak nechápu, proč na tebe tak vyjela. :-? Nic si z ní nedělej a hlavně se zbytečně nenervuj. Až to přijde, tak to stejně budeš muset nějak zvládnout sama. :wink: Tak držím palce, a ať už to fakt máme za sebou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
19.9.11 15:20
tak ta sestra je blbá, nenech se vystresovat. porodíš tak, jako tak (nějak to mimčo ven musí :-D ) někdo chce a může cvičit, někdo nechce, někdo nesmí. někdo se rád účastní kurzů k čemukoliv - včetně porodu, někdo je bytostně nesnáší. a porodí všichni…
monicskaa píše:
ahojky holky. tak koukám, že všichni jsme už nedočkavé co? já teda taky sem 39t a už to chci mít za sebou.. břicho mi tvrdne pořád už asi 3 dny v kuse..a k tomu bolesti..ale nic pravidelného tak nevim..
Taky se chci ještě zeptat, v porodnici na sepsání porodopisu mi sestra skoro vynadala, jak jako asi chci rodit, když sem nechodila na žádné cvičení k porodu, tak mě docela vyděsila..to se mi tam ted ani nechce rodit..jak to máte vy??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
19.9.11 15:31

taky jsem nechodila, při prvním porodu mi to bylo taky vyčteno, že jdu rodit nepřipravená, ale já zrova tlačila malou ven, tak mi to bylo ukradený :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
19.9.11 17:59

já jsem teda chodila jen na cvičení pro těhotné, protože mě strašně boleli kyčle a záda.

Jinak na předporodní kurzy sem nešla.

A do jaké porodnice jdeš že ti tam byla taková strašná sestra? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
19.9.11 20:33

ahojky holky :srdce:
jsem na tom podobně :-) no asi takhle v pátek 23. mám termín, minulej pátek mi začala odcházet hlenová zátka- tak nějak ve skrytu duše jsem začala jásat že se už něco začalo dít pomalu,bříško tvrdne, občas v podbříšku cítím bolení jak při silných měsíčkách ale jinak nic…na kontrolách mi dr vždy řeknou to samé že čípek je na špičku , takže jako prvorodička to chápu že uzavřená :cry: 23.vlastně na termín jedu na kontrolu a protože si musím píchat injekce kvůli tomboze (v rodině, mě výsledky přidjou až poporodu) tak se prý uvidí co dál ale přenášet mě nechat nechtějí..takže jsem to taky pochopila že mě čeká vyvolání a jsem z toho docela 8-o dávám teplou vanu každej den, piju maliník, hopsám na baloně,…pecek se vždycky v bříšku akorád šíleně rozdivočí a nic :-D kdo mi poradí co mám ještě zkusit prosííím :andel: každej den ulehám s tím že třeba v nocci to přijde :-) a ta žáááha božeeee to je šílený :lol:
Takže všem maminkám přeji rychlý a co nejméně bolestný porod muck :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
19.9.11 21:59

alicio když se mimču ještě nechce nepomůže ani svěcená voda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.9.11 13:13

holky když už jsme u toho, jak vypadá ta hlenová zátka?
Byla jsem dnes v poradně a jsem otevřena na 2 prsty, takže mi dr. oznámila, že se možná brzy uvidíme.

ted ze mě vyteklo cosi hnedo-červeného, jakýsi výtok. Nevýte zda to je jen z toho vyšetření nebo je to ta zátka??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.9.11 13:22
jana1111 píše:
holky když už jsme u toho, jak vypadá ta hlenová zátka?
Byla jsem dnes v poradně a jsem otevřena na 2 prsty, takže mi dr. oznámila, že se možná brzy uvidíme.ted ze mě vyteklo cosi hnedo-červeného, jakýsi výtok. Nevýte zda to je jen z toho vyšetření nebo je to ta zátka??? :nevim:

Ano to je ta hlenová zátka podle všeho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
20.9.11 13:23

tak že by mě tak ráno prohrábli, že to vyvolali???

ale přes to mám počkat na kontrakce ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky