Pohyby při poslíčcích?

647
11.6.12 08:47

Pohyby při poslíčcích?

Ahoj, prosím zkušené rodičky o radu :lol: již několik dnů mám zřejmě poslíčky, bolest v podbřišku jako na ms a tvrdnutí břicha. Nic zásadního se ale zatím neděje, trápí mě však jedna věc. Vždy když povolí stah dělohy (nebo to tvrdnutí) se začně mimčo v bříšku šíleně mrskat, až bych řekla, že to snad bolí i víc než ten samotný stah. Uklidníte mě, že je to normální nebo bych to raději měla řešit? Nechci být hysterická prvorodička ale přeci jen mě to znepokojuje :kytka: :andel: děkuji moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
xyyz
11.6.12 09:13

Pohyby při poslíčcích

Ahoj já už jsem rodila 3krát a pokažké jsem u měla poslíčky ale břicho mi u toho netvrdlo. Rozhodně bych to řekla lékaři. Radši být hysterická prvorodička než něco zanedbat. U druhé dcery mě poslaly z porodního dom že to jsou „jenom“ poslíčći a do dvanácti hodin byla holka porozená a to jsme málem rodily v autě. Držím pěsti a přeji hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
72725
11.6.12 09:23

Ahoj, já to měla od 20 tt a vždy po tom ztvrdnutí sebou malý mlel. Ale jestli máš pochybnosti, svěř se u dr, určitě Ti poradí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyyz
11.6.12 09:27

Jasně že vím co je tvrdnutí břicha ale já to prostě při poslíčcích neměla,tak mě to překvapuje.

• Citovat
  • Upravit
72725
11.6.12 09:35
@xyyz píše:
Jasně že vím co je tvrdnutí břicha ale já to prostě při poslíčcích neměla,tak mě to překvapuje.

Já to měla od 20 tt, břichno normálně tvrdlo. Ani nwm, jestli se to dalo brát za poslíčky, žádný „falešný“ poplach se u mě neobjevil.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyyz
11.6.12 09:41

Já měla jen bolesti. Jakmile začaly kontrakce tak už byl rozběhnutý porod.

• Citovat
  • Upravit
647
11.6.12 09:42

Děkuji holky za rady, asi opravdu zavolám informativně k lékaři :roll: včera mi právě začaly bolesti kolem šesté večer, byly to ale bolesti nepravidelné a když už jsem si začala říkat, že je to možná tady, tak to kolem druhé hodiny ranní přešlo a usnula jsem :mrgreen: no říkala jsem si pořád, že ty bolesti musí být větší a pravidelné takže jsem jen čekala. Ty pravé kontrakce snad poznám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6715
11.6.12 09:44

Ahojky, mě břicho tvrdlo už od 7.měsíce, tak jsem brala Magnezium. To se ale musí od 36.týdne vysadit, aby se děloho připravila na porod. Takže teď mi břicho tvrdne v průběhu celého dne a nejvíc asi večer, když se začnou objevovat poslíčci (jsem teď v 39. týdnu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyyz
11.6.12 09:44

dej vědět jak to dopadlo a nezapomeň připsat míry  :D

• Citovat
  • Upravit
72725
11.6.12 09:48

@PetrušKu tohle jsem nezažila, jak začali opravdu bolesti, tak hned pravidelně po 5ti minutách, na začátku slabé, jak bolest ms, pak zesilovalo.. Ale co ty víš, koukam na metřík, klidně se to rozjet může. Pro klid duše zavolej, max Tě vyšetří. Tak ať to dobře dopadne, popř rychlý porod ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
11.6.12 13:13

@PetrušKu Ja si taky rikala, ze kontrakce poznam. A myslela jsem, ze mam poslicky, ze kontrakce musi byt bolestivejsi, dokonce me to preslo, kdyz jsem si v noci lehla a spala. No a houby, ony to opravdu prvni kontrakce byly. Druhy den byly trosku silnejsi, ale stale jsem si z toho nic nedelala, az mi vecer praskla plodova voda - to uz me to trklo, ze je TO tady. :lol: Tak si radsi skoc na monitor a drzim pesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puke
25.10.13 08:19

Ahoj holky, mám podobný dotaz jako zakladatelka. Jsem ve 40. týdnu a včera večer jsem měla menší menstruační bolesti + křeče, které směřovaly z bříška až dolů (mezi nohy). Malej sebou házel víc než normálně, opravdu jsem chvilkama myslela, že proskočí kůží. Vše bylo nepravidelné a během noci se to párkrát zopakovalo.. jedná se nejspíš o posličky, že, doteď jsem žádné posličky neměla, tak jsem trošku vyplašená abych něco nezanedbala..

Děkuji za každou reakci (jsem také prvorodička) :-)

• Citovat
  • Upravit
puke
25.10.13 08:20

Ahoj holky, mám podobný dotaz jako zakladatelka. Jsem ve 40. týdnu a včera večer jsem měla menší menstruační bolesti + křeče, které směřovaly z bříška až dolů (mezi nohy). Malej sebou házel víc než normálně, opravdu jsem chvilkama myslela, že proskočí kůží. Vše bylo nepravidelné a během noci se to párkrát zopakovalo.. jedná se nejspíš o posličky, že, doteď jsem žádné posličky neměla, tak jsem trošku vyplašená abych něco nezanedbala..

Děkuji za každou reakci (jsem také prvorodička) :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100