Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky,vím,že toto téma už se tady probíralo snad milionkrát,ale nemám se koho zeptat,tak se obracím na vás.Včera jsem měla termín porodu,ale k ničemu nedošlo.Až dneska dopoledne mi odešlo docela dost krvavých hlenů a zhruba od 12:30 jsem začala mít kontrakce.První byly pravidelné,ale postupně už ne a pomalu začaly slábnout.Tak jsem si dala teplou sprchu a zase se rozjely,ale nejsou vůbec pravidelné a přijde mi,že se zase vytrácí.Myslíte,že už by to mohlo třeba v noci přijít nebo jenom plaším?Děkuju za odpovědi!!
když si nejsi něčím jistá zkus zavolat do porodky nebo tam rovnou zajeď
tam tě ujistí ![]()
Tak já bych řekla, že to krvavé ti odešlě hlen. zátka…já bych zkusila ještě jednou tu koupel jestli se to nerozjede…Ale očividně už se něco chystá ![]()
odešla ti zátka, porod sa chystá, ale na odjezd do prodnice je ještě brzo. Hodně štěstí ![]()
@Endorfin přijít to může kdykoli
měla jsem to podobně, dopoledne jsem byla na kontrole a nic moc se nedělo (byla jsem týden po termínu), dojela jsem domů a začal odcházet krvavej hlen a celej den jsem měla slabý nepravidelný kontrakce - třeba jen tři čtyři a pak hodinu dvě nic… pravidelně se rozjely až po deváté večer a ve tři ráno byla malá na světě
takže nezoufej, brzo už to bude
![]()
Já taky měla slabé nepravidelné kontrakce od rána. Večer jsme jeli do porodky a o půl jedné v noci byla malá na světě
Uvidíš, to poznáš, kdy bude ten správný čas
Hodně štěstí ![]()
Ahoj, já to takhle měla,od rána nepravidelné bolesti a říkala jsem si,že jsou to jen poslíčci . A v 23:16 bylá malá na světě ![]()
taky přeju nastávající mamince hodně štěstí
a pohodový porod
potom písni…
Jéé,to jste mě holky potěšily!Kontrakce zatím jsou,ale nepravidelné.V rozmezí 6-20min.Tak si to pořád píšu a doufám,že se postupně ty intervaly zpravidelní.
@Endorfin píše:
Jéé,to jste mě holky potěšily!Kontrakce zatím jsou,ale nepravidelné.V rozmezí 6-20min.Tak si to pořád píšu a doufám,že se postupně ty intervaly zpravidelní.
myslím, že tady máme porod on-line ![]()
no, mě hlenová zátka odcházela cca týden a jen asi den dva před porodem byla nahnědlá a kontrakce jsem měla nepravidelné mírné cca taky týden; přeju hodně štěstí ![]()
Ještě otázečka,když už to tak nějak trvá půl dne,nemůžou to být poslíčci?Ty bývají kratší nebou můžou taky trvat tak dlouho?
Mě teda ještě maličko tekla plodova voda, ale tak malo, že jsem nevědla, jestli je to jen nějaký výtok nebo fakt voda (jsem vlastně byla jsem prvorodička
), tak jsem radši zavolala do porodnice a sestra mě uzemnila, jestli prej to má jako poznat po telefonu tu vodu a ať přijedeme. Přijeli jsem v 16:45 a to jsem si pořád myslela, že za chvíli jedeme zpátky domů ![]()