Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Endorfin píše:
Ještě otázečka,když už to tak nějak trvá půl dne,nemůžou to být poslíčci?Ty bývají kratší nebou můžou taky trvat tak dlouho?
Já neměla poslíčky nikdy, jen ty volesti v den porodu od rána od půl čtvrté.No bollesti to byly až kolem 19:00, do té doby jen takový bolístky ![]()
@Endorfin chceš radu, kterou nechceš slyšet? Jdi spát. Jako vážně. Nepravidelný kontrakce můžeš mít taky celou noc a taky to může být tak, že po probdělý noci se teprve začne něco doopravdy dít a budeš mít před sebou ještě pár hodin dřiny…
Vím, že je to vzrůšo, když si člověk říká, že je to konečně tady, ale pokud se ti povede usnout a kontrakce se zastaví, tak pokud je to porod, tak se zase rozběhnou a pokud jsou to poslíky, tak nemělo kvůli nim smysl být vzhůru ![]()
To je Pravda co napsala Gladys min.týden jsem to měla taky tak byla jsem k tomu unavená říkám jestli mám rodit tak musím nabrat trochu sily a jestli to bude porod nenechá mě to spát no spala jsem jak Dudek a zatím ještě 2 v1
Ahojky dneska se cítím tak nějak zvláštně. jsem protivna i sama sobě. mám velký tlak na čípek ten mívám i jindy ale dneska je to vůbec síla chvílema to uplně až bolí. bolí mě celej spodek a jsem ráda že vůbec chodim a mimi je dneska nějaké aktivnější než jindy. může to být znám toho že může každou chvilku přijít porod děkuji
Nechci být skeptik, ale já už měla takovejch známek toho, že se rozjíždí porod a zatím nic, že už moc nevěřím ničemu… Ale obecně ano, může to tak být.
Já to mám podobně už asi dva týdny ale TP mám až za 5 tydnu, doktor mi na to řekl, že nemám stresovat… tak nestresuju
Počkala bych dokud se to nebude dát vydržet nebo odejde voda. Ať tam nečučíš v tý porodnici zbytečně dlouho.. čím dýl doma tím líp.. já třeba neměla kontrakce žádné, ani při přijetí na porodnici.. rozjely se mi až po klystýru hodinu před samotným porodem. Takže u každého to jeindividuální. Ale tělo ti napoví že už.. hlavně neplašit, ono to tak rychlý neni takže času dost..
Ahoj holky potrebujeme poradit.Mame bolesti do zad(v krizi) a jde nam to do bricha a hlavne tlaky na konecnik zhruba po 15min.Muze to byt uz priznak porodu? Jsme ve 38+3tt. diky ![]()
Ahoj holky. Obnovuji téma a jdu k vám pro radu. Dneska jsem byla na kontrole (39+1), doktorka do mě sáhla, oznámila, že jsem otevřená na tři centimetry, ale hlavně… vyndala ruku celou od krve. Od té doby mám už druhou vložku, odešla mi asi hlenová zátka (dost vlký kus červenohnědé sraženiny) a mám silné menstruační bolesti, ale nijak pravidelné, stejně tak nemám žádné klasické stahy. Myslíte, že je to začátek porodu, nebo se nemám plašit a odvolávat muže z práce? ![]()
@Agnes82 píše:
Ahoj holky. Obnovuji téma a jdu k vám pro radu. Dneska jsem byla na kontrole (39+1), doktorka do mě sáhla, oznámila, že jsem otevřená na tři centimetry, ale hlavně… vyndala ruku celou od krve. Od té doby mám už druhou vložku, odešla mi asi hlenová zátka (dost vlký kus červenohnědé sraženiny) a mám silné menstruační bolesti, ale nijak pravidelné, stejně tak nemám žádné klasické stahy. Myslíte, že je to začátek porodu, nebo se nemám plašit a odvolávat muže z práce?
To vypadá nadějně..mě, udělala doktorka Hamiltona a celý den mě pobolíval spodek, pak mi večer odešla zátka v noci jsem jela rodit..A pozor, já neměla pravidelné kontrakce ani u jednoho děcka, měla jsem hlavně křížové bolesti..
Myslím si, že se ti to pomalu rozjíždí, ale může to ještě trvat..Je to tvůj první porod? Jak se cítíš?
Příspěvek upraven 09.11.15 v 14:35
@Agnes82 jo,zkus si napustit vanu, jestli jsou to poslíčci, tak je koupel zažene, jestli rodíš, tak se to rozjede..ale někomu dej radši vědět a telefon si vezmi do koupelny.. ![]()