Sex po porodu byl katastrofa

Anonymní
11.6.12 08:08

Sex byl katastrofa

Ahoj holky, prosím o zkušenosti, včera u nás proběhl první sex po porodu, šestinedělí jsme dodrželi. Moc jsem neměla chuť, ale všechno proběhlo v pořádku, lubrikant nebyl potřeba, nic mě nebolelo, ALE… Nevím jak to slušně napsat, ale mám ji prostě strašně roztáhlou!!! Vůbec jsem manžela necítila, on mi jemně naznačil, že se tam tak trochu „topil“, no prostě hrůza!!! Může se to ještě spravit? Nebo aspoň trochu zlepšit? Celou noc jsem brečela, měla jsem sex vždycky moc ráda, ale takhle bych snad už nikdy nechtěla… :,( Všude čtu, že mají holky spíš opačnej problém, ale fakt mě to trápí… Pánevní dno poctivě posiluju od porodu, ale co dělat víc? Poraďte prosím…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2640
11.6.12 08:13

My jsme teda sexovali žu 2 týdny po porodu, byla jsem na to moc zvědavá .-)
Ale bylo to fajn.
Teda roztáhlá jsem ale taky, to jo… Ale i tak se mi to líbilo
Spíš ty další sexy, kdy už jsme na to nešli tak opatrně mi to přišlo horší, že ho necítím… ale musím napsat, že časem se to zlepšovalo. Ted 2 roky po porodu mi příjde, že už jsem stejná jako předtím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.12 08:22

Určitě se to zlepší, u nás první sex doslova katastrofa :mrgreen: Zkus posilovat pánevní dno a vydržet, ono se to začně srovnávat, uvidíš, že zachvíli to bude v pohodě. Přeci jen jsi krátce po porodu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
11.6.12 08:29

neboj, vrátí se to zas do pohody :hug:
u nás též hned první sex po porodu nebyl úplně skvělí. U mě to bylo ale spíš hrozně psychický a samozřejmně chvilinku trvalo, než se to tam dole dalo zas do původního stavu 8)
jo, jo, holt 10 stehu udělalo taky své.
bude to ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 08:45

Děkuju, snad se to opravdu zlepší, ale už teď se děsím dalšího pokusu… Začala jsem si i vyčítat, že jsem odmítla nástřih, tlačila jsem díky tomu celkem dlouho a doktorka mě musela hodně roztahovat rukama, tak nevím, jestli to taky nepřispělo… zakl.

• Citovat
  • Upravit
32910
11.6.12 08:56

Já myslím, že se to ještě časem zlepší, určitě posiluj dál. Ono to možná stejné jako za bezdětna nebude, ale snad ani tak hrozné, že byste se necítili.
My jsme to teda prubli 10 týdnů po porodu a vše v pohodě. Z prvního porodu mám taky nástřih (PA taky roztahovala, ale nesatčilo to), z druhého nic (to do mě skoro ani nesáhli). A přijde mi to pořád stejné. Jestli nastala nějaká změna, tak ne moc významná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
11.6.12 09:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o zkušenosti, včera u nás proběhl první sex po porodu, šestinedělí jsme dodrželi. Moc jsem neměla chuť, ale všechno proběhlo v pořádku, lubrikant nebyl potřeba, nic mě nebolelo, ALE… Nevím jak to slušně napsat, ale mám ji prostě strašně roztáhlou!!! Vůbec jsem manžela necítila, on mi jemně naznačil, že se tam tak trochu „topil“, no prostě hrůza!!! Může se to ještě spravit? Nebo aspoň trochu zlepšit? Celou noc jsem brečela, měla jsem sex vždycky moc ráda, ale takhle bych snad už nikdy nechtěla… :,( Všude čtu, že mají holky spíš opačnej problém, ale fakt mě to trápí… Pánevní dno poctivě posiluju od porodu, ale co dělat víc? Poraďte prosím…

je to normální, neboj spraví se to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.6.12 09:06

Posiluj panevni dno, at ho pak muzes kdyz je v tobe trosku pritahnout. Doporucuji nocit venusiny kulicky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.12 09:25
@Anonymní píše:
Děkuju, snad se to opravdu zlepší, ale už teď se děsím dalšího pokusu… Začala jsem si i vyčítat, že jsem odmítla nástřih, tlačila jsem díky tomu celkem dlouho a doktorka mě musela hodně roztahovat rukama, tak nevím, jestli to taky nepřispělo… zakl.

Zase máš výhodu, že nemáš nástřih, protože né každému se to zhojí ideálně a spíš to potom při sexu bolí a tahá. Určitě se to srovná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.6.12 09:30

mě nastřihli i když jsem nechtěla, malému je 11 měsíců a jizva mě při změně počasí bolí a při sexu jí občas nepříjemně cítím.. ale jak píšeš o tom „vytáhání“.. taky jsem to měla, ale srovnalo se to během následujících týdnů, neboj :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
11.6.12 09:30

Jo jo, kuličky mi taky docela pomohly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.6.12 09:33
@zavjej píše:
Jo jo, kuličky mi taky docela pomohly

Ja ted umim manzela utahnout lepe nez pred porodem:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 10:16

Trochu jste mě uklidnily, já z toho byla fakt špatná, asi se mi i ještě trochu bouří hormony a měla jsem pocit, že jsem jako manželka už fakt úplně na nic… :( Doma nepořádek, teplá večeře od porodu nebyla a teď ještě propadák v posteli :? Ty venušiny kuličky jsou super tip, vždycky jsem to chtěla zkusit, tak teď spojím příjemné s užitečným.. :oops:

• Citovat
  • Upravit
3419
11.6.12 10:35
@Anonymní píše:
Trochu jste mě uklidnily, já z toho byla fakt špatná, asi se mi i ještě trochu bouří hormony a měla jsem pocit, že jsem jako manželka už fakt úplně na nic… :( Doma nepořádek, teplá večeře od porodu nebyla a teď ještě propadák v posteli :? Ty venušiny kuličky jsou super tip, vždycky jsem to chtěla zkusit, tak teď spojím příjemné s užitečným.. :oops:

neboj srovná se to všechno :hug:
hlavně si nic nevyčítej, naopak jsi skvělá, dala jsi život malému drobečkovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.6.12 11:54
@Anonymní píše:
Trochu jste mě uklidnily, já z toho byla fakt špatná, asi se mi i ještě trochu bouří hormony a měla jsem pocit, že jsem jako manželka už fakt úplně na nic… :( Doma nepořádek, teplá večeře od porodu nebyla a teď ještě propadák v posteli :? Ty venušiny kuličky jsou super tip, vždycky jsem to chtěla zkusit, tak teď spojím příjemné s užitečným.. :oops:

Ja nakupuji na www. Vibro4you.cz je to outlet z erotickyma pomuckama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí