Sex po porodu byl katastrofa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.6.12 11:59
@Janichka píše:
Ja nakupuji na www. Vibro4you.cz je to outlet z erotickyma pomuckama:)

děkuju za tip, objednala jsem na růžovým slonovi :) hlavně aby to aspoň trochu pomohlo, ten včerejší debakl mě bude dlouho strašit… :think:

• Citovat
  • Upravit
6956
11.6.12 12:04

To je v pohode:) spravi se to , telo potrebuje nejaky cas aby se zase dalo dohromady! Nic nebude za mesic! I brisko se dlouho stahuje :hug: delej kogelovy cviky ( nevim ted presne jak se to pise) a nos doma ty kulicky:) ja taky byla bez nastrihu a jeste jsem doma cvicila s balonkem
Red porodem a ted uz je zase vse v normalu , pul roku po porodu.
A to se neda srovnat s tim jakou jsem ji mela po sestinedeli velkou jak spacak, manzel rikal ze se citi jak cagan v gumaku :lol: podruhe zase rikal neco o noze v kyblu :mrgreen: a ted uz nekafra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 12:11
@Janichka píše:
To je v pohode:) spravi se to , telo potrebuje nejaky cas aby se zase dalo dohromady! Nic nebude za mesic! I brisko se dlouho stahuje :hug: delej kogelovy cviky ( nevim ted presne jak se to pise) a nos doma ty kulicky:) ja taky byla bez nastrihu a jeste jsem doma cvicila s balonkem
Red porodem a ted uz je zase vse v normalu , pul roku po porodu.
A to se neda srovnat s tim jakou jsem ji mela po sestinedeli velkou jak spacak, manzel rikal ze se citi jak cagan v gumaku :lol: podruhe zase rikal neco o noze v kyblu :mrgreen: a ted uz nekafra :mrgreen:

:mrgreen: joooo, tak tohle jsem potřebovala slyšet, člověk to holt musí brát s nadhledem :lol: stačí se podívat na toho macka do postýlky a ono se asi není čemu divit :roll: kuličky dorazí zítra, začnu se soustředit na cvičení a to by v tom byl čert, aby se ten „spacák“ nesmrsknul :oops:

• Citovat
  • Upravit
9556
11.6.12 14:07

Mela jsem uplne stejnou depku po porodu, dokonce jsem se ptala gyndare, jestli jako to dole budu mit uz navzdy takovy obrovsky, pekne se pobavil :lol: :lol:

myslim, ze do toho pul roku po porodu budes jak „za mlada“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.12 17:26
@Hanulka82 píše:
Mela jsem uplne stejnou depku po porodu, dokonce jsem se ptala gyndare, jestli jako to dole budu mit uz navzdy takovy obrovsky, pekne se pobavil :lol: :lol:myslim, ze do toho pul roku po porodu budes jak „za mlada“ ;)

já jdu na gyndu v pátek, tak jsem celou noc vymýšlela, jak co nejlépe zformuluju svůj problém… :mrgreen: ale jsem ráda, že jsem nejdřív napsala sem, už aspoň nemám pocit, že jsem jediná, který by se tam teď ti chapi vešli minimálně tři :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
11.6.12 18:39
@Janichka píše:
citi jak cagan v gumaku :lol: podruhe zase rikal neco o noze v kyblu :mrgreen:

:lol :lol: :lol: tak tohle me dostalo :lol: tvuj manzel je hodne vtipnej :lol: i kdyz ja bych to brala asi spis tragicky jako zakladatelka, ale je dobry cist ze se to casem zlepsilo :)

• Citovat
  • Upravit
5358
11.6.12 18:52
@vevericka12 píše: :lol :lol: :lol: tak tohle me dostalo :lol: tvuj manzel je hodne vtipnej :lol: i kdyz ja bych to brala asi spis tragicky jako zakladatelka, ale je dobry cist ze se to casem zlepsilo :)

u nas to je vtipny naopak, manza rika, ze jsem jak 12tka. fakt je, ze jsem zasita natesno a hlavne ten vchod je proste neprijemne uzkej. 2. nastrih me nemine. ale malinko se to zlepsilo za toho pul roku ridkeho sexovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.12 15:07

Ach jo, máme to děvčata starosti, jedna ji má moc malou, druhá zas moc velkou, no nejsme my chudáci??? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
kukulenka
12.6.12 15:29

No pochybuju, po dítěti už ta frnda nikdy nebude taková jaká byla. Určitě se to zlepší, ale už nikdy ne do původního stavu. Proto v sobotu budu bojovat za císaře jako o život. Ve 24letech aby mi skončil sexuální život a trpěla jsem únikem moči.. ani prd. Ať si tyhle středověký rituály, ve formě přirozených porodů, zkouší na někom jiným.

• Citovat
  • Upravit
9556
12.6.12 16:46
@kukulenka píše:
No pochybuju, po dítěti už ta frnda nikdy nebude taková jaká byla. Určitě se to zlepší, ale už nikdy ne do původního stavu. Proto v sobotu budu bojovat za císaře jako o život. Ve 24letech aby mi skončil sexuální život a trpěla jsem únikem moči.. ani prd. Ať si tyhle středověký rituály, ve formě přirozených porodů, zkouší na někom jiným.

:roll: to je zase nazor :roll:

me teda sex. zivot neskoncil, a to jsem si pul roku lecila siti, presto budu rada, kdyz i podruhe budu rodit prirozene

dokonce bych rekla, ze ted mam sex nejlepsi, jaky jsem kdy mela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
12.6.12 17:11
@kukulenka píše:
No pochybuju, po dítěti už ta frnda nikdy nebude taková jaká byla. Určitě se to zlepší, ale už nikdy ne do původního stavu. Proto v sobotu budu bojovat za císaře jako o život. Ve 24letech aby mi skončil sexuální život a trpěla jsem únikem moči.. ani prd. Ať si tyhle středověký rituály, ve formě přirozených porodů, zkouší na někom jiným.

mě tohle příjde taky přehnané, vždyt přirozený porod je přirozený… to že jsme natáhlé, to se spravéí…císař je operace a měl by se dělat jen v odůvodněných případech. Já nějak nechápu, že ho chce někdo dobrovolně z takových malicherných důvodů (chápu ty, co ěmly hodně těžký první porod, velké porodní poranění apod)… ale to nevím zda je tvůj případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukulenka
13.6.12 19:42

Můj názor zase je, že by každý měl mít právo vybrat si, jak bude s jeho tělem nakládáno. Pokud některá nechce zbytečně hodiny trpět v bolestech, riskovat zdraví svýho dítěte a pak mít nesčetně poporodních poranění, které může léčit ještě kolik měsíců (mnohdy je i třeba dalších operací na uvedení do původního stavu).. měla by mít možnost si vybrat. Ty fanatické matky ať si klidně rodí jak chtějí, ale ať do toho nemluví ostatním. To samé doktoři. Je to jejich práce, mají dělat to, co si zákazník přeje.

A že je někdo ochotný si ještě půlroku léčit šití.. to je obyčejný sebetrýznění. Proč to podstupovat když není třeba.

• Citovat
  • Upravit
9556
13.6.12 20:07

A myslis, ze pri cisari neriskujes zdravi ditete nebo svoje? je to velka brisni operace se vsemi riziky, jake takove operace prinaseji :nevim:

rozhodne nejsem fanaticka matka, spis bych rekla naopka, mela jsem strach z porodu, mam i ted (dokonce vetsi, vim, co me ceka), ale i presto budu tvrdit, ze prirozeny porod je to nejlepsi, jak dite dostat z bricha ven…

a predstav si, ze jsem pred porodem netusila, ze si budu pul roku lecit siti :think: stejne jako ty nemuzes tusit, jaky problemy budes mit s jizvou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
13.6.12 22:42

Ty máš teda názor… takže matky co chtějí rodit normálně a propagují to (což jsou skoro všechny) jsou fanatické…
Ty nehledíš na dítě a rizika pro ně. Je mnohem větší rpocento dýchacích potíží, děti by měly projít porodním kanálem pro správné osídlení střev, je to pro ně lepší i celkvě než najednou vykouknout z rozpáraného břicho. Je to prostě přirozené!
Císař je nepřirozený a teda o něm by měli rozhodovat jen lékaři a né my.

Já měla placentu dole. A byla jsem z toho pěkně na nervy, že kdyby se nevytáhla že bych musela na císaře. Neměla bych volbu, tohle je nekompromisní indikace na něho, normál porod nemožný. A vím, že bych to obrečela a hrozně by mě to mrzelo! Naštěstí se mi to vytahuje a už věřím, že to bude fajn a budu mít možnost rodit normálně! Vždyt to je krásné se na tomhle podílet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
13.6.12 22:46

No to jsou teda názory… Je vidět, že kukulenka ví prd jak o přirozeným porodu, tak i o císaři :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí