Pohyby v 33. týdnu těhotenství

63
29.8.07 09:10

pohyby v 33 týdnu

jsem v 33 tydnu teho… a na dnes jsem se skoro nevyspala mimisek se porad v noci vrtel je to normalni?jak jste na tom vi s miminkama ? :oops: :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
292
29.8.07 10:51

ahoj,

nase mala byla taky takovy fotbalista v te dobe…neboj,jak mimco v brisku trochu povyroste,ubyde mu mista a prestane se tolik vrtet…

jo,a taky nejlepsi dobou pro „tanecky“ byla noc…to se mamca zklidni a miminko toho hned vyuzije :-)

tak to aspon bylo u nas u obou deti…

tak asi tak…

Jaana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
29.8.07 13:05

Tak ja jsem mela mimi otocene obracene a musim riic, ze ke konci tehu to byla „radost“ - bud me kopal do mocoveho mechyre - to jsem vzdy mylsela, ze se pocuram nebo mi zase strkal hlavu pod zebra a to byla priserna bolest, ze jsem se ani nemohla nadechnout natoz pohnout.
No hold nektera mimi jsou draci jiz v brisku :-)
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
13.10.15 12:13

Pisu sem do diskuze at nemusim zakladat novou se stejnym nazvem.
Jsem dnes 32+1 a trapi me pohyby mimca. Pred dvema dny byla mala jeste akcni (jen podotknout, ze nikdy moc nekopala, spis se jen ladne pohybovala), ale ted druhy den skoro nic :( To, co driv zabiralo (lehnout na bok nebo na zada) tak ted nezabira…a vecer uz taky zadna slava. Behem dne citim jen par lehkych nekolikasekundovych povaleni. Volala jsem dnes na gyndu a sestra mi rekla, ze hystercim…pry nektere deti jsou linejsi a navic uz maji malo mista. Tak ted fakt nevim, co delat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
13.10.15 18:03

@Simuleena Ahoj,jestli můžu z vlastní zkušenosti doporučit, tak pokud se Ti něco na pohybech nezdá, tak raději jeď na kontrolu do nemocnice.Tam Tě vyšetří a budeš v klidu.Jak říkají doktoři raději desetkrát zbytečně, než jednou pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
24.5.17 19:39

Ahoj!

Potřebovala bych radu ohledně pohybů. Poslední 3 dny mimino cítim dá se říct pořád, jen když se otačí, nebo se i málo pohne, na což jsem se předtím musela hodně soustředit. Břicho mě nebolí, netvrdne. Jen prostě ten pohyb, přemýšlím, zda to asi bude tím, že je prostě větší a roste a předtím jsem se na pohyby musela hodně soustředit. Dále co se mi v poslední době děje, je píchlava bolest vystřelující do pochvy. Je to taková tupá vystřelující do pochvy, ale ne do břicha - není to pravidelné. Občas, když mam buď plný močový měchýř a nebo dlouho jdu, teďka večer i když sedím.

Zasloužilé těhotné, jak se Vám to zdá? Je to normální? Byla jsem minulý tyden na gyndě a vše v cajku.

Díky za rady - u druhého se tak blbě ptát nebudu :D slibuju! :jazyk:

Ještě nemám zabalenu tašku do porodnice - to by bylo :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
24.5.17 19:57

Tipla bych ze se mozna mimco otocilo hlavou dolu, tudiz jsou pohyby nozickama vic citit. Jsem ted taky 33tt, ale malej je otoceny uz min 6 tydnu, ale kdyz se otocil tak to bylo stejne jako u tebe. Kdyz kope dolu tak to neni tak moc citit. Co se tyka toho tahani a pichani, tak to mam taky. Proste se to tam povoluje a roztahuje. Kdyby to bylo nejak moc, tak doporucuji zajit k doktorovi, ale myslim ze to nebude nic nenormalniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
24.5.17 20:07

Otočená lavou dolů už je dlouho, ale cítím ji vysoko, což jsem ji předtím necítila, citim ji pod žebrama a žaludkem a je to takové, chvili nic a pak pohyb a pořád dokola - asi je to normální, jen je předtím necítila moc silně pohyby, opravdu jsem si musela lehnout na záda a soustředit se. Nyní to dělá i když chodím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
24.5.17 20:10

Pichani dole, jakoby k cipku jsem mela, pry je to normalni. Kdyz mimi kopne tam dolu, obcas nakopne nejaky ten nerv, co tam jsou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí