Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To jsou střeva
Já měla i boule na břiše. Jestli jsi štíhlá, tak je to normální a ani nemusíš na větry trpět, jen už se ta střeva městnají trochu jinak. A zůstalo mi to i 14 měsíců po porodu ![]()
@jessikka Já nic takovýho nepíšu tak toho nech madam rýpavá. Jen jsem se ptala jestli to možné je. Jestli hodláš rýpat tak si najdi někoho jiného
V 8tt? Přemýšlím, čím by asi kopal…Ale musím říct, že po třech těhotenstvích bych i já občas přísahala, že cítím pohyby ![]()
Myslím, že když je žena těhotná, víc se pozoruje a má sklony vše možné přisuzovat miminku. Mně taky připadalo, že cítím pohyby dítěte v podobné fázi těhotenství, jako jsi teď ty. Měla jsem za to, že jsem něco takového nikdy v břiše necítila. Teď je syn už přes rok venku a mám to dál - došlo mi, že to, co jsem cítila byly pohyby střev. ![]()
Ne, je to tak maličké malinké nic, žefakt ne. Já cítím pohyby- šimrání-bublinky sem tam taky a těhotná nejsem, někdy fakt jak kdyby malé koplo.
Myslím si, že to není možné. že je to hodně moc brzy. i když kdo ví. já takové to popisovan鄚imrání“ poprvé cítila asi ve 12tt, jen jednou, pak cca 1krát za 2 týdny. prostě jsem v tu chvíli věděla, že tam prcek je. pravý pohyby začaly až asi v 21tt. u druhého pohyby taky 21tt, a to šimráníčko nikdy, asi jak jsem neměla tolik čas se pozorovat, s batoletem doma ![]()
Mě by teda ani nenapadlo si myslet, že bych tak brzo mohla mimi cítit
Dyť by to bylo proti přírodě
já čekám třetí, šimrání jsem cítila cca od 14 tt a to už se mi zdálo brzy
@panenka87 píše:
Tak určitě se hýbe, o tom žádná
tak na to si pamatuju dost jasně, jak jsem tenkrát na UZ viděla, jak si Toník dává ručičku do pusy, bylo to v prvním trimestru, strašně mě to dostalo ![]()
@Anonymní píše:
Myslíte že je možné cítit „pohyby“ v 8 týdnu těhotenství? Myslím takové to šimrání. U prvního těhotenství „šimrání“ na 19tt a o měsíc později kopance u druhého šimrání v 12tt a na 15tt kopance a teď jsem 8tt a cítím večer občas tedy asi 2× jsem cítila to šimráníčko
vzhledem k tomu, že v 8tt má dítě cca 2cm, tak s velmi vysokou pravděpodobností se o pohyby nejedná..