Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já u druhého dítka první pohyb cítila ve 13tt a jsem si tím jistá… bylo to jen jednou a pak až kolem toho 20tt. ![]()
Ja proste kdyz ma prdy, tak to citim, kdyz nemam zadne prdy, jdu nekolikrat na wc a proste citim co jsme psala, tak je to treba mozne, ale netvrdim take na 100%
ono u vicerodicek uz vi co se ma pozorovat, jak to proste vypada, ja registrovala u prvniho az kopnuti, drivejsi chveni jsem ani nevnimala, mela jsme tukovy prstenec a placentu vepredu.-))))
Můjplůdek má teď v 8tt prý centimetr, podle ultrazvuku… takže si zajdi na hajzlík než zase založíš další stupidní diskuzi ![]()
@Gabrielaaa však já to psala taky, že by mě ani nenapadlo si myslet že jsou to pohyby ![]()
@jessikka píše:
No, všechny ti tu píšeme, že to možné není, ty stejně víš, že to pohyby jsou, tak proč ta diskuse?
@Gabrielaaa píše:škoda že jsme se tu dneska moc nezdržovala, mohla jsme se ještě pobavit
@Bavi no jasný, dnes co diskuze to perla
@LuMiTa jj dneska to tu frčí… třeba kdo si co holí, nebo kolik oblečení mají vaše holčičky a tohleto je pecka největší jako… ![]()
@Gabrielaaa píše:
@LuMiTa jj dneska to tu frčí… třeba kdo si co holí, nebo kolik oblečení mají vaše holčičky a tohleto je pecka největší jako…
holím se od hlavy až k patě, i když od pasu dolů už mi to jde hůř a hůř
![]()
@Gabrielaaa píše:
@LuMiTato znám
nu což tak i opičky milují svá opičátka ![]()
Příspěvek upraven 10.01.14 v 21:01