Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To budou větry ![]()
Ne, vážně, není to nic neobvyklého. Já těhotná nejsem a taky je někdy cítím ![]()
Nevím, já prcka cítila až skoro ve 20. tt
8. tt mi přijde hrozně brzo…
Pokud jsi měla včera fazole, tak určitě ![]()
Jinak si ještě pár týdnů počkej… ![]()
Já až hodně po dvacátém týdnu. Teď je taky cítívám, těhotná fakt nejsem. Je to opravdu brzy ![]()
@Anonymní píše:
Myslíte že je možné cítit „pohyby“ v 8 týdnu těhotenství? Myslím takové to šimrání. U prvního těhotenství „šimrání“ na 19tt a o měsíc později kopance u druhého šimrání v 12tt a na 15tt kopance a teď jsem 8tt a cítím večer občas tedy asi 2× jsem cítila to šimráníčko
chtělo by to se vyprdět
a to myslím vážně! čím by tě kopal? centimetrovou nožičkou? ![]()
Příspěvek upraven 10.01.14 v 19:49
@Anonymní píše:
Myslíte že je možné cítit „pohyby“ v 8 týdnu těhotenství? Myslím takové to šimrání. U prvního těhotenství „šimrání“ na 19tt a o měsíc později kopance u druhého šimrání v 12tt a na 15tt kopance a teď jsem 8tt a cítím večer občas tedy asi 2× jsem cítila to šimráníčko
myslím, že to možné není. Je to opravdu brzy. Miminko se začíná hýbat až tak v 10.tt, ale ani to ještě cítit nelze. To budou střeva.
Zrovna koukám, že na 8tt ma prcek cca 11-14mm to i kdyby tančil kozáčka tak ho cítit nelze si myslím ![]()
@Lizzi Není to kopání ale to šimrání jak je cítit daleko dřív než kopance
@Anonymní píše:
To je blbina, samozřejmě ![]()
Já jsem na tohle extra citlivá a i tak jsem obě děti cítila nejdřív v 16tt ![]()
No, všechny ti tu píšeme, že to možné není, ty stejně víš, že to pohyby jsou, tak proč ta diskuse?