Pohyby ve 41.týdnu těhotenství

3241
19.6.09 09:27

Pohyby ve 41.tt

Holky, co přenášíte jako já, chtěla jsem se zeptat, jak cítíte pohyby?
Já totiž skoro vůbec, sem tam se mi vyboulí břicho- asi nožička, nebo tam škubne, ale jinak pohyby jako takové minimální, říkala jsem to doktorovi a řekl, že mimi má méně místa, tak se nemůže tolik hýbat, to já chápu, ale zdá se mi to fakt dost málo.
A co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
19.6.09 09:33

no možná záleží i na uložení miminka. Bára byla zády k mým zádům, ta se vůbec moc nevrtěla. Aneta byla obličejem k mý páteři a jak se říká, že ke konci pohybů ubývá, tak ono jich snad bylo ještě víc.

Každopádně říká se, že pokud nastane nějaká zá:,–(ní změna v pohybech, než je obvyklé, je lepší zajet k dr. Stejně tak nám v porodnici říkali, že máme přijet i jen, pokud prostě máme divnej vnitřní pocit, i když nevíme nic určitého. Takže pokud tě to zneklidňuje, zajela bych pro svůj klid k mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
19.6.09 11:44

ahoj - mám čerstvou zkušenost od kamarádky, těsně před porodem se jí malý do 16 hod odpoledne nehnul, tak už byla taky na nervy (den předem na kotnrole vše OK), a pak se najednou probudil, a začal řádit a všechno bylo ok. za pár dní na to porodila zdravého kloučka. Ale určitě, když máš pochyby a něco se ti nezdá, tak si na kontrolu zajeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.6.09 12:52

Oni se deti udajne pred porodem sklidnuji.Mala mi to udelala taky.Ale mi uz vedeli jak na ni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
19.6.09 14:47

Holky díky, fakt byl tak do dvou klid a pak 10 min. řádění. Když člověk čte, co vše se může stát, tak panikaří. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
19.6.09 16:29

Tak jak to popsiuješ to mám taky- už teď. malej se vytlačuje ven, boulí se, ale opravdovejch kopanců je pomálu. Vody má dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
19.6.09 22:03

Já jsem rodila před 6 dny ve 40+3 a snad do poslední chvíle jsem cítila pohyby až až. :) Když jsem v posledních dnech chodila často na monitory, vždy se mě doktor ptal, jestli cítím dost pohybů. Já bych tedy radši jela na kontrolu, pokud bych cítila, že se hýbe nějak míň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
21.6.09 08:38

Adam se narodil 42+5 a posledních 10 dnů se spíš roztahoval, než hýbal. Občas jsem měla pocit, že budu mít ty jeho nohy v krku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí