Pohyby?kdy poprvé?

819
5.11.10 23:03

Pohyby?kdy poprvé?

chci se zeptat kdy jste poprvé cítili pohyby mimíska? já jsem ve 14. týdnu a včera ráno jsem se probudia někdy kolem 5 a cítila jsem bolest v podbřišku - na té straně kde malý hajá. nedokážu tu bolest ani popsat - směs zabrnění, křeče a menstruační bolesti. ale jenom chvilková - schoulení do klubíčka mi pomohlo zase usnout. Stalo se Vám něco podobnýho? :-( můžou to být pohyby nebo něco jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5548
5.11.10 23:07

Pohyby to nebudou,ze začátku to jsou takové bublinky a ve 14 týdnu je ještě brzo.Sama jsem druhorodička v 18 týdnu a necítim zatim nic.Ty křeče můžou být od toho,jak se zvětšuje děloha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
5.11.10 23:07

Ahoj,pohyby jsem cítila od 18-tého týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
5.11.10 23:10

Ahoj blahopřeju k miminku.No na první pohyby si nepamatuju co se tyče týdne.Ale ten ocit jsem věděla určitě ,že to je bobek.Je to takové zprvu lechtnuti jak kdyby mi tam někdo prděl,jestli mi rozumíš.Jo až byl velky a kopnul si to mě až bolelo.ale to už se i zvedalo břicho.Ale říkam,u mě to bylo zprvu takové šimrání. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
5.11.10 23:19

Já je u obou holek cítila v 16tt :-) Nijak jsem v těhotenství nepřibírala, to až po 6. měsíci a prý i proto maminky cítí pohyby dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
6.11.10 07:09

ja cekam prvni mimi a pribiram,pohyby jsem citila az 22tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2415
6.11.10 07:47

Ahoj, ve 14. týdnu to pohyby ještě nejsou, břicho Tě bolí, protože se Ti zvětšuje děloha a napínají vazy. Já jsem těhotná poprvé a pohyby jsem začala cítit ve 21. týdnu ( čekám dvojčátka ). Žádné bublinky, nic takového, ale jakési cukání, které mě nejdřív vylekalo, ale pak mi to docvaklo :lol: . Teď už jsou někdy vidět i boule na břiše, je to srandovní :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
6.11.10 08:20

Byla jsem prvorodička a pohyby jsem cítila poprvé v 19 týdnu v tvém případě to bude asi něco jiného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
6.11.10 08:25

Taky jsem cítila pohyby už v 16tt. Doktorka říkala, že je to tím, že nemám na břiše žádný tuk a tak je bříšní stěna daleko vnímavější.

Kacatko píše:
Já je u obou holek cítila v 16tt :-) Nijak jsem v těhotenství nepřibírala, to až po 6. měsíci a prý i proto maminky cítí pohyby dříve.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374
6.11.10 08:40

Ahoj, já jsem prvorodička a cítila jsem pohyby už od 16. tt
Bolest rozhodně není pohybama, já jsem nakonci těhu a malý je fakt uličník a ani ted nemůžu mluvit o nějakých bolestech, když se hýbe.
Takže určitě se porad s Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
6.11.10 08:47

Ahoj, v prvním těhu v 16.týdnu a teď podruhé zrovna včera večer :dance: I tak je to prý hodně brzy, normálně to bývá kolem 20.týdne. A pohyby určitě nebolí, to až na konci, až Tě bude kopak do žaludku nebo do močáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
6.11.10 09:41
Háta_x píše:
Taky jsem cítila pohyby už v 16tt. Doktorka říkala, že je to tím, že nemám na břiše žádný tuk a tak je bříšní stěna daleko vnímavější.

Tak to já si teda ještě počkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
6.11.10 09:45

ahoj,u prvních dvou těhotenství jsme měl apohyby v 16-17 tt,také jsme byla hubeňour,teď jsme potřetí těhotná a plašila jsem,začaly až v 21 tt a to jsme si nebyla jistá,zda to nejsou prdíky,a teď jsem 25 tt a už mám zřetelné,ale mám placentu na přední straně,tak oproti předchozím těhotentství jsou opravdu tlumené
smajlicku,pohyby u tebe to nejsou,ale tipovala bych,že se roztahuje děloha,také jsem to měla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10142
6.11.10 09:56

Ahoj,

každá z nás se na první pohyby těší, ale ve 14tt to pohyby určitě nejsou…to je opravdu moc brzy…v těhotenství cítíš v břiše mnoho nových „věcí“, ale na pohyby si ještě chvilinku počkej.
Já první cítila od 18tt (jako prvorodička), ale prý u prvorodiček nejčastěji bývají první pohyby cítit cca od 20tt, ale jak vidíš, já už je také měla od 18tt.
Tak ať se brzy dočkáš…jsou to opravdu takové jako by bublinky, jako by tě malinká rybička čumákem oťukávala na břišní stěně zevnitř…je to úplně jiný vjem než doposud…tak uvidíš..
 ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
6.11.10 10:16

holky já měla taky první pohyby už v 18týdnu-jako prvorodička(a to už jsem měla tak 7kg nahoře-takže žádný hubeňour),bylo to takové jakoby ťukání zevnitř jkaoby malý říkal „tady jsem“ :lol: teď jsem ve 31t a malý už je pěkně rozdováděný :mrgreen: zezačátku jsem také měla tlaky,bolesti a jakoby škubání v podbřišku-to je ta děloha jak se zvětšuje,tak na pohyby ještě chviličku vydrž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí