Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych asi cestovala, investovala bych do fotografickeho vybaneni, doplnila si v tom vzdelani a jezdila po svete…
dalsi bych si zaridila dilnu a vyrabela luxusni kousky. Hlavne by to chtelo bez deti…to druhe bych si mohla splnit i tak, ale musim pockat az povyrostou.
Můj sen je aby manžel vydělával dost peněz.. měli sme dvě děti.. a já nemusela pracovat pro to abych měla peníze ale pro radost ( v nějaké charitě, nadaci atd.
)
Já bych to procestovala, jsem duše neposedná
Kde by se mi líbilo bych koupila nemovitosti, jachty a privat jety, které bych pronajímala svým movitým přátelům - udělala bych si z toho byznys, který by můj neomezený rozpočet ještě zvětšil
![]()
A určitě bych si založila vlastní špičkový automobilový tým a vím zcela přesně kdo by za něj závodil a v jakých sériích ![]()
@neila píše:
A určitě bych si založila vlastní špičkový automobilový tým a vím zcela přesně kdo by za něj závodil a v jakých sériích
Čučím, zajímavé
![]()
Já vždy chtěla mít agenturu která by pořádala sjíždění řek všude možně na světě, horolezectví, tábory dětem ( na kole, koních, lodích ) atd..prostě něco s outdorem. Jsme s chlapem takový přírodní lidé takže by nás to hrozně bavilo..samozřejmě bysme to vlastnili ale dělali i nějaké ty instruktory, takže hlavně ne papírování. Bylo by to vše levné, jen za náklady, protože bysme na tom nechtěli vydělávat, ale spíš se tím bavit…
ach jo..
kde je ta sportka sakra.. ![]()
Co se týká práce, tak bych se chtěla uživit tím, co mě nejvíc baví…vyřezávání loutek ze dřeva…jako koníček a přivýdělek dobrý, ale uživit se s tím nedá.
Co se týká bydlení, tak bungalov na menším pozemku…přesně vím který, koukám na něj skoro denně…
Co se týká rodiny, tak aby mě dcera přežila…aby se jí nikdy nic vážného nestalo…
Co se týká partnerství, tak aby ten můj šaman to se mnou vydržel…a obráceně…
![]()
Samozřejmě k té agentuře bych si pořídila baráček někde na dědině s bazénkem, zahrádkou a menší chatičku někde na horách.
Druhá varianta je, že bysme odcestovali a žili někdě u moře. Koupili si tam apartmán a pronajímali ho turistům + nějakou lodičku atd..
Tak v první řadě bychom si pořídili domeček na menším městě, aby to děcka neměli daleko do školky a školy.
Asi bych koupila bráchovi byt a babičce opravila baráček.
Koupili bychom si s mužem každý své auto.
Strašně, ale opravdu strašně moc bychom cestovali a kde by se nám líbilo, tam bychom si koupili domek či vilku, případně bychom se i někam odstěhovali.
Určitě bych se hodně vzdělávala, navštěvovala různé kurzy, to by mě bavilo!
No a samozřejmě bych nakupovala oblečení, šperky… Prostě, co by se mi zrovva někde zalíbilo, mohla bych si to koupit a ne počítat, jestli na to mám a zoufat si při zjištění, že ani omylem… A tím nemyslím jen věci pro sebe, ale i pro muže, syna, tchánovce, prarodiče, přítelovy sourozence… Prostě neřešit, že tohle by se mi pro někoho líbilo a jemu to udělalo radost, ale kdyby to jen sakra nebylo tak drahé!
A co se týká budování příjmu, tak určitě nákup a následné pronajímání nemovitostí. Ale chtěla bych mít svůj kamenný obchod. Zatím nevím přesně s čím, ale tento sen tu je… A začínáme si ho s přítelem tak trochu plnit ![]()
Jo a taky bych možná založila nějaké coworkingové centrum se zaměřením na rodiče na RD, s hlídáním dětí. Něco takového mi tady v okolí docela chybí… A zaměstnávala bych tam maminky na RD ![]()
Ááááách, to se to krásně sní… ![]()
Mít domeček, zahrádku, dobrou práci a šťastné, zdravé děti…Prostě mít se dobře a nemít žádné velké starosti a problémy.
![]()