Pojďme snít

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3011
21.8.13 08:35

Pojďme snít

Holky, pojďte si trošičku snít :kytka:

Představujete si někdy, co byste chtěli dělat, myslím profesně, kdybyste měli kapitál, který by Vás neomezoval - co je Váš sen :?:

Klidně přidejte další oblasti pro snění ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5768
21.8.13 08:40

Upřímně, nejraději nic… Pořídila bych si barák se zahradou v nějakym totálnim zapadákově, k tomu baráku ještě aspoň jednoho dalšího psa, na zahradě bych si pěstovala všechno možný… Sem tam bych někomu upekla dort, pohlídala děti (včetně svých samozřejmě) a jen tak se poflakovala… (Zpátky na zem-ono by mi to asi dlouho nevydrželo, nejsem schopná se jen tak poflakovat delší dobu, o dovolený pomalu umíram, když neni co dělat :D ) Takže zůstaneme u toho snění, ono to je asi nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20385
21.8.13 08:40

Muj sen je mit hospodarstvi. Nic velkeho, ale hospodarstvi se zviraty, nejake to pole a tak 2 - 3 statne „osetrovatele“… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.8.13 08:42

@pelikan21 Mám to stejně, akorát o velké farmě někde v horách, nejlépe na Slovensku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.8.13 08:42

Predstavuju, vim, akorat bych na to nepotrebovala ani tak kapital, jako nekoho jinyho misto me :mrgreen: rekneme, ze moje povaha by se s danym povolanim neslucovala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
21.8.13 08:45

@jane-e a co by to mělo být??? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
21.8.13 08:47

Chtěla bych mít malý domeček s dvěma autama, velkou upravenou zahradu, tři krásné zdravé děti, v létě v zimě dovolená, žádný nepříjemný starosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
21.8.13 08:47

Tak kdybych měla neomezeně peněz, tak vím přesně, co bych udělala :)
Nakoupila bych si nějaké nemovitosti, pak pronajímala, do práce bych tedy chodila, ale jen kvůli tomu, abych neseděla doma a nezbláznila se z toho :mrgreen: Ale hlavní náplní by bylo obchodování s nemovitostmi, kterých bych aspon 10 vlastnila v Praze a pár chat někde v horách :lol:
Mojí mamce bych pořídila nějaký malý psí útulek, mamka by tuto práci milovala..rodičům bych zaplatila nějakou opravdu dobrou a dlouhou dovolenou, jelikož si to zaslouží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.8.13 08:51

Mít prachy, vrátím se zpět k povolání fotografa, pořídím si dům, na samotě u lesa, s větší zahradou, pěstuju si tam bylinky, jo a koupím si nějaké SUV, to je můj sen.. a taky bych si zařídila šatnu a nakoupila moře hadříků :mrgreen: páč ten můj styl bych chtěl oživit.. jo a do garáže k suvčku ještě yamahu R1, chlapovi splnit jeho přání a jsem v pohodě.. A jako poslední(tedy první) dát prachy našim, bráchovi, ségře doplatit hypo, ať máme všichni po starostech.. snít je krásné, škoda, že ta realita kulhá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.8.13 08:52
@Hadí ocásek píše:
@jane-e a co by to mělo být??? :-)

ridici letoveho provozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar
21.8.13 08:53

To je jasný, přece NIC :pankac:

• Citovat
  • Upravit
38135
21.8.13 08:55

No ale teda kdyz je otazka lozena s prihlednutim na neomezene mnozstvi penez, tak bych chtela mit velky utulek pro psy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
21.8.13 09:03

Tak můj největší sen je koupit část nějakého města a postavit malou čtvrt bytových domů určených pro mladé rodiny s kompletním zázemím (byty vybavené, školku, jesle, hřiště, nějaké centrum pro různé kroužky pro děti, sportoviště) a to vše uzavřené, aby tam nemohl jen tak nikdo cizí. Jenže to je z finančního hlediska naprosto nerealizovatelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jemys
21.8.13 09:06

Tak mít neomezeně peněz, tak nedělám nic. Pořídila bych si chatku někde v Jizerkách nebo v Lužických horách, pár zvířátek, hodně dětí a užívala bych si klidu a života. Hodně bych cestovala. A věnovala se charitě. Jo - ještě bych si možná někde pořídila vinici :lol:

• Citovat
  • Upravit
20385
21.8.13 09:07
@Katrinka píše:
@pelikan21 Mám to stejně, akorát o velké farmě někde v horách, nejlépe na Slovensku ;)

ja na Slovensku ani ne… ;) Tam je sice krasne, ale nejak me to tam uz netahne. :D

Jeste jsem si vzpomnela, ze bych segre dala nejake penize, opravila nas dum (komplet) a mozna zustala doma… ;) A venovala se detem, domu, zahrade a manzelovi… ;)

K tomu bych si koupila nejake nemovitosti, ktere bych pronajimala, nejradeji garaze, kancelare apod. a uzivala si doma deti… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová