Pojištění pro děti

10052
13.8.10 23:47

Pojištění pro děti

Ahoj chci se vás zase zeptat, jaké máte pojištění pro děti? Tchýně mi radí abyc jí založila sluníčko ale já pořád nevím je toho tolik :nevim: díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
14.8.10 01:05

Mám finanční poradce sluníčko a jemu podobné produkty od jiných pojišťoven neradil.Je prý výhodnější založit dítěti stavební spoření(my máme s Liškou)a pojistit ho normálně jako dospělého my máme dohromady celá rodina u Alianz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.8.10 06:23

Zuzko, sluníčku bych se raděj vyhla. Celkem nedávno tu proběhla podobná diskuse, jestli najdu, dám sem odkaz.
Jste pojištění na úraz vy s manželem? Pokud ano, zeptejte se ve Vaší pojišťovně, většinou jde v rámci vaši pojistky pojistit i dítě.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
14.8.10 06:26
  • Citovat
  • Upravit
7421
14.8.10 08:04

Ahojky.
Sluníčko je od Český pojišťovny?
Pokud jo, tak do něj bych nešla už jen kvůli tý masáži, co dělaj v porodnicích… Loni jsme měla chuť si na ně i někde ztěžovat, nakonec jsem na to neměla čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.8.10 08:19
Brontik píše:
Ahojky.
Sluníčko je od Český pojišťovny?
Pokud jo, tak do něj bych nešla už jen kvůli tý masáži, co dělaj v porodnicích… Loni jsme měla chuť si na ně i někde ztěžovat, nakonec jsem na to neměla čas…

JJ, taky mě tím štvali. I když u nás to nebylo tak hrozné, sestra mě požádala o kontakt s tím, že to není závazné a nemocnici to něco málo vynese. Tak jsem jim kontakt dala, ale od pojišťovny se ozvali až po dvou měsísích, kdy už jsem měla malého pojištěného, takže měli smůlu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
167
14.8.10 08:49

Ahoj, zrovna taky přemýšlím, jak pojištění dát malé :nevim:
Nejraději bych pojistku se spořením.byla mi nabídnuta u kooperativy za 400kč měsíčně.Kačka by byla pojištěna na vše a ještě by spořila a v 18 nebo 20 by dostala peníze./ted nevím přesně kolik, protože zjištuji dál, kde jsou jaké možnosti/ :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.10 09:27

Ahoj, vzhledem ke svému zaměstnavateli nebudu radit konkrétní produkt - ale na co si dát pozor - mít v úrazovém pojištění dobře nastavené trvalé následky - alespoň na 500.000 Kč a DNL (denní náklady léčení)- tak alespoň na 100 - 200 Kč denně. Smrt úrazem - pokud ano, tak stačí malá částka, protože dítě není živitel rodiny a spíše kdyby už k té hrozné situaci mělo dojít, tak jen aby to pokrylo třeba náklady pohřbu. Většinou radíme nastavit si jen tak 10 - 20000 Kč.
Spoření určitě zvlášť, je moc málo produktů na trhu, kde je v rámci úrazového pojištění nastavené spoření dobře a pokud ano, tak cena je vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
14.8.10 09:28

Holky, to stavebko tedy teď také žádná slává a co jsem pochytila v TV, tak do budoucna ani nebude. Nejsem žádný finanční analytik a docela jsem z toho nešťastná, vyplatí se snad jen investovat do nemovitostí, ale kde na to vzít, když nejsem politik :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.8.10 09:46
Sunnny píše:
Mám finanční poradce sluníčko a jemu podobné produkty od jiných pojišťoven neradil.Je prý výhodnější založit dítěti stavební spoření(my máme s Liškou)a pojistit ho normálně jako dospělého my máme dohromady celá rodina u Alianz.

No nevím jestli je výhodnější spoření když to bude stát danit od nového roku 50% ?? :roll:
já mám úrazové pojištění u české pořitelny, které e vztahuje jak na mě tak na samuela platím cca 500 měíčně, ale kdyb e nám něco talo máme veškeré výlohy hrazené… No ale nevím, záleží na tobě… za mě bch byla určitě pro úrazové pojištění tebe i malé :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
14.8.10 09:48
yvanovna píše:
Ahoj, zrovna taky přemýšlím, jak pojištění dát malé :nevim:
Nejraději bych pojistku se spořením.byla mi nabídnuta u kooperativy za 400kč měsíčně.Kačka by byla pojištěna na vše a ještě by spořila a v 18 nebo 20 by dostala peníze./ted nevím přesně kolik, protože zjištuji dál, kde jsou jaké možnosti/ :think:

U nás byla finanční pordkyně a když mi nabízela pojištění se spoření tak by Samuel v 18 dostal 20000 což mi přišlo jako úplná blbost…

• Citovat
  • Upravit
5429
14.8.10 15:37
Michaelakkk píše:
Sunnny píše:
No nevím jestli je výhodnější spoření když to bude stát danit od nového roku 50% ?? :roll:
já mám úrazové pojištění u české pořitelny, které e vztahuje jak na mě tak na samuela platím cca 500 měíčně, ale kdyb e nám něco talo máme veškeré výlohy hrazené… No ale nevím, záleží na tobě… za mě bch byla určitě pro úrazové pojištění tebe i malé :-)

No nevím jak to pak bude výhodné(až to zdaní),ale ono všechno spoření stojí za .....Takže stejně nebude asi nic lepšího. Úrazové a životní pojištění určitě ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
14.8.10 15:57

Také ještě nemáme pojištěné malé dítě , ale po přečtení té novinky, kolik bude stát přispívat na stavebko( které jsme chtěli založit), jsem se rozhodla nejspíše koupit nerozbitné prase a spořit tam..To už vyjde na stejno.. Jaképak smlouvy a výběry..Můžu to mít doma :mavam:
Pro starší máme ten typ - pojištění plus spoření, kdy dostane nějakou částku v dospělosti, ale asi to není to nejlepší, znovu bych do toho nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
14.8.10 21:14

no manžel je pojištěný v rakousku, já nejsem, ani nechci, ale to se asi ještě zapotím než vyberu to správné v pro malou

každopádně sluníčko jsem teda zamítla, vyberu tedy asi jen pojistku bez spoření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
14.8.10 21:24
Lizbeth píše:
Také ještě nemáme pojištěné malé dítě , ale po přečtení té novinky, kolik bude stát přispívat na stavebko( které jsme chtěli založit), jsem se rozhodla nejspíše koupit nerozbitné prase a spořit tam..To už vyjde na stejno.. Jaképak smlouvy a výběry..Můžu to mít doma :mavam:
Pro starší máme ten typ - pojištění plus spoření, kdy dostane nějakou částku v dospělosti, ale asi to není to nejlepší, znovu bych do toho nešla.

To nerozbitné prase by muselo být opravdu hodně veliké !! si ho představuji v životní velikosti :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure