Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, ja mela jednodenni pokles v temer kazdem cyklu, co jsem merila
@Janiecka Mohl by to být implantační pokles, uvidíš. Držím palce. ![]()
@beruska9 to jsem třeba nikdy neměla, jen u tehotenstvi. Proto mne ani nepřišlo na mysl něco jiného.
Možná nidační pokles, tak držím palce
já jsem 9 dpo a pro změnu jsem ráno trochu zakrvácela, tak snad je to nidační krvácení ![]()
@panenka87 já právě taky dopoledne trošičku zaspinila, no uvidím, ale moc děkuji všem. A tobě @panenka87 přeji, aby to byla nadace a našla jsi na tt // ![]()
@Evullka píše:
@beruska9 to jsem třeba nikdy neměla, jen u tehotenstvi. Proto mne ani nepřišlo na mysl něco jiného.
Na Fertility Friend pisou, ze je to pomerne normalni jev
Muze souviset s nidaci a taky nemusi, vyskytuje se i u „netehotnych“ mesicu. Spineni taky muze byt z nidace, ale taky nemusi. Bazalni teplota je pomerne citliva vec, ovlivnit ji muze spousta faktoru…Nicmene vsem preji, at to dopadne podle prani, vim, jake jsou to nervy ![]()
@beruska9 aha tak to jo, je pravda, že jí může ovlivnit cokoliv. Tak uvidím co bude moc děkuji ![]()
Jsem na tom podobně. Od ovu 37 a dnes 7dpo pokles na 36,7. Měřím teploty přes rok a tohle se mi stalo poprvé..
@panenka87 @Janiecka @wwweru holky muzu se zeptat jak vám to tenkrát dopadlo? Včera jde byla 8dpo a pokles z 37.2 na 36.8 a dnes zase 37.1. Tak drobet vnitřně věřím ze by to mohlo byt tehu ![]()
@panenka87 @Janiecka @wwweru holky muzu se zeptat jak vám to tenkrát dopadlo? Včera jde byla 8dpo a pokles z 37.2 na 36.8 a dnes zase 37.1. Tak drobet vnitřně věřím ze by to mohlo byt tehu ![]()
@janina022 ahoj, u mě to nevyšlo ale u nás je nějaký problém, tak to má důvod.
Držím jinak palce ![]()
Prosím vás o radu. Jsem 8dpo a dneska mi klesla bt na 36,8 přitom vždy mám od ovulace víc jak 37,1 včera dokonce 37,2 a dneska tak nízko. Už měřím bt dlouho, ale to se mi nestalo nikdy, že by tak moc klesla maximálně tak na 37a nebo před MS mi klesne na 36,9 a začínám špinit. Měli jste to tak někdo? Moc děkuji za rady