Pokojíček pro dvouletou holčičku

558
2.9.14 17:14

Pokojíček pro dvouletou holčičku

Holky zdravím :mavam:,
potřebovala bych poradit s nějakými doplňky do dětského pokojíčku. Dcera má pokojíček již půl roku, ale pořád se mi zdá, že je to v něm takový „strohý“. Skoro celý pokoj je defacto sestaven z Ikei. Má tam postýlku, komodu s úložnými boxy na hračky, stojací dětský věšák na oblečení, skříň, kusový koberec, stoleček s židličkami, na jedné stěně jsou 2 obrázky a na protější je barevná aplikace, která ovšem zaplňuje jen část stěny. Zbytek stěn je holých. Pokoj má růžovo-zelený s bílým nábytkem. Mám v plánu koupit ještě nějaké poličky, ale i tak budou ty stěny ještě prázdné. Nechci, aby to bylo přeplácaný, ale spíš trochu víc zabydlený. Zatím to ještě nemá to pravé kouzlo dětského pokojíčku. Co tedy myslíte, že by se dalo ještě pořídit jako doplňěk či dekorace pro dvouletou? Tabule na kreslení? Nástěnka? Děkuju moc za tipy :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7899
2.9.14 17:30

Mě napadlo nechat si někde ušít kapsář třeba za postel na zeď, voály ( pruhy ) na okna, třeba i nějaký polštářky nebo válecí vak. Pěkné nástěné světlo nebo barevný lustr. Ta nástěnka by určitě byla taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
2.9.14 17:59

@Ballnejka Jé, tak to se budu nakukovat. Protože řeším úplně ten samý problém.
Potřebuji nutně inspiraci.!! :lol:

Ted mně napadlo- u známých mají u stropu pověšený lanový žebřík. Od jednoho rohu do druhého. A na něm kolíčky na prádlo věší obrázky od dětí. Je to moc krásné. Škoda, že nemám fotku. :zed:
Ale to určo pořídím. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
2.9.14 20:00

Já pokojíček vymýšlela hodně dlouho. a dlouho jsem vybírala i nábytek. zatím je ještě složen v krabicích, a postel se musí objednat. Ale do konce roku se to dá do kupy. toto jsou moje plány.
Tím, že je to podkroví, tak to bylo trochu komplikovaný, a taky mám ráda jednoduchost, a chtěla jsem aby to vydrželo i do dalších let.
Vymalováno je starorůžová s tmavě růžovou. viz fota.
Místo skříní pouze regály s boxy. viz foto(ty se budou měnit, dle věku dítka. Zatím budou s dětským motivem(musím ještě vyrobit.
Postel bílá se zábranou, celé to obšiji polštáři. Aby to mohlo sloužit i jakou gaučík(až se sundá zábrana.)
Na dlouhý regál příští rok příjde domeček pro panenky. do prostoru kusový koberec a stoleček z židličkami.
Obrázky chci taky nějaké pěkné jednoduché dětské. Pak má na jedné stěně dětský metr.
Víc dávat nebudu aby to neničilo prostor, pač se v budoucnu zaplácne hračkami.

útulnost pokoje doladím polštáři, které budou ladit se závěsy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí