Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, prosím jaké pokojové rostliny pro snadnou údržbu se hodí do třídy do školy? Děkuji
Budu si do družiny kupovat dracenu. Chtěla bych aloe a rýmovník.
https://prozeny.blesk.cz/…si-peci.html
Asi něco co není jedovaté.
Sice už jsou to asi velké děti, ale když jsem viděla co dokáží vymyslet, tak mi rozum zůstával stát. ![]()
Rymovnik je fajn ![]()
Voskovky, rymovnik, to mám doma já a je to jedine, co mi tu přežije, protože na kytky pořád zapomínám a tohle nepotřebuje skoro žádnou údržbu
zbytek mi vždycky do pár týdnů chcípne. Ve škole sme měli třeba i fíkus, ale když sem měla službu na kytky, tak uhnil ![]()
Ibišek
Edit. My mívali i africké fialky a vánoční hvězdu. Tenkrát se to moc neřešilo. Dnes už by to asi neprošlo.
Vy taky dostáváte nějaký limit od školy?
Otázka je. Jakou sumu dostaneme letos od školy, že si něco smíme v květinářství vybrat. Podle toho se rozšoupnu. Loni to bylo 200,– na místnost. To není na velké nákupy. Sama si klidně něco příplatím. Ale max. 300-500,– jsem ochotná do toho vložit.
Aloe, dracena, yuka, zelenec. Nebála bych se ani ibišku, ten včas „křičí“, že má žízeň.
Příspěvek upraven 29.08.22 v 19:21
@Kelsey tak dost se dá rozmnozit doma. Zelenec, aloe,… To jde jak plevel.
@Kelsey píše:
Vy taky dostáváte nějaký limit od školy?
Otázka je. Jakou sumu dostaneme letos od školy, že si něco smíme v květinářství vybrat. Podle toho se rozšoupnu. Loni to bylo 200,– na místnost. To není na velké nákupy. Sama si klidně něco příplatím. Ale max. 300-500,– jsem ochotná do toho vložit.
A co napsat na WhatsApp, jestli maminky nemají něco zakořeněné a pak teda koupit květináče a zeminu no…