Venkovní stavba a wc dělníci

Anonymní
29.8.22 09:59

Venkovní stavba a wc dělníci

Ahoj, jakou mate zkušenost, když dělníci budou pracovat zvenku na dome, ve kterém zároveň vy bydlíte (fasáda), kam chodí na toaletu? Vyžadují chodit na wc do domu, když ho během stavebních práci obyvate? Vozí si ty firmy vlastní toiku? Jsem tu těhotná a ještě s dětmi a velmi se mi ta představa ekluje a opravdu nechci, aby mi sem na wc chodili, a abych si ho po dobu několika týdnů musela dezinfikovat před každým použitím, nebo dětem, což je asi tak milionkrát denně :roll: :nevim: plus do toho jim ještě otevírat dvere, a hlídat, aby se aspoň vyzuli. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76918
29.8.22 10:03
@Anonymní píše:
Ahoj, jakou mate zkušenost, když dělníci budou pracovat zvenku na dome, ve kterém zároveň vy bydlíte (fasáda), kam chodí na toaletu? Vyžadují chodit na wc do domu, když ho během stavebních práci obyvate? Vozí si ty firmy vlastní toiku? Jsem tu těhotná a ještě s dětmi a velmi se mi ta představa ekluje a opravdu nechci, aby mi sem na wc chodili, a abych si ho po dobu několika týdnů musela dezinfikovat před každým použitím, nebo dětem, což je asi tak milionkrát denně :roll: :nevim: plus do toho jim ještě otevírat dvere, a hlídat, aby se aspoň vyzuli. Děkuji

tak zavolej do té firmy, a požaduj ať si dovezou toiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
29.8.22 10:13

Po dobu několika týdnů? Co vše budou dělat? Fasáda trvá jen pár dnů.

Chodí mi tu dělníci na chodník. Kdyby chtěli, pustím je dovnitř, máme dva záchody, jeden hned u vchodových dveří.

Jinak o toi toi můžeš zkusit požádat, ale hádám, že firma bude chtít proplatit?
Platí se tam za každý den a ceny jsou různé 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
29.8.22 10:14
@Anonymní píše:
Ahoj, jakou mate zkušenost, když dělníci budou pracovat zvenku na dome, ve kterém zároveň vy bydlíte (fasáda), kam chodí na toaletu? Vyžadují chodit na wc do domu, když ho během stavebních práci obyvate? Vozí si ty firmy vlastní toiku? Jsem tu těhotná a ještě s dětmi a velmi se mi ta představa ekluje a opravdu nechci, aby mi sem na wc chodili, a abych si ho po dobu několika týdnů musela dezinfikovat před každým použitím, nebo dětem, což je asi tak milionkrát denně :roll: :nevim: plus do toho jim ještě otevírat dvere, a hlídat, aby se aspoň vyzuli. Děkuji

A po tobě už to někdo chtěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.8.22 10:17

U nas chodili normalne dovnitr, deti jsem teda nemela v te dobe, ale ani nemam tendence po kazdem pouziti nic dezinfikovat :nevim: Zachody mame 2, jeden hned u vchodu presne za tim ucelem, aby se to nezblaznilo, kdyz tam nekdo potrebuje odskocit zvenci. Vchodove dvere meli otevrene, zachod/koupelna je rovnou z predsine, nemusi vubec dal do baraku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33829
29.8.22 10:18
@Anonymní píše:

Tak někam chodit musej že jo. Budˇdo domu, nebo zavolej do firmy, atˇsi dovezou Toiku no. Kolik jich tam je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.22 10:26

Tak tam do té firmy zavolej, jestli jsou zvyklí si tu toiku zajišťovat, ať se vám když tak nesejdou zbytečně dvě, pokud řeknou, že ne, zajisti a zaplať ji ty, když je nechceš na svém WC. Někam chodit musí, těžko budou potřebu vykonávat venku na zahradě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.22 10:26

@me-ow je toho víc, no problém je, ze my záchod máme opravdu pouze jeden a ještě takovy poněkud vachrlaty :roll: takže jim nemohu ani nějaký separátní na tyto účely vyhradit, kde bychom se třeba mijeli :? navic je to wc takřka přímo v centru toho domu, takze než k němu dojdou, uvidí všecko a všude, to už je rovnou mohu vzít na exkurzi a kaficko. Bude to víc jednotlivých praci i na zahradě a střeše. Ale vše venku a dovnitř nebude zasahovat nic. Jako kdyby curali někam na zahradu, tak by to asi bylo fuk, stejně je rozorana a ty práce ji taky zrovna na kráse nepridaji, ani tam nic speciálního nemáme :nevim: koneckoncu rikam si, kdybych třeba někam odjela a ten dům zamkla, stejně by neměli klíče a nikdo by je dovnitř nepustil tak jako tak :think:.

Nevím no ještě popremyslim asi se pozeptam na té firmě nebo uvidím a budu situaci řešit, až by nastala. Ale nechce se mi samozřejmě :mrgreen: je mi to takové trapne, když budu doma, tak někoho nepustit na toaletu, jenže zároveň nechci nic chytit, sedat si na pokapany nebo ostrikany prkenko, čistit případně cizi hov. a nebo a vůbec v podstatě tu zit s x úplně cizíma chlapama :? :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.8.22 10:28

@beruska9 Nojono mít dva zachody tak to taky neresim a ten jeden jim přenechám ;) ale bohužel no :think:

• Citovat
  • Upravit
14376
29.8.22 10:36

Jako sorry, tvůj dům bude po určitou dobu jejich pracoviště a je slušnost jim zajistit toaletu, samozřejmě po domluvě s firmou. A ne že jim řekneš, aby chodili někam do kouta na zahradě, což se ve skutečnosti ani nesmí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
29.8.22 10:38

Proč bys měla něco zajišťovat? Když budou makat venku a ty bys byla třeba týden pryč, tak si poradí jak? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4127
29.8.22 10:39

Já si myslím, že na malou radši půjdou někam na zahradu než aby chodili dovnitř. Ale na velkou asi budou chtít někam jít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
29.8.22 10:42

Pokud máš problém se záchodem, tak bych z vlástních nákladů zajistila toiku nebo nějakou levnější variantu.Ale přijde mi to teda zvláštní, u nás v bytě kdysi jen měnili okna a pustili jsme je normálně na záchod, udělali jim i kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
29.8.22 10:46

Zajistit hygienicke podminky je povinnosti zamestnavatele, ne tvou.
At si jdou, kam chteji. To neni tva starost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
29.8.22 10:48
@VitaminC píše:
Zajistit hygienicke podminky je povinnosti zamestnavatele, ne tvou.
At si jdou, kam chteji. To neni tva starost.

No jako asi jo. Ale nevim, jak je to uplne, kdyz si najmes partu OSVC treba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová