Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Iriska 123 píše: Více
Já měla v sáčcích. Prober to ale všechno s Dr., já bych prostě asi šla za praktikem, pokud tedy máš pořád ty potíže, ukaž mu všechny výsledky.
Tak to je divné, protože pokud ti kultivace opravdu vyšla negativní (nedošlo tam k nějaké chybě ve smyslu falešně negativní výsledek), tak nejspíše akutní bakteriální infekci nemáš. Můžeš mít ale něco jiného, šla bych opravdu k lékaři. Jsou pak i nějaké infekce, kde bych řekla, že se na ně běžně kultivace nedělá, musí se zažádat o zaměření se na ně, to musí lékař. Zjevně tahle léčba nefunguje, nečekala bych do 27.7. na tvého urologa, ale šla k praktikovi, případně jinam na urologii, jsou kliniky, kde třeba lze konzultace domluvit i jako samoplátce, pokud si můžeš dovolit, já chodím na urologii roky, ale než jsem našla svého super Dr., taky jsem měla jednou jinde konzultaci jako samoplátce. Držím palce.
@Lollitka píše: Více
Kamarádka třeba chodila sem jako samoplátce, pokud jsi náhodou z Prahy: https://urosante.cz/…-jak-lecime/ akorát koukám, že ceny šly dost nahoru. Ale s lékaři tam byla spokojená.
Já bydlím za Jihlavou zítra to napíšu doktorce vše a pak senk ní na středu obednam ale potrebuju aby udělala crp má na to přístroj
Aha, tak to Praha ne. Dr. určitě napiš, ono je lepší tohle řešit včas. CRP ti snad udělá, moje Dr. ho třeba v ambulanci neměří, tak musím chodit do laborky. Držím palce.
Ahoj tak jsem dneska byla na gynde a vše pořádku po zkontrolovala mi moč, krev moči řekla že je to zánět močáku. Krevní testy jsem si nechala udělat crp laboratoří platila jsem za to. 19,8. Zítra jdu na urologii a řeknu jim co mi říkala na gynde. A napsala mi atb na 3 dny.
@Iriska 123 A brala ti na gyndě stěry? Protože to by měla, a hned z nich výsledky nemůže mít a nemůže říct, že je vše v pořádku. Pokud bys např. měla vaginálně streptokoka, v moči vůbec nemusí být, ale močák to pěkně dráždí, pálí to a nutí na močení a je potřeba léčit penicilinovými ATB kde se předem zkusí citlivost. To samé gardnerella.