Práce u policie - je potřeba maturita?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
ty jsi vlastně taky na SKPV, že? No u nás je fakt hodně zkušených lidí, ale já ještě nejsem, jsem tam krátce, ale makám, vyšetřuju, nikdo se se mnou nemazlí
já tam nejsem, ale mám to z první ruky, bohužel… hodně se to změnilo, hodně lidí odešlo, protože po 20ti letech se dočkat takových změn, co se udály v posledním roce..
nevydrželi, šli do soukromého sektoru a mají klid..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás i přes tu bídu zůstávají, ale taky z toho nejsem nadšená, partner má stejnou profesi a pořád jdeme s platem dolů, za poseldní 3 roky jsme dohromady přišli o cca 5000,– Kč
a práce přibývá, taky nevím, jak dlouho to vydržíme…ale pořád máme alespoň nějakou jistotu, snad, i kdy tu vlastně nemá nikdo, ani pol. prezident. A pak se diví, že tolik policistů dělá někde bokovky, aby si přivydělali, když nemají ani na hypotéku najednou
- Citovat
- Upravit
Řekla bych, že problém dnešní společnosti a to celé je ten, že dnes každý dělá svou práci až v první řadě pro peníze. Hned chce jezdit v drahém autě, mít luxusní byt apod. Podotýkám, že to se netýká policistů, spíše jsem odbočila od tématu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně osobně se dost příčí, že k policii jde spousta lidí jen proto, že nemůžou nic jiného sehnat, a pochopitelně se první ptají po platu, a nejlépe by všichni seděli v kanclu a nic nedělali, přestože nemají ponětí, o čem ta práce je. Čili docela s tebou 29 souhlasím. Ale když jsem psala o penězích, jak jsme s přítelem přišli o cca 5000,– Kč, tak proto, že to člověka po několika letech ve služebním poměru zamrzí, když je tam už nějakou dobu a stále je na tom hůř. A také min. stejně, než nově příchozí.
- Citovat
- Upravit
Tak psychotesty jsem měla bez problémů, ale ty fyzické bez tréninku nedáš…já je nedala…teda jen část ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky
Vážně stačí v praze výuční list? já bych chtěla jít na střední policejní školu, a nevím kam se obrátit s tímto dotazem, protože maturu jsme bohužel nestihla a ráda bych nastoupila k policii. díky za odpověd. Verča
- Citovat
- Upravit
Já osobně jsem se řídila podle knihy http://www.navysokou.cz/detail.php?… Průvodce psychotesty aneb do služebního poměru k policii či hasičům
- Citovat
- Upravit
Od 1.1.2018 není nutná maturita, stačí výuční list, ostatní podmínky jsou stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit