Prosím o radu -jdu na výběrové řízení

233
12.11.07 15:24

Prosím o radu -jdu na výběrové řízení

Moc prosím o radu, jdu na výběrové řízení na místo personalisty a mzdové účetní (tuto práci vykonávám již 10 let a umím) ale k tomu mi bylo řečeno že ještě budu mít tyto povinnosti a mám si je nastudovat k pohovoru.

organizační zajištění a kontrola příjmu zboží

• organizační zajištění oddělení pokladen

Bohužel toto jsem nedělala tak nějak nevím kde začít a co je ze všeho u toho nejdůležitější. Vím ,že se to pak naučím ale nechci být o pohovoru za úplného blba v této oblasti. Poradíte mi trošičku? Alespoň v několika větách?

Jedná se o supermarket

Díky díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
54
12.11.07 21:37

Ahoj Petuna,
pracovala som kedysi vo vedení supermarketu a potom aj ako personalista, tak Ti snáď pomožem. Tak ideme nato :
organizační zajištění a kontrola příjmu zboží : čiže by si mala na starosti tým skladníkov, ktorí preberajú tovar pre obchod. Organizační zajištění znamená - organizovať ako chodia do práce, aby to bolo v súlade s hodinami prebrania tovaru, aby ich bolo dosť v najsilnejšom čase a pod. Zrejme tam spadá aj organizácia preberania - poradie príchodzích kamiónov, celkovo systém preberania - postup - papiere, ako vykladať, kam vykladať, aby to malo nejaký systém, aby napr. rýchlo kazové zboží šlo hneď von, aby veľké palety nestáli v strede chodbičky a pod.
Kontrola příjmu zboží : čiže ako preberajú, či preberajú, čo je na dodácích listoch a pod.

• organizační zajištění oddělení pokladen : podobne ako sklad, čiže - organizácia smien pokladníčok, aby boli v kasách v dostatočnom počte, v najsilnejších hodinách samozrejme čo najviac a pod.
    Vidím to nasledovne : ak by si chcela vedieť viac, napíš odkaz, ak budeš chcieť, pošlem Ti na seba aj telefón.
    Zataiľ prajem veľa zdaru.
     Niké
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
9.5.18 19:05

Pěkný podvečer, ráda by jsem oživila diskuzi. Byla jsem pozvána na výběrové řízení na úřad konkrétně na vydávání osobních dokladů. Vůbec nevím na co by se mě mohli při pohovoru ptát. Napadlo mě jen prostudovat si stránky města + mít znalosti o pasech a občankách o vydávání. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat