Práce u policie - je potřeba maturita?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
26.8.08 23:09

Super, díky moc, jsem ráda za každou informaci, zítra budu znovu mluvit s paní z náborového a máme si domluvit nějakou tu schůzku, ale od ní budou informace asi přeci jen trochu vylepšené… moc dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.9.08 14:17

Janinko, tak být hasičem taky nenín žádná výhra. Mám kamaráda, který dělá hasiče a říkal mi že jednou byl na dovče u moře a že mu volali, že mají málo lidí a že potřebují, aby se vrátil, tak jim řekl, že je tam ale bohužel s cestovkou a že se nemá jak dostat, tak mu druhý den volala nějaká baba s centráli, že má zamluvenou letenku na nějakým letiští, které bylo nejblíž k tomu městu a že ho ve čtvrtek ráno čekají v práci. Ať si to už nějak zařídí. No prostě hrozný. Dovolený nic moc. Plat je cca 20 000 a říkal mi, že u hasičů nikdo dlouho nevydržel a že ten výcvik je taky strašně náročný a celková ta práce, je prej taky dost hrozná na psychiku. Jako to co mi vše o tom vykládal, tak jsem na něj koukala s otevřenou pusou a ani nebékla. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14094
4.10.08 23:39

Je to pravda s hasiči, jakmile jsou dovolené a do toho někdo onemocní a je podstav, tak se okamžitě povolává síla zpět. Do toho si málokdo představí, že ke kdejakému smrťáku jsou přivoláni hasiči a těch mrtvol, co vidí. Navíc ty platy nemají nic moc. Holt státní správa, tabulkový plat a zvyšování po odpracovaných letech (po 3, po 6 atd. - tabulky tuším k nalezení na internetu stránky mvcr). Každý rok fyzická přezkoušení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.12 10:03

Ahoj, uvažuji o práce u policie. Raději bych někam do kanceláře, ale i tak bych se nebránila dopravákům nebo dělat pochůzkáře. Zajímalo by mě, jaké jsou ty fyzické testy. Jsem normální ženská a docela se děsím třeba těch kliků. Jsem si to doma zkoušela a udělám jich sotva deset :roll:. Ale nezdá se mi, že bych na tom byla fyzicky nějak špatně. Když kolikrát vidím ty policajtky, jak jsou třeba při těle, nechápu, jak se tam dostaly. Je možné se dostat k policii i bez fyzických testů?

• Citovat
  • Upravit
3265
5.9.12 10:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
5.9.12 10:10

Tady máš odkaz přímo na tu zdatnost:

http://www.policie.cz/…chazece.aspx

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
5.9.12 10:12

Bez fyzických testů to nejde, takže to chce trénovat a trénovat. Nicméně momentálně v době, kdy jsou téměř všude stop stavy a počet míst se snižuje přijetí moc reálně nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.12 10:18

Já spíš uvažuju dopředu, co bych dělala, až mi skončí rodičák. Tak asi začnu na sobě makat. Do původní práce se vrátit nechci, takže hledám něco jinýho. Přičítají se třeba body za vzdělání? Mám vystudovanou vysokou, psychologii. Po škole jsem se k policii hlásila, jenže pak jsem dostala nabídku na jinou práci a raději šla tam, protože to bylo v oboru. Po čase jsem zjistila, že tohle fakt dělat nechci a zase přemýšlím, že bych to k policii zkusila. Omlouvám se za anonymitu, prozatím nechci, aby někdo věděl, že nad tím uvažuju, tím spíš ne někdo z původní práce. Protože stát se může cokoliv a třebas se tam budu chtě nechtě muset vrátit. bez práce být nemůžu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.12 10:19
@Anonymní píše:
Ahoj, uvažuji o práce u policie. Raději bych někam do kanceláře, ale i tak bych se nebránila dopravákům nebo dělat pochůzkáře. Zajímalo by mě, jaké jsou ty fyzické testy. Jsem normální ženská a docela se děsím třeba těch kliků. Jsem si to doma zkoušela a udělám jich sotva deset :roll:. Ale nezdá se mi, že bych na tom byla fyzicky nějak špatně. Když kolikrát vidím ty policajtky, jak jsou třeba při těle, nechápu, jak se tam dostaly. Je možné se dostat k policii i bez fyzických testů?

Z vlastní zkušenosti vím, že se začíná u pochůzek a pokud máš jooo štěstí (nebo pokud jsi extra vlezdoprdelka), tak se dostaneš někam na spisy nebo na sekretariát.
A ty fyzické testy bez diskuzí. Nějaké úlevy se dávají leda při „přezkoušení“ (které je cca každý rok) ze známosti po x letech u policie.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.12 10:21

Fyzicke se delaji jen pri prelozeni z kraje jinam! Jinak je to nezakonne! A samozrejme pred prijetim.

@Anonymní píše:
Z vlastní zkušenosti vím, že se začíná u pochůzek a pokud máš jooo štěstí (nebo pokud jsi extra vlezdoprdelka), tak se dostaneš někam na spisy nebo na sekretariát.
A ty fyzické testy bez diskuzí. Nějaké úlevy se dávají leda při „přezkoušení“ (které je cca každý rok) ze známosti po x letech u policie.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.12 10:23

S vyskou by te mohli vzit rovnou na kriminalku. Ale je to jak kde.

@Anonymní píše:
Já spíš uvažuju dopředu, co bych dělala, až mi skončí rodičák. Tak asi začnu na sobě makat. Do původní práce se vrátit nechci, takže hledám něco jinýho. Přičítají se třeba body za vzdělání? Mám vystudovanou vysokou, psychologii. Po škole jsem se k policii hlásila, jenže pak jsem dostala nabídku na jinou práci a raději šla tam, protože to bylo v oboru. Po čase jsem zjistila, že tohle fakt dělat nechci a zase přemýšlím, že bych to k policii zkusila. Omlouvám se za anonymitu, prozatím nechci, aby někdo věděl, že nad tím uvažuju, tím spíš ne někdo z původní práce. Protože stát se může cokoliv a třebas se tam budu chtě nechtě muset vrátit. bez práce být nemůžu.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.12 10:24

Manžel byl před dvěma roky na náboru, nevzali jej, a vůbec neuvedli důvod, fyzické testy udělal, maturitu má. Jenže v mládí zlobil, řízení pod vlivem alkoholu. Takže hold má smůlu

• Citovat
  • Upravit
13119
5.9.12 10:24

Makat začni, ty testy dělat musíš - ale… ze zkušenosti z rodiny - bratranec chtěl k policii - podal žádost, oni ho pozvali na testy - prošel, psychologické testy - prošel, pak byla lékařská prohlídka a… pak mu dali vědět, že mu dají vědět. No ozvali se a že se propouští a mají stop stavy, tak jestli chce být v evidenci… chtěl, asi 3× se ho znovu dotazovali, jestli má stále zájem, mezitím byl znovu na testech a stále se nic kvůli stop stavu neděje. Je to už víc než dva roky, vždy se ozvou tak po půl roce až roce. Takže pokud nemáš nějakou tlačenku, moc s tím nepočítej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.12 10:25

I kdyz na tom budes vyborne fyzicky, tak asi tak 60% lidi, co se hlasi, skonci u psychotestu, ktere neudelaji. Takze zacni tim.

@Anonymní píše:
Ahoj, uvažuji o práce u policie. Raději bych někam do kanceláře, ale i tak bych se nebránila dopravákům nebo dělat pochůzkáře. Zajímalo by mě, jaké jsou ty fyzické testy. Jsem normální ženská a docela se děsím třeba těch kliků. Jsem si to doma zkoušela a udělám jich sotva deset :roll:. Ale nezdá se mi, že bych na tom byla fyzicky nějak špatně. Když kolikrát vidím ty policajtky, jak jsou třeba při těle, nechápu, jak se tam dostaly. Je možné se dostat k policii i bez fyzických testů?
  • Citovat
  • Upravit
72725
5.9.12 10:26

K policii se bez fyzických testů nedostaneš, navíc se dle složky co půl roku, max co rok opakují. Jinak je stop stav a na policajta se dostaneš po absolvování školení, dle složky půl roku až rok, většinou v Holešově. Jinak vysoká škola může pomoct, ale nějak extra s tím nepočítej, záleží, co přesně očekáváš. Pokud máš konktérní věci, napiš do SZ, můžu odpovědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat